FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
igra i di maria, al u vezi
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Zato sto je Coutinho vec potpisan, sigurno su izasli u susret liverpoolu da ne ibjave javno do zadnjeg dana, evo vidis da je luverpool kupi chamberlaina danas tako da ce sutra coutinho u barcelonu. A i danas igra lik za brazil pa isto kad gledas i to ne ide na ruku da se objavi danas jer je profesionalac i dana ma je za njega dan utakmice a ne slikanja...Derdiyok je napisao/la:Jeste, ali ovo nisu doba Rivalda niti nam je ta komparacija garancija da će ovaj mali potpisati.parangal je napisao/la: Nemoj se uzbudjivati, tako rade zbog teatralnosti. Pre tačno 20 godina tako je potpisao i njegov zemljak Rivaldo....u minut do ponoći poslednjeg dana prelaznog rokaZašto PSG nije čekao za Mbappea tako ? Za Neymara neću pitati, bespotrebno je
Na kraju krajeva, šta ako ne dođe Cou a ni Di Maria ? Draxler i Mahrez ništa.
A pričali smo nedavno baš o ovome. Ja općenito ne volim raditi nešta u zadnji momenat, pa makar bilo i ispravno, baš zbog predostrožnosti. Uvijek se volim osigurati na vrijeme i rahat provesti ostatak vremena. Vidjećemo do sutra naveče sve. Ili ćeš ti pisati " jesam ti reko, bespotrebno si se uzbuđivao ", ili ću ja tebi replicirati sa " jesam ti reko, Sejdefa je qrva"
Da, da, u 01:00 GauchosiTepsija sirnice u ova doba i udri uz tekmu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Protiv Reala bi se pretvorio u mix Xavija i Inieste.miki_92 je napisao/la:
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
ne ide mi u glavu da jedna takva fudbalska velesila od Riquelmea ne može naći jednog kvalitetnog i pravog veznjaka....već joj napad organizuje BaLjega, BigLja i slični
Sto u realnost i jesteJeftha je napisao/la:Protiv Reala bi se pretvorio u mix Xavija i Inieste.miki_92 je napisao/la:
A Fernando Gago je marginalac ?parangal je napisao/la:ne ide mi u glavu da jedna takva fudbalska velesila od Riquelmea ne može naći jednog kvalitetnog i pravog veznjaka....već joj napad organizuje BaLjega, BigLja i slični

Koliko treba platiti da nam ne šalju ovog parmaka Di Mariju? Deulofeu za bogate.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sto ovi svi igraci zaborave igrat kraj messija? Sta je on takav baja da se oni saseru ovako
Jes' Messi sebican. Nece da uposli Suareza nikako, bezbeli mu je zamjerio nesta.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Previše tvrda utakmica....Di Mara najgori ali Dybala me oduševljava, kakva šteta što se Barsa nije fokusirala na njegovo dovodjenje hebiga...
btw....kad će u igru taj švaleraš Ikardi?

- branimir85
- Kontakt:
i suareza treba prodati 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Pokusao je par puta nemoj tako.Derdiyok je napisao/la:Jes' Messi sebican. Nece da uposli Suareza nikako, bezbeli mu je zamjerio nesta.
Di Mariu jedino Messi razumije u ekipu. Icardi i Dybala nemaju dovoljno mozga da ga prate.parangal je napisao/la:Previše tvrda utakmica....Di Mara najgori ali Dybala me oduševljava, kakva šteta što se Barsa nije fokusirala na njegovo dovodjenje hebiga...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakve su sanse da Coutinho posle utakmice Brazila bude nas igrac?Vidim neki mediji to prenose..
Samo Siroki
Naravno da se povrijedila panjina urugvajska. Želim mu 2-3 mjeseca odsustva pa nek se zapita idući put da li će se vratiti prije vremena.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
zanimljivi strijelci za Brazil ,paulinho i couthino 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ibogami strasna tekma Paulinha sinoc.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
pa u utakmicama gdje se vodi borba na sredini terena, gdje su trka i snaga bitni, on ce tu odlican biti, on jest valverdeov tip igraca..
Nisam gledao tekmu al mogu pretpostavit sta je i kako je bilo.
Zaspao sam na poluvremenu Argentine, kakva igra, ne zna se tko je gori, Argentina il Barca, koje panjine.
Nisam gledao tekmu al mogu pretpostavit sta je i kako je bilo.
Zaspao sam na poluvremenu Argentine, kakva igra, ne zna se tko je gori, Argentina il Barca, koje panjine.
kako ce hrvatska oj3bina da jase klupumessilla je napisao/la:Ibogami strasna tekma Paulinha sinoc.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Odustali su od Coutinha navodno, bar sam tako procitao jutros, ja mislim da oni nikad nisu bili ni blizu njegovog dovodjenja, od pocetka su dobili jasan odgovor da nije na prodaju i levati ga ganjali toliki period 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.