SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ne smijemo sutiti. Ne smijemo dok Bazdarevic ne da otkaz. Gdje su BH Fanaticos sad? Crveni karton, persona non grata...

propali smo ko kauc
Izrael je bio mala maca, u Izraelu smo bili bez pola tima, sa oskudnim igračkim kadrom, imali igrača manje skoro čitavo drugo poluvrijeme...jestamaji je napisao/la:ovo je bilo strašno!
skinuli smo gaće, naguzili se, raširili pakšu i rekli evo gurajte!
ovo je bilo na nivou izraela, ustvari još gore!
Ovo večeras je bilo nešto nenadyebivo, i čisto sumnjam da će ovo neko nadmašiti u budućnosti, kad uzmeš sve okolnosti u obzir.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema ova tekma veze s pojmom regularno. Razumijem kad je evidentno da dva,tri....cetiri igraca nisu na nivou,setaju,qurcobolja,aliii ovdje cijeli tim ko jedan. Isto nezalaganje,isto ponasanje,hladnokrvnih izraza lica,umiruceg govora tijela..i sta sve ne.
Malo me ovo podsjetilo mada mnogo gore od one tekme protiv Izraela(0:3),sto nam govori da je itekako i do djubradi na terenu. Pa,nece da potrci,ne zanima ga lopta. Isto kao da ce na streljanje poslije tekme ako pobijede. Neka neko postavi samo situaciju kod treceg gola,i ponasanje Lulica,samo to pogledati,molim vas!!!
Pogledaj im izraza lica svima redom na ovoj slici dok se intonira himna. Kiprani da nas nisu respektovali,u prvom bi nam jos uvalili dva,zicer su svakako u prvom fulili..
Nesto tu debelo smrdi..
Malo me ovo podsjetilo mada mnogo gore od one tekme protiv Izraela(0:3),sto nam govori da je itekako i do djubradi na terenu. Pa,nece da potrci,ne zanima ga lopta. Isto kao da ce na streljanje poslije tekme ako pobijede. Neka neko postavi samo situaciju kod treceg gola,i ponasanje Lulica,samo to pogledati,molim vas!!!
Pogledaj im izraza lica svima redom na ovoj slici dok se intonira himna. Kiprani da nas nisu respektovali,u prvom bi nam jos uvalili dva,zicer su svakako u prvom fulili..
Nesto tu debelo smrdi..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Kakve teorije zavjere, budite realni jbt. Mi smo izgubili jer imamo neznalicu kao trenera i zbog velike qurcobolje!
- invincible1921
- Kontakt:
Zato sto smo svoju nafaku posrkali prvo u zrijebu grupa za SP u Brazilu, a onda u onim utakmicama protiv velsa...calcio je napisao/la:Iskreno nije mi toliko krivo zbog naseg poraza koliko mi idu na neku stvar ovi sretni grci. Opet ce se nekako progurati do baraza, i naravno proci. Kako su sretniiiiii. Sto mi nismo tako sretni?
Sto se ovih "sansi" tice ja nez kakvu mi sansu imamo kad nisam siguran mozemo li i gibraltara dobit
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 sep 2017, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
PS: Yebo ja sebi sve ako ih pogledam više pod Mešinom palicom, eh eto!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma neeeee! Nema teoretske da imamo trenera koji ne zna postaviti i motivisati igrace kako treba! Neeeee! Ovo su zavjere!socrates je napisao/la:Nema ova tekma veze s pojmom regularno. Razumijem kad je evidentno da dva,tri....cetiri igraca nisu na nivou,setaju,qurcobolja,aliii ovdje cijeli tim ko jedan. Isto nezalaganje,isto ponasanje,hladnokrvnih izraza lica,umiruceg govora tijela..i sta sve ne.
Nesto tu debelo smrdi..
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt dan evo gledam snimak drugog poluvrena i do 60te minute Kristofi je na isti fazuon (primanje duge lopte ) cetiri puta izbacio bicakcica....
=\_1921_/=
Otkud znaš da ima palicu?Raonffa je napisao/la:PS: Yebo ja sebi sve ako ih pogledam više pod Mešinom palicom, eh eto!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci poluvrijeme gdje imas +2 i sa 30% profesionalizma,s takvim iskustvom,znanjem, glat uzimas tekmu taman da je klupa prazna potpuno! Koja motivacija i formacija ti treba u takvim okolnostima?!?!Rimes87 je napisao/la:Ma neeeee! Nema teoretske da imamo trenera koji ne zna postaviti i motivisati igrace kako treba! Neeeee! Ovo su zavjere!socrates je napisao/la:Nema ova tekma veze s pojmom regularno. Razumijem kad je evidentno da dva,tri....cetiri igraca nisu na nivou,setaju,qurcobolja,aliii ovdje cijeli tim ko jedan. Isto nezalaganje,isto ponasanje,hladnokrvnih izraza lica,umiruceg govora tijela..i sta sve ne.
Nesto tu debelo smrdi..
Qurcobolja,da..Postavlja se pitanje zasto je cijeli tim izgledao takav. Ne aludiram iskljucivo na talove,kladare i slicne p.m.,
Ne znam,samo mi je ovakav pristup nepojmljiv,i zdrav razum ovo ne moze prihvatiti samo tako kao da im je bilo svejedno bez ikakvog razloga.
