SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la samoposmatram » 01 sep 2017, 22:59

Ovo je bila zadnja prilika za veliku smotru Lulicu, Ibisevicu, Dzeki, Medunjaninu, Zukanovicu, Cocalicu,Vrsajevicu, Milicevicu. Ako i jedan od njih bude usao u kvalifikacije za 2020 pisi komotno propalo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 sep 2017, 23:03

Vidim da su konacno sletjeli u Gibraltar... Znaci jedan trening maksimalno i jedan dan pusenje nargile po lokalnim portugalskim klubovima.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 01 sep 2017, 23:11

Grcka nas nije dobila nijednom zadnje 2 kvalifikacije . 3 remija i nasa pobjeda i nisu nas nijednom nadigralii plus smo prokockali pobjedu u Grckoj.
Belgija je jaca za 2 klase od nas i Grcke i jos duplo od ostalih . Nama je bilo dovoljno samo da ne kiksamo protiv Kipra i Estonije i da smo uzeli Grcku jednu sad bi bili u barazu i nosioci i samim tim dobili protivnika po mjeri . To sto imamo selektorski hendikep to je drugo. I Irska nas je izbacila iz baraza zbog bolje pripremljenosti tj trenerskog znanja Martin o Nila naspram Mesinog neznanja.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 01 sep 2017, 23:13

Realno da smo bili bolji prosli bi i na evropsko i na svjetsko.
Shvatite da nismo bolji od ni od Belgije, ni od Grcke ni od Kipra a niti od Izraela. Belgija je za nas svemirski brod a ovi ostali su na nasom nivou samo sto imaju vise patriotskog naboja i vise takticke discipline. Da smo bolji nismo dokazali nikada.
Mi smo sa Safetom igrali neki novi fudbal i mnoge repke nas do tada nisu uzimale za ozbiljno, pa smo mogli pobjedivati.
Od tada pa do danas nas fudbal se nije promjenio, ljudi nas procitali.
Znaju da ako ustopaju duge lopte na Dzeku da nemozemo nista, da je Pjanic laka kategorija ako ima malo agresvnijeg igraca nasuprot da nemoze meda, da begovic redovno prima golove sa 30 metara i da je prelos na istrcavanju itd.
Znaci isti igraci, isti sistem, begovic, pjanic pa dzeko a ako pjanic nemoze onda duga lopta na Dzeku od Begovica. Kada Besic igra onda ga izdaju zivci pa ide glavom kroz protivnicku odbranu a ostali trce za njim i ponekada damo gol, eto nase igre vec 4 godine. Nema novih igraca, nema novih sistema, kombinacija svi su to procitali, nebi me iznenadilo da nas je i Gibraltar procitao.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 sep 2017, 23:25

Nasi igraju preko k.rca .Nema od nas nista .Nije bitan selektor .Moze doci I najbolji trener svijeta stranac ili vanzemaljac mi smo onos to jesmo male pickice .Sve to sto igra za Lazio,Romu ,Arsenal ,Herthu objesi macku o rep .Nemaju Kiprani igrac ekoji igraju u takvim klubovima a mi smo uvijek imali I nista .Velika nula I tako ce biti djaba pjenimo .

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 01 sep 2017, 23:28

.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 sep 2017, 00:10

hurem je napisao/la:
Svi se mi potajno nadamo uspjehu Estonaca, novi selektor je tu.
Ali zamislite Grcka remizira...a mi ne iskoristimo taj kiks i ne pobijedimo Kiprane...odrekao bih se reprezentacije dok je Mesa tu.
Da se "samocitiram"...strahovi (od Mese) prije utakmice su se obistinili.
Dok je Mesa selektor vise ne gledam ovaj jad...neka gleda pametnjakovic @SlevinKelavra i njemu slicni, koji ga od prvog dana brane iako se odmah vidjelo da covjek na zelenom terenu NEMA POJMA...Nermin Sabic mu profesor moze biti, nema dalje.
Ako nakon Gibraltara ne dadne otkaz onda ce samo potvrditi kakvo je g... od covjeka.
Dovidjenja i prijatno.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 sep 2017, 00:43

