Samo zato sto nisam spomenuo to mudo,ne znaci da ne dijelim misljenje,da ga amnestiram..Ma,poserem ga! Cim sam vidio rotaciju stopera i beka,sve mi je jasno bilo,kao i onog plavookog na onoj poziciji..Akcenat je na angazmanu, i da je bio na nivou,pored svega,morali smo ovo uzet'!Rimes87 je napisao/la:Tvoja replika nema smisla. Gore iznad čovjek sve lijepo objasni u jednoj rečenici. Sa pravom postavkom i solidnim trenerom, mi smo Brazil za Kipar. Pa ti i dalje vjeruj u zavjere, jer, pobogu, nemoguće je izgubiti jer imaš mudo marjanovo od trenera, mora da su se kladili.socrates je napisao/la:@Rimes87 Nije tako,imas pravo. Igrali smo protiv selekcije svijeta.
Sent from my D6603 using Tapatalk
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: RE: Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pa onda, nema tu nikakvih kladara druže, jer smo vidili jedno te isto. Ovo je njegovo i ničije drugo. Naravno, ima tu i do igrača, ali ih nekako ne mogu kriviti što nisu mogli u lošoj postavci odgovoriti na (pazi sad ovo) solidnu postavku. Ovo je Mešino, jer je isto odigrao i protiv Grčke. Ali u bobu isto.socrates je napisao/la:Samo zato sto nisam spomenuo to mudo,ne znaci da ne dijelim misljenje,da ga amnestiram..Ma,poserem ga! Cim sam vidio rotaciju stopera i beka,sve mi je jasno bilo,kao i onog plavookog na onoj poziciji..Akcenat je na angazmanu, i da je bio na nivou,pored svega,morali smo ovo uzet'!Rimes87 je napisao/la:Tvoja replika nema smisla. Gore iznad čovjek sve lijepo objasni u jednoj rečenici. Sa pravom postavkom i solidnim trenerom, mi smo Brazil za Kipar. Pa ti i dalje vjeruj u zavjere, jer, pobogu, nemoguće je izgubiti jer imaš mudo marjanovo od trenera, mora da su se kladili.socrates je napisao/la:@Rimes87 Nije tako,imas pravo. Igrali smo protiv selekcije svijeta.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pa eto, Jedinstvu treba trener, rado ćemo Mešu ugostit, koliki god levat biocoelho41 je napisao/la:rekoh ja komentari na nivou kantonalne lige BH, ne mogu da vjerujem sta nama sjedi na klupi, mogo bi on poslije repke trenirat Jedinstvo Dubrave komotno

