RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

R.J.W.G.
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la R.J.W.G. » 29 avg 2010, 18:28

Usainov tetić - Ševkulino Ševanton Ševa Okić!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LUHG!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 avg 2010, 18:50

Velež ako ovako nastavi, ide u Europu :D

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 29 avg 2010, 18:59

cestitam na pobjedi....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2010, 19:01

necko_gradacac je napisao/la:cestitam na pobjedi....
hvala, hvala..drago mi je zbog ovih mladih momaka
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 29 avg 2010, 19:03

Forca Velež ljubavi moja :!:
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 avg 2010, 19:04

Rodjeni, cestitke na pobjedi,svaka cast.Eto sljedece kolo dolazimo u Mostar.Pozz iz Gradacca.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 avg 2010, 19:10

Idemo dalje...

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 29 avg 2010, 19:11

Bosanski zmaj je napisao/la:Rodjeni, cestitke na pobjedi,svaka cast.Eto sljedece kolo dolazimo u Mostar.Pozz iz Gradacca.
Hvala, Bosanski zmaje.Sad u Mostar dolazi meni najdraza ekipa.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 29 avg 2010, 19:25

evo tek sam sad dosao sa utakmice, i mogu reci da je Velez odigrao jako jako pametno, u trenucima kada je Olimpik vrsio pritisak i bio dosta bolji, igraci Veleza su strpljivom i pametnom igrom u odbrani odbranili svoj gol (za svaku pohvalu je golman koji je odbranio tri cista zicera, jednostavno momak danas bez greske) i ponekad pokusavali nesto vise iz kontra napada kojih je bilo jako malo, na pocetku drugog poluvremena Velez je usao malo pametnije sto je rezultiralo pogotkom u 50 minuti odlicnog Okica, od 50 minute pa sve do kraja utakmice na terenu je bila samo jedna ekipa a to je Olimpik ali njihova najbolja prilika se desila sredinom drugog poluvremena kada su iz slobodnog udarca sa nekih 20-tak metara pogodili stativu, i ako ni u ovoj utakmici nije bilo najvjernijih navijaca Veleza popularnih Red Army, podrsku Rodjenim su davali momci iz Konjica (RA Konjic) sto je za svaku pohvalu, eto od mene toliko, Rodjeni sretno u nastavku sezone
Zadnja izmjena: Nole1, dana/u 29 avg 2010, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 avg 2010, 19:26

Inace, prosle sezone, u petom kolu smo posljednji put pobijedili na gostovanju, sada to ponavljamo u petom tekuce sezone, dobro je, nije vise tako rijetko :mrgreen:

Bravo Rodjeni moji!
Support Velez, It's logical! ★

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 29 avg 2010, 19:28

Nole1 je napisao/la:evo tek sam sad dosao sa utakmice, i mogu reci da je Velez odigrao jako jako pametno, u trenucima kada je Olimpik vrsio pritisak i bio dosta bolji, igraci Veleza su strpljivom i pametnom igrom u odbrani odbranili svoj gol (za svaku pohvalu je golman koji je odbranio tri cista zicera, jednostavno momak danas bez greske) i ponekad pokusavali nesto vise iz kontra napada kojih je bilo jako malo, na pocetku drugog poluvremena Velez je usao malo pametnije sto je rezultiralo pogotkom u 50 minuti odlicnog Okica, od 50 minute pa sve do kraja utakmice na terenu je bila samo jedna ekipa a to je Olimpik ali njihova najbolja prilika se desila sredinom drugog poluvremena kada su iz slobodnog udarca sa nekih 20-tak metara pogodili stativu, i ako ni u ovoj utakmici nije bilo najvjernijih navijaca Veleza popularnih Red Army, podrsku Rodjenim su davali momci iz Konjica (RA Konjic) sto je za svaku pohvalu, eto od mene toliko, Rodjeni sretno u nastavku sezone

