Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kao da je tesko udarati jace od Dzumhura,poredite ga sa Erani a ne sa Ostapenko... 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mischa Zverev protiv Isnera u nocnom terminu na AA
Koliko malo poštovanja imaju prema bivsem šampionu Cilicu strasno... Al' ne znam i sto me cudi kad bubnu Bouchard u prime time
Zanimljiv podatak: Stariji Zverev je osvojio vise ATP poena na GS-ovima ove sezone od Sasche

Koliko malo poštovanja imaju prema bivsem šampionu Cilicu strasno... Al' ne znam i sto me cudi kad bubnu Bouchard u prime time
Zanimljiv podatak: Stariji Zverev je osvojio vise ATP poena na GS-ovima ove sezone od Sasche

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
mlađi je to lakapo rasporedio, prošle sezone ulazak u top 50 i mali turniri, ove sezone atp500 i mastersi , dogodine padaju slamovi!
rujo je to, stari sjeo na sećiju, otvorio šišu i sve proračunao
rujo je to, stari sjeo na sećiju, otvorio šišu i sve proračunao

Lucase, Marine koji vam je racku necu da gledam Kokoshkina ili Shortmanna u QF yebo vas dan; 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ispade i Cilic, 80 UE u 4 seta
Prekucao i Federera

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- KingJamesMVP
- Kontakt:
a jade Marina, najgori meč godine
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan meč Diega, bravo majstore. Šteta što nema bolji servis jer da ima i to sama klasa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Klasa je Diego i ovakav. Strašno kako čovjek igra sa jedva 170 cm u ovom grotlu fizički nadmoćnih igračaUnofficialpage je napisao/la:Strašan meč Diega, bravo majstore. Šteta što nema bolji servis jer da ima i to sama klasa.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovaj Pouille igra ponekad world class tenis i ponekad kao najveci amater
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Povrijedi se Edmund, steta propade dobar mec
- RafaGarros9
- Kontakt:
I dalje sam pri misljenju da Anderson/Shapovalov ide u finale kao i neki dan...
Zna se ko je protivnik... 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mogla bi oba hrvata pakovat kofere veceras
I ovaj hudnik dobije Sašu

Tako to inace bude nakon velike pobjede jednostvno Coric se fizicki I psihicki potrosio .
Koja je kvota da Lorenzi osvaja ? 

200, treba bacit' euro 

Querrey
Albot
M.Zverev
Isner
Lorenzi
Anderson
Shapovalov
Carreño Busta
Pouille
Schwartzman
One is a #USOpen finalist

Samo su Isner i Anderson nakratko uletili u Top 10 od svih tenisera, ni jedan nema ni masters titulu.
Mišljenja sam da će neko od ova 3 drveta u finale, Isner, Kevin ili Big Sam, iako bih volio Denisa vidjeti, vjerujem kao i većina

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci u mecu Lorenzi - Anderson treba trazit finalistu, veceg GOATa od Lorenzija nema u ovoj polovini, mislim da ce to rutinski samo mu je prepreka Anderson.
I tu je jos Kveri za kojeg sam odmah na pocetku reko da ide u finale i mogao bi vrlo lahko, odlican tenis igra ali ima par nezgodnih meceva za njega, vec iduca Isner ili Misha, ali opet kazem Lorenzi namiris'o krv jel tako Effe
I tu je jos Kveri za kojeg sam odmah na pocetku reko da ide u finale i mogao bi vrlo lahko, odlican tenis igra ali ima par nezgodnih meceva za njega, vec iduca Isner ili Misha, ali opet kazem Lorenzi namiris'o krv jel tako Effe

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.