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
mehmed bazdarevic je nuzno zlo jer se ozbiljnije "patriote" nisu htele latiti posla.
mehmed je samo zbog prijasnjih aferima dobio sansu koja je bila logican sled, jer su vec slicni i gori njemu vodili repku.
mehmed je profil trenera za neku srednju ekipu bh premijer lige koja ne pretenduje da igra evropu ili za tamo neki tim sa zacelja u 2. ligi francuske.
nema on niti znanja, a jos manje karizme da vodi najodabraniju vrstu. lik je morao jos u kvalama protiv irske dobiti momentalni otkaz. legendarne ce ostati samo njemu znane izmene i postava protiv grcke i kipra (3-3-3). ma lik je nadmasio i safeta i blaza i sve druge slicne njemu koji nisu trebali voditi reprezentaciju.
treba se vise prestati davati sansa bivsim dobrim fudbalerima i legendama pa makar se takav zvao i ivica osim (kamo srece da je malo zdraviji).
mehmedu se sada uoci meca sa gibraltarom treba uociti otkaz. u ovih mesec dana se treba obaviti razgovor sa nekim trenerom koji ima petlju. najbolje je videti nekog stranca: mateus ili neko slican. mateus nije veliki trenerski mudrac niti ima rezultata, ali bi sigurno zaveo red, ali, i takticki je milion puta bolji od svih prijasnjih trenera skupa. najbolje resenje za bosnu bilo bi da je vodi rodjeni sarajlija vladimir petkovic, no on je propisno zauzet obavezama u svajcarskoj reprezentaciji. pored osima, halilhodzica i bajevica, jedino je petkovic iz bosne koji je izvrstan trener i dobar pedagog.
kao dorbo resenje iz vise razloga vidim ratomira antica. on bi doneo stabilnost, kreativnost, a zaveo bi red medju klanovima (kojih sigurno ima).
u siroj okolini nema drugog kvalitetnog strucnjaka. jedino jos ko ozbiljno kapira fudbal je miroslav djukic, ali je on zauzet u klubu.
ne treba se zaludjivati i ocekivati od ovog tima da glat bude prvi u grupi ili da namlati italiju ili nemacku, ali se ne sme ni potcenjivati i ponizavati ovaj tim bosne. ima tu istinskih fudbalskih majstora danasnjice i velikih fajtera. tim moze i izgubiti, ali tim ne moze da takticki bude razbijen i da deluje kao da prvi put vide loptu i zeleni travnjak. njima treba samo cvrsta ruka. imaju dobre uslove, imaju sasvim pristojnog znanja i armiju vernih navijaca: fali znaci samo covek jakog karaktera koji ce ove ufurane zvezde postaviti na "nebu" tamo gde im je mesto.
uz malo srece, moze se do baraza, no, treba pobediti i belgiju.., bosna sa mehmedom dva dana i dve noci da igra, nece moci pobediti belgiju. preozbiljna je to ekipa da bi im mehmedova formacija 3-3-3 i kombinatorika gde levi bek igra veznog, a napadac odbanu, uzela tri boda.
mehmed je samo zbog prijasnjih aferima dobio sansu koja je bila logican sled, jer su vec slicni i gori njemu vodili repku.
mehmed je profil trenera za neku srednju ekipu bh premijer lige koja ne pretenduje da igra evropu ili za tamo neki tim sa zacelja u 2. ligi francuske.
nema on niti znanja, a jos manje karizme da vodi najodabraniju vrstu. lik je morao jos u kvalama protiv irske dobiti momentalni otkaz. legendarne ce ostati samo njemu znane izmene i postava protiv grcke i kipra (3-3-3). ma lik je nadmasio i safeta i blaza i sve druge slicne njemu koji nisu trebali voditi reprezentaciju.
treba se vise prestati davati sansa bivsim dobrim fudbalerima i legendama pa makar se takav zvao i ivica osim (kamo srece da je malo zdraviji).
mehmedu se sada uoci meca sa gibraltarom treba uociti otkaz. u ovih mesec dana se treba obaviti razgovor sa nekim trenerom koji ima petlju. najbolje je videti nekog stranca: mateus ili neko slican. mateus nije veliki trenerski mudrac niti ima rezultata, ali bi sigurno zaveo red, ali, i takticki je milion puta bolji od svih prijasnjih trenera skupa. najbolje resenje za bosnu bilo bi da je vodi rodjeni sarajlija vladimir petkovic, no on je propisno zauzet obavezama u svajcarskoj reprezentaciji. pored osima, halilhodzica i bajevica, jedino je petkovic iz bosne koji je izvrstan trener i dobar pedagog.
kao dorbo resenje iz vise razloga vidim ratomira antica. on bi doneo stabilnost, kreativnost, a zaveo bi red medju klanovima (kojih sigurno ima).
u siroj okolini nema drugog kvalitetnog strucnjaka. jedino jos ko ozbiljno kapira fudbal je miroslav djukic, ali je on zauzet u klubu.
ne treba se zaludjivati i ocekivati od ovog tima da glat bude prvi u grupi ili da namlati italiju ili nemacku, ali se ne sme ni potcenjivati i ponizavati ovaj tim bosne. ima tu istinskih fudbalskih majstora danasnjice i velikih fajtera. tim moze i izgubiti, ali tim ne moze da takticki bude razbijen i da deluje kao da prvi put vide loptu i zeleni travnjak. njima treba samo cvrsta ruka. imaju dobre uslove, imaju sasvim pristojnog znanja i armiju vernih navijaca: fali znaci samo covek jakog karaktera koji ce ove ufurane zvezde postaviti na "nebu" tamo gde im je mesto.
uz malo srece, moze se do baraza, no, treba pobediti i belgiju.., bosna sa mehmedom dva dana i dve noci da igra, nece moci pobediti belgiju. preozbiljna je to ekipa da bi im mehmedova formacija 3-3-3 i kombinatorika gde levi bek igra veznog, a napadac odbanu, uzela tri boda.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Prvo nasi klubovi mi potrgase zivce blamazama epskim u Evropi a sad i ovi baletani,tacno vise nema smisla pratit i bojkotujem do daljnjeg ova ****...vidi se da sve u BH fudbalu funkcionise po nekom sablonu koji samo odgovara grupi nekolicine mafijasa i sem mozda dvojice trojice sve su amateri i nesposobnjakovici pa i nije ni cudo sto "igrace" boli kita 90 minuta...i sve se ponavlja iz godine u godinu jer nam je mrsko kao i mnogosta u ovoj drzavi preduzeti da promijenimo....nmg zamislit katastrofu kad nestane dijasporasa da se grebemo za igrace i kad dodje vrijeme da nam panjevi iz PL kao Cimirot budu starteri
Nek nam je Bog na pomoci