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 avg 2010, 19:29

Svaka čast, čestitke za pobjedu i sledeće kolo pamet u glavu, nemojte sad nas nabit sa 3-4 gola razlike :D :D
Dragon Town

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 avg 2010, 19:44

Jos jedan dokaz da nasa omladina koja je ponikla u Vležu gine za sveti dres svaka cast momci .
Samo jedan klub Velež Mostar

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 29 avg 2010, 19:55

Cestitam ovoj omladini sto dokaziva svoj talent iz kola u kolo.
BOJKOT :evil:

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 29 avg 2010, 20:06

Ma svaka cast momci..a za ovog momka 2-3 posta iznad:okanite se vi ovih Sup.a.a koji sebe nazivaju Red Army..nisu oni NI BLIZU Red Army..ovakvi kakvi su NE TREBAJU NAM..Bujrum preko Drine pa odatle "navijate" za Velez!.A znamo da vam srce kuca za Zvezdu ili Partizan ali znamo i kojim povodom ste"Velezovci"...Okarakterisan sam kao izdajnik(mada sam sto puta vise uradio za Rodjene od pojedinaca),izdajnik sam jer mi se ne dopada da se prilikom registracije na Velezov forum raja mora izjasniti KO JE NJIHOV BOG estagfirulla!Aludira se na jednog starog dobrog fudbalera Veleza.Izdajnik sam jer ne mogu njihovo bahato ponasanje i pametovanje,jer im se nekoliko prekodrinskih nazovi" Velezovaca" pridruzilo i samo nam jos kokarde trebaju staviti na dresove..Dokle je to otislo.Velez je BH klub ,PONOS BiH!I takav ce i ostati a NIKAKVI mangupi ga nece svojatati i usput moliti Boga da Dzeko slomi nogu ne do Bog..takvi niti su Velezovci niti su BiH partiote!Izdajnik sam jer sam napisao da je Zeljo zasluzeno pobjedio lani u Mostaru i slicne gluposti.Jer znam pruziri ruku BOLJEM u svakom trenutku!E to je tzv sadasnja Red Army jarane moj.

BRAVO MLADOSTI VELEZA,bravo Dzenane Durakovicu-jos malo prevazices ako Bog da ovu ligu..a tzv"Red Army" je napunila Mostar kako si u prvom timu"radi oca" ui stelom..ama da nam je Bogdo jos kojeg"babinog sina"da ovako igra i ovako se zalaze na terenu!Red Army i njihove mahalske rekla kazala o kupovini tekmi.A mozda je po njima Velez i danas KUPIO bodove.Sad ces vidjeti"faca"kad ospu paljbu jer su oni tu,sute i gledaju sta se pise i ODMAH reaguju (po scenariju iz 92-e).....eto toliko o njima..ali tema je Velez a ne ONI...

Naprijed Rodjeni Ljubavi moja!!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 avg 2010, 20:09

Sta je bilo Edinko brato :lol:

Cuj kokarde, .. moram odmah Milku smazati, postenski si to interpretirao :lol:
Support Velez, It's logical! ★

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 29 avg 2010, 20:11

cestitke velezu na pobjedi ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 avg 2010, 20:15

cestitam na pobjedi , drago mi je da jedan veliki klub u vrhu gdje mu i mjesto

a , i drago mi je jer bi Olimpik imao kao i mi bodova sada nema .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 29 avg 2010, 20:36

Cestitam, momci!
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 avg 2010, 20:39

R.J.W.G. je napisao/la:Usainov tetić - Ševkulino Ševanton Ševa Okić!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ubica dječijeg lica! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BICE GUSTO je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Rodjeni, cestitke na pobjedi,svaka cast.Eto sljedece kolo dolazimo u Mostar.Pozz iz Gradacca.
Hvala, Bosanski zmaje.Sad u Mostar dolazi meni najdraza ekipa.
Meni isto! 8-)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.