Vedo odavno zreo za klupe.Meša je taktička spodba.Pjanić nikad skoro za reprezentaciju ne igra kao na klupskom nivou.A tu je i instagram zvijezda Bičakčić.Taj vise vremena provodi javljajuci se maloljetnicama na toj drustvenoj mrezi, nego na treningu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 sep 2017, 00:47

Ko racuna na manje od tri gola razlike za Belgiju protiv nas neka prestane pratiti nogomet.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2017, 03:04

avenija je napisao/la:Ko racuna na manje od tri gola razlike za Belgiju protiv nas neka prestane pratiti nogomet.
Kad nas Mesa sve iznenadi i izgubi 2 razlike!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 sep 2017, 09:05

Nije do igraca, nije do njihove zelje, nije do njihovog kvaliteta, nije ni do njihovog truda.
Mi sredine nemamo i ne sjecam se kada smo zadnji put kroz sredinu nesto napravili. Debil je osakatio i odsjekao tehnicki limitiranom spojkom u liku Vedada Ibisevica.
Momak nije kriv sto ga je luda stavila na krivo mjesto. Cak je i njegovo poslovicno dobro ponasanje radi frustracije postalo uzasno i ja ga razumijem. Desni bok je uzasno usporio sa postavljanjem Bicakcica na mjesto Vranjesa a centar obrane ubio sa ubacivanjem poluigraca Sunjica.
Sunjic je uz to i tragicno spor i samo ludjak bi takvog stavio na siroki prostor protiv Ciprana.
Mi smo u ovoj postavci nesto mogli napraviti po lijevoj strani i iz prekida i to se dogodilo.
2 protiv 5 u sredini niti jedna momcad na svijetu ne bi mogla izdrzati i to je bilo tako vidljivo.
Mi smo od Cipra kvalitetniji 10 puta ali nas je kreten sa klupe toliko oslabio da smo izgledali smijesno na terenu.
Covjek je kriv za sva razocarenja zadnjih godina u nogometu i mrzim ga iz dna duse.
Toliko sam razocaran njegovom gluposcu, neznanjem i pokvarenoscu da mu zelim sve najgore u zivotu.
Ovo pisem direktno iz srca i nikad u svom zivotu nikog nisam mrzio kao ovu spodobu i onu prije njega.
Inace nisam takav covjek ali volim reprezentaciju i to me gura u ovakve osjecaje.
Ovakve bukve se moraju zaustavit na vrijeme jer svakim danom svog boravka u sportu mu nanose po jos jedan dodatni udarac.
Bazdarevicu mrs iz reprezentacije!!!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 02 sep 2017, 09:18

Ocigledno je da su sljedece dvije stvari nedostajale protiv Kipra:
1) Anel Hadzic umjesto Ibisevica
2) Patriotizam, mada to ne bih nazvao tako, bar postovanje prema drzavnom dresu bi bilo dovoljno. Posrali su nam se dobro u cejf.

Nista vise. Sad bi 97,6% bili u barazu. Hvala Mesa.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 sep 2017, 09:56

Odlična izjava Misimovića, baš je prozvao zvijezde.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/misimovi ... enu/250332
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 sep 2017, 12:21

Na kladionicama kvota 4.80 da ce nam Gibraltar postici gol :mrgreen:
Don't believe the hype.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 02 sep 2017, 12:26

akisarajevo92 je napisao/la:Na kladionicama kvota 4.80 da ce nam Gibraltar postici gol :mrgreen:
Mogle bi se fine pare uzeti :)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 sep 2017, 12:41

Unofficialpage je napisao/la:Odlična izjava Misimovića, baš je prozvao zvijezde.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/misimovi ... enu/250332
Misimovicu postao si rob Begica i Bakovica.

Zalosno je kako pricas o momcima sa kojima si izborio SP.

Sad udri po bivsim kolegama kako bi zastitio guzicu Begica i njegovog jarana Bazdarevica.

