S pres konferencije sinoc ... NEdeljno popodne.. Malo ofira onog trenera Leotara. Nije zadovoljan i tako kaze 2 3!Omar500 je napisao/la:Đe ?1921-1987 je napisao/la:Evo sad Amar na tvu kaze dok je pauze dovest dva tri igraca koja znaju malo bolje od ovih
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
stvarno je rekao da ce u pauzi dovesti 2 ili 3 igraca,koji znaju bolje od ovih ,tako rece i bio je jako ozbiljan.
VOLIM TE ŽELJO
Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Eto, vec ukrasava zid na fb-u...Seyo_TM je napisao/la:

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Koliko sam ga ja razumio do sirokog,cini mi se da je rekao ovako "u pauzi cemo da dovedemo 2-3 igraca koji znaju bolje od ovih koje imamo" a za brojace koliko ja znam na jugu ima 3036 stolicaSeyo_TM je napisao/la:vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
AMAR OSIM!!!
A gdje li ce onda iskopati dobre slobodne igrace...mozda ima sta u steku 

i ja sam ga shvatio brate kao sada u pauzi zbog reprezentacije.ja mislim da je na to mislio ,ali eto vidjecemocsh je napisao/la:Koliko sam ga ja razumio do sirokog,cini mi se da je rekao ovako "u pauzi cemo da dovedemo 2-3 igraca koji znaju bolje od ovih koje imamo" a za brojace koliko ja znam na jugu ima 3036 stolicaSeyo_TM je napisao/la:vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?
VOLIM TE ŽELJO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tesko da za 2 dana dovedu 2 igraca koji odskacu kvalitetom u odnosu na ove koje trenutno imamo, ali nikad ne reci nikad, sve je mogucecsh je napisao/la:Koliko sam ga ja razumio do sirokog,cini mi se da je rekao ovako "u pauzi cemo da dovedemo 2-3 igraca koji znaju bolje od ovih koje imamo" a za brojace koliko ja znam na jugu ima 3036 stolicaSeyo_TM je napisao/la:vjerovatno zimskoj, jer ima jos 2 dana do kraja prelaznog roka...jedino ako nece dovoditi slobodne igrace...čamac je napisao/la:Na kojoj pauzi? Ovoj do Širokog ili onoj zimskoj?

Za zivot cijeli!
Jedino da od ranije ima neke dogovore, pa ti nisu našli ino angažman, u šta sumnjam. Možda se zajebavao.
Brko opet nesto muti istini za volju ima cudan nacin da motivise igrace govoreci im da ima jako puno boljih od njih, za sad mu pije vode i ima efekta.Ja se ne bi zacudio kad nebi doveo nikog voli on u kontru to je cudo jedno al ja bih bio presretan da bude nesto od toga na ovoj pauzi imali bi dovoljno vremena za sve.Nikad ne podcjenjuj brku koji sjedicsh je napisao/la:Koliko sam ga ja razumio do sirokog,cini mi se da je rekao ovako "u pauzi cemo da dovedemo 2-3 igraca koji znaju bolje od ovih koje imamo" a za brojace koliko ja znam na jugu ima 3036 stolica

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bio je mrtav ozbiljanelSaik je napisao/la:Jedino da od ranije ima neke dogovore, pa ti nisu našli ino angažman, u šta sumnjam. Možda se zajebavao.

Za zivot cijeli!
a jake ti vise sile,yebo te terminotpravnik_vozova je napisao/la:Moram da vam priznam da sinoć nisam bio na tekmi, i ako sam prva četiri kola odgledao, "viša sila" me spriječila da prisustvujem i nažalost propustio sam rijetko viđenu "golijadu".![]()
Drago mi je i presretan sam da smo se konačno raspucali jer u Tuzli sam vidio da se ova ekipa još traži, ali i da ista ima puno veći kapacitet nego što je pokazivala na terenu! SIGURAN sam da nam samo treba da se poklopi još par stvari (taktičko-tehničke) prirode pa da i na strani počnemo igrati bar približno kao proljetos! Svaka čast momcima koji su nam razgalili srca i šta drugo možemo nego da im pokažemo da smo uz njih i u pobjedama ali i u porazima!
Bolja su vremena došla za plavu armiju istog onog dana kada je ŠEF sjeo na klupu ispod zapadne tribine! Neki su to shvatili odmah, neki malo poslije, a neki još i nisu ali shvatiće uskoro!
PS Drago mi je zbog Laze jer je skroman a velika je ljudina i svaku, baš svaku utakmicu gine za Željin dres,
svaka čast!
Željo mi te volimo kako god završio!

1921-2011
pa eto prica se o nekim novim pojacanjima
pa se sjetim pri ce o gvozdenoviću iz czv. pa imal ko infrmaciju gdje je sad on ?

nista od njega...odustali smo davno...tm_ludak je napisao/la:pa eto prica se o nekim novim pojacanjimapa se sjetim pri ce o gvzodenoviću iz czv. pa imal ko infrmaciju gdje je sad on ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ne vjeruj Brki ni kad poklone nosi. 

Joj, Amar je legenda. