Ubjedjen sam da će im raja u Sarajevu više psovati samo zato nek igraju tamoavenija je napisao/la:I bolje da igramo na Grbavici da ne kvarimo skor na BP dok se nesto ne promijeni. Mogao bi neslavan rekord pasti protiv Belgije.lisander je napisao/la:Treba protiv Belgije na Grbavici igrati, i skupiti svu bagru da im se matere nayebe, pa brate Bajram su nam ukrali
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma kakav baraz. Prokockali smo mi tu sansu. Sami smo krivi sto nismo uspijeli iskoristiti kiks Grcke. Da bi prosli u baraz trebamo uzeti koji bod protiv Belgije. Znaci, nema teorije... Belgija ce nas zgaziti.
-
- Kontakt:
da je makar avion poletio pa da ostane nada da ce se srusiti ... ovako valja za bus moliti da sleti 

Pa je li moguće da frajer i dalje ne konta da se ne može igrati 4 4 2 ? Koliko mora biti glup da forsira nešto što ne ide. Sad će s ovom taktikom dobiti amatere i opet će na Belgiju s istom formacijom.
Opet se postavlja pitanje kao iz vremena Susicevog sunovrata. Ima li smisla da se provlacimo sa ovakvim selektorom i ovakvom igrom?ramiral je napisao/la:Bruka i sramota. Selektor k'o sivonja zapeo sa taktikom i postavkom. Pokenjaše se svima nama posred face, i on sa taktikom koja to nije, i igrači koji su izašli na teren bez damu.
Na sredini ne može Pjanić sa još jednim veznjakom, nemamo mi toliko kvalitetne ostale da to pokriju. Vedo je bio igrač manje sinoć, veza nije postojala, pa kod onog voleja igrač Kipra ima svo vrijeme svijeta da se našteli na isti, ni Cimirot ni Seo ni niko ga ne sprječava.
Daj Bože da Belgija uzme Grke... A i u baražu ako kojim svjetskim čudom prođemo daj Bože da nas niko ne natambura. Šteta velika za poraz sinoć.
Mesa je definitivno, bespovratno pokazao da nema sta da trazi na klupi reprezentacije. Ako smo mu mogli traziti alibi protiv Irske, protiv Belgije, ono sinoc je bio krunskli dokaz neznanja i nesposobnosti da vodi reprezentaciju.
Rezultat, sam po sebi, nije tragedija, "igra" i mentalitet su bili tragedija i to nije prvi put. Nazalost, mi iz utakmice u utakmicu izgledamo sve gore i bezidejnije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 01 sep 2017, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi nemojte se bezveze necemu nadati. nije ovo prvi put da nam se desava. sad nam se samo pocelo desavati i protiv amatera. istu lekciju na sredini terena su nam ocitali irci u barazu, belgija u briselu i grcka na bilinom polju. da grcka do kraja sve zijani i kojim cudom budemo drugi, bolje je ne igrati baraz sa ovakvom filozofijom i postavkom formacije na terenu.
Ovdje se vide samo petorica. Sve i jedan kao da se pojavio pred sudom i čeka presudu.socrates je napisao/la: Pogledaj im izraza lica svima redom na ovoj slici dok se intonira himna.
Nesto tu debelo smrdi..

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
- Kontakt:
Ako Meša ima imalo obraza otici ce, a doci ce neko sa autoritetom. Moja zelja je Osim Amar..
Godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje, svakim danom sve više volim te
Ljudi moji kako mozete danas raspravljati o ovoj bagri...bajram su mi unistili...ovo je bruka vrijedna izgona iz drzave...
Neki i o barazu jos razmisljaju...eto pocnite kontati i o tome da bi 2. iz ove grupe mogao i bez baraza ostati:-)
Gledas gov na svaki vikend i pratis ih cekajuci tekmu repke da bi oni radili ovo kao sinoc, fuj.
Neki i o barazu jos razmisljaju...eto pocnite kontati i o tome da bi 2. iz ove grupe mogao i bez baraza ostati:-)
Gledas gov na svaki vikend i pratis ih cekajuci tekmu repke da bi oni radili ovo kao sinoc, fuj.
-
- Kontakt:
Jedina pozitivna stvar je sto je dao Cimirotu sansu i da pojedini skontaju neke stvari. Jajalo je za njega Vieira. Cimirot ne moze igrati ono mjesto, premlak, nema duela..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jos kad pocnu se ovako izvlacivati kao ne znaju ni oni sami kako su izgubili..
A vala da budem i iskren nema ni kvaliteta osim par neki koji odskacu..
A vala da budem i iskren nema ni kvaliteta osim par neki koji odskacu..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Losija ekipa sa karakterom pobijedila je kvalitetniji skup pojedinaca bez karaktera.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
E sa Amarom bi tek bio šou epskih razmjera. Prvo tele pa ćuran i sad još samo morž faliwwit5times je napisao/la:Ako Meša ima imalo obraza otici ce, a doci ce neko sa autoritetom. Moja zelja je Osim Amar..

Kada Meša koji je bio pojam kao igrač nema autoritet kako očekivati da će ga imati osoba koja je bila trener u našoj ligi? Samo još da neko predloži Janjoša ili Kostića pa da se ranim

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
+1BoixosNois1899 je napisao/la:E sa Amarom bi tek bio šou epskih razmjera. Prvo tele pa ćuran i sad još samo morž faliwwit5times je napisao/la:Ako Meša ima imalo obraza otici ce, a doci ce neko sa autoritetom. Moja zelja je Osim Amar..
Kada Meša koji je bio pojam kao igrač nema autoritet kako očekivati da će ga imati osoba koja je bila trener u našoj ligi? Samo još da neko predloži Janjoša ili Kostića pa da se ranim
Mesa ce otici na kraju kvalifiakcija to je sigurno, a onda ide muka sa prolaskom novog trenera, kakav Amar Osim sta vam je on samo Zelju moze da vodi, a kao da gledam da ce neko opet Barabreza
da predlozi, naravno Vaha kojeg boli nesto za nama bolje su pare u Japanu, jos gore Bajevic i slicni likovi.

- Zeljeznicar -
Zijo Svrakic i Senad Repuh na selektorsku klupu!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Uze mi rijec iz usta ilitiga sa tastature. Jos nam samo on fali sa svojim mikrociklusima.Zenzo je napisao/la:Vlado Strawberry.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Samo Sir Boris Pavić dolazi u obzir. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, guillermo, ZmajOdBosne33 i 48 gostiju.