Ali kako neko može pomisliti da je namješteno 

na ovom forumu ima uvijek par njih koji viču namješteno i kad barca dobije betis sa 3:0jasmin10 je napisao/la:Ali kako neko može pomisliti da je namješteno

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 01 sep 2017, 08:09, ukupno mijenjano 1 put.
kao što je neko pisao nigdje euforije pred utakmice, pa možda nema euforije jer svi nekako znamo da u ovoj repki dosta toga ne funkcioniše. U ovim kvalama pa nijednu utakmicu nismo odigrali dobro, sve je to bilo nekakvo napucavanje lopte... I sada mi pade na pamet kada smo estojinu 5:0 dobili u prvom kolu i komentar svih pet golova dali smo iz prekida, ovdje nema nikakve igre, smišljenih akcija itd, sada se vidi koliko je taj komentar na mjestu.
Protiv estonije pet golova, svih pet iz prekida, sledeća popušili od belgije 4:0, narednu sa Kiprom kući, patnja bila dok nam kiprani maltene nisu gol poklonili greškom u zadnjoj liniji. Zatim Grčka gol opet iz prekida (Pjana slobodnjak), ostalo igra tankosava bila. Gibraltar neću ni komentarisati, zatim Zenica i Grčka kriminalna igra, i ovo sinoć igra kriminalna u oba poluvremena, al hajde u prvom barem smo imali loptu... Repka je do sada dala 15 golova (5 se dalo kipru ali njega ćemo križati) znači 10 golova, a od tih 10, 6 je bilo iz prekida
Znači mi nikakve igre nemamo.....
Jedina sreća je što smo sinoć i Kipar vratili u igru za drugo mjesto, Belgija pobjedi Grčku osigurala je Mundijal, mi Gibraltar (to valjda nije upitno) i aBd Kipar estoniju da dobije. Tada bi mi bilo drugi sa bodom više od grčke i kipra. U oktobru mi sa rasterećenom belgijom, međusobni meč Kipra i Grčke i ako ništa znamo da ih Kiprani u tom slučaju neće pustiti.
Protiv estonije pet golova, svih pet iz prekida, sledeća popušili od belgije 4:0, narednu sa Kiprom kući, patnja bila dok nam kiprani maltene nisu gol poklonili greškom u zadnjoj liniji. Zatim Grčka gol opet iz prekida (Pjana slobodnjak), ostalo igra tankosava bila. Gibraltar neću ni komentarisati, zatim Zenica i Grčka kriminalna igra, i ovo sinoć igra kriminalna u oba poluvremena, al hajde u prvom barem smo imali loptu... Repka je do sada dala 15 golova (5 se dalo kipru ali njega ćemo križati) znači 10 golova, a od tih 10, 6 je bilo iz prekida

