Opet veoma mudro od Barte.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Ne brukaj nas.Derdiyok je napisao/la:Navodno i Valencia pregovara u vezi Aleixa Vidala![]()
Ma treba neko javiti Messiju da ide, ja ne smijem.
Kud ćeš gore bruke od trenutnog stanjaMokes je napisao/la:Ne brukaj nas.Derdiyok je napisao/la:Navodno i Valencia pregovara u vezi Aleixa Vidala![]()
Ma treba neko javiti Messiju da ide, ja ne smijem.
zavrsio decko na respiratorima, ide jedna prigodna pjesma za ekiptizu u 23:59 kad bude predstavljanje coutinhagaston je napisao/la:Ne bih da vam pristajem na muku Bgm, samo ako može onaj Paragladjed da se javi i objasni zasto nema Coutinha.
ono, ti sam ides na forume i trollas, respect, al ovaj torres sto gleda da se uslepa, weakgaston je napisao/la:Ne bih da vam pristajem na muku Bgm, samo ako može onaj Paragladjed da se javi i objasni zasto nema Coutinha.
Boli te briga baki, uvijek imaš Tottenham.Lillard je napisao/la:Teško da ima iritantnijih bića na forumu od vas dvojice.
Nije ovo brate nikakvo trolanje Bgm, sumnjam da ću se uopšte pojavljivati na ovo dijelu foruma više, nisam ni prije ovih događajaFurymaker je napisao/la: ono, ti sam ides na forume i trollas, respect, al ovaj torres sto gleda da se uslepa, weak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.