Posto sam novi, ne znam dje cu biti sa pickom i zato sam pitao. Javice se neko valjda da postavi raspored...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Kako će u nas ići draft?Random ili od zadnjeg?Thranduil je napisao/la:U ligu da se jave što prije : Goran (Vareš Blizzard), Bill (Winters Eagle), Antonio (Blackhawks) da potvrde učešće
Tamo na temi ćemo se dogovoriti. Fale nam još dva igrača da potvrde učešće Antonio (Blackhawks) i Fdfd (Always), čekat ćemo do sutra ujutro da se javeGoRaN je napisao/la:Kako će u nas ići draft?Random ili od zadnjeg?Thranduil je napisao/la:U ligu da se jave što prije : Goran (Vareš Blizzard), Bill (Winters Eagle), Antonio (Blackhawks) da potvrde učešće
PS: Sretan praznik svima koji slave.
Potvrdio sam i tamo, a prije 4-5 dana sam i na temi ovdje pisao da igram... sa Blackhawksima jel.. valjda cu ove godine biti boljiThranduil je napisao/la:Tamo na temi ćemo se dogovoriti. Fale nam još dva igrača da potvrde učešće Antonio (Blackhawks) i Fdfd (Always), čekat ćemo do sutra ujutro da se javeGoRaN je napisao/la:Kako će u nas ići draft?Random ili od zadnjeg?Thranduil je napisao/la:U ligu da se jave što prije : Goran (Vareš Blizzard), Bill (Winters Eagle), Antonio (Blackhawks) da potvrde učešće
PS: Sretan praznik svima koji slave.
Houston je trebao biti otpusten, kao i Cruz sto ce biti...SaltCityAttack je napisao/la:Znaci boze. lamar Houston ponovo koljeno , Victor Cruz koljeno odlicno nije ni počela sezona već se raspadamo **** ti sunce pa kao da od stakla smo.. pa kako ovako u pm.. taman se ponašaš biće bolje i o da opet te povrede zadese Nedaju ti ni da pokušaš nešto uraditi.. prošle godine smo preko 20 igrača izgubili na IR listi su bili još 7-8 igrača je propustili barem 4-5 utakmica ako ne i vise .. pa dokle vise
Na papiru je ok ali od ovih rashera to imaš samo jednog ili dvojicu spremnih i svi su ostali kao od stakla ..čak i Floyd malo malo ima nekih problema .. po meni Cruz je bolji od Belamya ali Et vidjet ćemo jer treba imati u obzir da je i Wheaton površine na poziciji WRtillman je napisao/la:Houston je trebao biti otpusten, kao i Cruz sto ce biti...SaltCityAttack je napisao/la:Znaci boze. lamar Houston ponovo koljeno , Victor Cruz koljeno odlicno nije ni počela sezona već se raspadamo **** ti sunce pa kao da od stakla smo.. pa kako ovako u pm.. taman se ponašaš biće bolje i o da opet te povrede zadese Nedaju ti ni da pokušaš nešto uraditi.. prošle godine smo preko 20 igrača izgubili na IR listi su bili još 7-8 igrača je propustili barem 4-5 utakmica ako ne i vise .. pa dokle vise
Floyd, Young, McPhee, Acho i mladi Irving ce biti rusheri
Wright, White, Wheaton, Thompson, Bellamy, te Davis ili Gentry ce biti na popisu receivera...
Ne placi rijesio sam.Edin TM87 je napisao/la:Ne valja ovo dodatni igrac na klupi, Alem i elmedin to stimaju ne pitaju nikog, promijenite to prije drafta jer ne valja, liga treba ostat ista i to je to. Ovo bi totalno poremetilo FA znaci minus jos 12 igraca u FA i to tako nece valjat zato vratite na staro.
Ja igram preko FA, cesto ganjam tudje cutove, a neki ne znaju napravit 3 movea po sezoni pa ovako sebi stimaju. I plus mijenjam odbranu i QB-a svake hefte i sad neko moze bukvalno uzimat da oslabi iduceg protivnika, jer mu to dozvoljava klupa, ne mora izbacivat igrace koji su mu potrebni, nego samo gomilat, tako da ovo mijenjanje da se niko ne pita nece ici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.