Jedina sreća je što smo sinoć i Kipar vratili u igru za drugo mjesto, Belgija pobjedi Grčku osigurala je Mundijal, mi Gibraltar (to valjda nije upitno) i aBd Kipar estoniju da dobije. Tada bi mi bilo drugi sa bodom više od grčke i kipra. U oktobru mi sa rasterećenom belgijom, međusobni meč Kipra i Grčke i ako ništa znamo da ih Kiprani u tom slučaju neće pustiti.
A vidim i na fejsu ih bruku ima što vjeruju u tojestamaji je napisao/la:na ovom forumu ima uvijek par njih koji viču namješteno i kad barca dobije betis sa 3:0jasmin10 je napisao/la:Ali kako neko može pomisliti da je namještenojednostavno ignorišeš to!

Šta se desilo koji qrac? Poveli 2-0 i ja više nisam ni vraćao da gledam. Ono reko rutina.. Odem spavati kad jutros gledam rezultate i ono ne mogu da vjerujem..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Treba protiv Belgije na Grbavici igrati, i skupiti svu bagru da im se matere nayebe, pa brate Bajram su nam ukrali
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja bih volio da je 'namjesteno'. Samo je ovo nazalost realnost. Dzaba se dere curan da Ibi ide u sredinu kad lik nikad nije to igrao. Bico desni bek
Hazard ga 'silovo' u Bel kad je igrao desnog stoper u 352, Mane vs L'pool isto. Naprijed ga nema. I umjesto da trazi rjesenje za tu poziciju on daje sansu njemu. Aferim.
Idi idi neznalice...a ovim prvim zvijezdama daj free za nedjelju, neka momci igraju koji ce trcati - dovoljno je to za 'mocni' Gibraltar. Ne daj 'zvijezdama' da nabijaju statistiku protiv amatera!
PS. Bajram Mubarek! svima koji slave. Puno zdravlja, srece i sabura

Idi idi neznalice...a ovim prvim zvijezdama daj free za nedjelju, neka momci igraju koji ce trcati - dovoljno je to za 'mocni' Gibraltar. Ne daj 'zvijezdama' da nabijaju statistiku protiv amatera!
PS. Bajram Mubarek! svima koji slave. Puno zdravlja, srece i sabura

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
i Bolje ti je što si otišao spavati, ništa nisi propustio, osim da smo igrali ko GetafeDANTES je napisao/la:Šta se desilo koji qrac? Poveli 2-0 i ja više nisam ni vraćao da gledam. Ono reko rutina.. Odem spavati kad jutros gledam rezultate i ono ne mogu da vjerujem..

Jednostavno nasa posla. Mastovit i lakovjeran narod po prirodi.jasmin10 je napisao/la:Ali kako neko može pomisliti da je namješteno
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mesa mora dobiti otkaz! Mi (navijaci) moramo reagovati ako se to ne desi!
🔵⚪
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Svaki imalo normalan i svijestan čovjek bi podnio ostavku nakon ovog debakla, ako se to ne desi onda ih treba nabiti sviju u pm.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav nam je savez, ovakvim tempom za 2-3 godine cemo biti na nivou Moldavije, Latvije, Estonije...
Ali nije bitno, bitan je nacionalni kljuc i menadzeri!
Ali nije bitno, bitan je nacionalni kljuc i menadzeri!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pjanic neće igrat protiv Gibraltara, koga umjesto njega?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Hadžić, logično.Bazinga12345 je napisao/la:Pjanic neće igrat protiv Gibraltara, koga umjesto njega?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★