Ovo ti nije trebalo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 sep 2017, 13:02

Pa nije Bazdarevic igrao na terenu, nego igraci.
Ovako ispada da su igraci maloumni debili pa neznaju kako se igra fudbala posto su dobili pogresne upute od Bazdarevica.
Pa nije Bazdarevic kriv sto je Dzeko izgubio svakii duel protiv igraca iz kiparske lige ili sto Pjanic 90 minuta nije poslao ni jednu upotrebljivu loptu. O cemu pricamo, igraju fudbala 20 godina i onda im Bazdarevic kriv sto prkockaju vodtstvo od 2:0.
Najlakse je trenera zamjeniti a isti igraci igraju i to onako kako im se **** digne. Igraci su nam ljudska nula i sa tim se trebamo pomiriti.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 02 sep 2017, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 02 sep 2017, 13:03

dubrovnik je napisao/la:Nije do igraca, nije do njihove zelje, nije do njihovog kvaliteta, nije ni do njihovog truda.
Mi sredine nemamo i ne sjecam se kada smo zadnji put kroz sredinu nesto napravili. Debil je osakatio i odsjekao tehnicki limitiranom spojkom u liku Vedada Ibisevica.
Momak nije kriv sto ga je luda stavila na krivo mjesto. Cak je i njegovo poslovicno dobro ponasanje radi frustracije postalo uzasno i ja ga razumijem. Desni bok je uzasno usporio sa postavljanjem Bicakcica na mjesto Vranjesa a centar obrane ubio sa ubacivanjem poluigraca Sunjica.
Sunjic je uz to i tragicno spor i samo ludjak bi takvog stavio na siroki prostor protiv Ciprana.
Mi smo u ovoj postavci nesto mogli napraviti po lijevoj strani i iz prekida i to se dogodilo.
2 protiv 5 u sredini niti jedna momcad na svijetu ne bi mogla izdrzati i to je bilo tako vidljivo.
Mi smo od Cipra kvalitetniji 10 puta ali nas je kreten sa klupe toliko oslabio da smo izgledali smijesno na terenu.
Covjek je kriv za sva razocarenja zadnjih godina u nogometu i mrzim ga iz dna duse.
Toliko sam razocaran njegovom gluposcu, neznanjem i pokvarenoscu da mu zelim sve najgore u zivotu.
Ovo pisem direktno iz srca i nikad u svom zivotu nikog nisam mrzio kao ovu spodobu i onu prije njega.
Inace nisam takav covjek ali volim reprezentaciju i to me gura u ovakve osjecaje.
Ovakve bukve se moraju zaustavit na vrijeme jer svakim danom svog boravka u sportu mu nanose po jos jedan dodatni udarac.
Bazdarevicu mrs iz reprezentacije!!!
osim sto ne mrzim nikoga,hehehe,u potpunosti se slazem sa tvojim postom i nesto slicno sam napisao nekoliko postova iznad,nije nikakva mudrost postaviti najbolje igrace na odgovarajuce pozicije

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 02 sep 2017, 13:15

dinoze je napisao/la:Pa nije Bazdarevic igrao na terenu, nego igraci.
Ovako ispada da su igraci maloumni debili pa neznaju kako se igra fudbala posto su dobili pogresne upute od Bazdarevica.
Pa nije Bazdarevic kriv sto je Dzeko izgubio svakii duel protiv igraca iz kiparske lige ili sto Pjanic 90 minuta nije poslao ni jednu upotrebljivu loptu. O cemu pricamo, igraju fudbala 20 godina i onda im Bazdarevic kriv sto prkockaju vodtstvo od 2:0.
Najlakse je trenera zamjeniti a isti igraci igraju i to onako kako im se **** digne. Igraci su nam ljudska nula i sa tim se trebamo pomiriti.
Ma o tome ko je ljudska nula da ne pricamo. Kako nije trener kriv? Pa zar nije bilo ocigledno da smo u potpunosti izgubili utakmicu na sredini terena, pocetkom drugom poluvremena je to postalo toliko ocigledno da mi nije jasno kako je izostala izmjena do 60. minute u kojom bi se pojacao vezni red, a izmjena prejednostavna i ocigledna.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 sep 2017, 13:23

dinoze je napisao/la:Pa nije Bazdarevic igrao na terenu, nego igraci.
Brate da igraci mogu sami igrati, treneri ne bi bili najbitnija figura u svakom klubu u evropi i ne bi se za svaki dobar i los rezultat odma trener isticao u prvi plan i isti dobijali otkaz nakon svake krize jer gube konce ekipe, puno vece ekipe su zbog losih trenera na terenu izgledali kao amateri, nije to nista cudno...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, TheTruth34 i 24 gosta.