Prutom ih kandžija večerasHigh je napisao/la:Otkud znaš da ima palicu?Raonffa je napisao/la:PS: Yebo ja sebi sve ako ih pogledam više pod Mešinom palicom, eh eto!

-
- Kontakt:
nadam se da levatine imaju bar toliko obraza pa da uvaljaju Gibraltaru 5-6 komada čisto za 10% da se iskupe i da ako stvarno Grci budu debili i ispuste sve što im pružamo ne ispadnemo na gol razliku.
P.s : gleda se gol razlika, a ne međusobni. Oni u zadnjem kući sa Gibraltarom i mogu dobiti za 2-3 gola više sigurno ako ustreba od svojih regularnih 1-0, 2-0.
P.s : gleda se gol razlika, a ne međusobni. Oni u zadnjem kući sa Gibraltarom i mogu dobiti za 2-3 gola više sigurno ako ustreba od svojih regularnih 1-0, 2-0.
Re: RE: Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Hahahahahaha, da, da, tako je.socrates je napisao/la:Znaci poluvrijeme gdje imas +2 i sa 30% profesionalizma,s takvim iskustvom,znanjem, glat uzimas tekmu taman da je klupa prazna potpuno! Koja motivacija i formacija ti treba u takvim okolnostima?!?!Rimes87 je napisao/la:Ma neeeee! Nema teoretske da imamo trenera koji ne zna postaviti i motivisati igrace kako treba! Neeeee! Ovo su zavjere!socrates je napisao/la:Nema ova tekma veze s pojmom regularno. Razumijem kad je evidentno da dva,tri....cetiri igraca nisu na nivou,setaju,qurcobolja,aliii ovdje cijeli tim ko jedan. Isto nezalaganje,isto ponasanje,hladnokrvnih izraza lica,umiruceg govora tijela..i sta sve ne.
Nesto tu debelo smrdi..
Qurcobolja,da..Postavlja se pitanje zasto je cijeli tim izgledao takav. Ne aludiram iskljucivo na talove,kladare i slicne p.m.,
Ne znam,samo mi je ovakav pristup nepojmljiv,i zdrav razum ovo ne moze prihvatiti samo tako kao da im je bilo svejedno bez ikakvog razloga.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Ovde mnogi i dalje misle da smo mi Brazil za ovaj Kipar..To je potpuno netacno.. Mi smo sa Susicem dobijali prilicno lagano ekipe ovog kalibra,,ZATO SMO IGRALI FUDBAL SVIH 90 MINUTA !! Prvo poluvrijeme 2 gola na "guzove".. Prvi Sunjica slucajno lopta pogadadja,drugi jedna obicna kontra(koju je Kolasinac sjajno istrcao i asistirao) i to je bilo to.. U drugom poluvremenu smo jednostavno stali.. Ne mozemo se mi braniti i bunariti lopte..
S pravim selektorom i s pravom postavkom igre mi jesmo Brazil za šugavi Kipar, a isto tako smo i Brazil za grčke žohare. Samo **** ga.JakMani je napisao/la:Ovde mnogi i dalje misle da smo mi Brazil za ovaj Kipar..To je potpuno netacno.. Mi smo sa Susicem dobijali prilicno lagano ekipe ovog kalibra,,ZATO SMO IGRALI FUDBAL SVIH 90 MINUTA !! Prvo poluvrijeme 2 gola na "guzove".. Prvi Sunjica slucajno lopta pogadadja,drugi jedna obicna kontra(koju je Kolasinac sjajno istrcao i asistirao) i to je bilo to.. U drugom poluvremenu smo jednostavno stali.. Ne mozemo se mi braniti i bunariti lopte..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad smo se mi ikad vratili od 0-2? Ne sjecam da smo ikad. To je razlika izmedju nas i velesile Kipar.
@Rimes87 Nije tako,imas pravo. Igrali smo protiv selekcije svijeta.
Tvoja replika nema smisla. Gore iznad čovjek sve lijepo objasni u jednoj rečenici. Sa pravom postavkom i solidnim trenerom, mi smo Brazil za Kipar. Pa ti i dalje vjeruj u zavjere, jer, pobogu, nemoguće je izgubiti jer imaš mudo marjanovo od trenera, mora da su se kladili.socrates je napisao/la:@Rimes87 Nije tako,imas pravo. Igrali smo protiv selekcije svijeta.
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Gledao malo prvi dio,drugi dio skroz..
Mesa promasio sa taktikom,pogotovo u drugom dijelu..
Visca mi je bio jedan od boljih,ovo ostalo spremilo
se rano za bajram.
Rjesenje,Dzeku i ove sto im je postalo svejedno poslat na tribine,pojedince malo na klupu.
Nepripremljeni smo za smjenu generacije,jer kad bi ovo i realizovao nemamo mladih igraca da mogu nesto vise napraviti..
Meni je Medunjanin falio na terenu.
Je li grcka nakon belgije gostuju kipru?
Mesa promasio sa taktikom,pogotovo u drugom dijelu..
Visca mi je bio jedan od boljih,ovo ostalo spremilo
se rano za bajram.
Rjesenje,Dzeku i ove sto im je postalo svejedno poslat na tribine,pojedince malo na klupu.
Nepripremljeni smo za smjenu generacije,jer kad bi ovo i realizovao nemamo mladih igraca da mogu nesto vise napraviti..
Meni je Medunjanin falio na terenu.
Je li grcka nakon belgije gostuju kipru?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 7 gostiju.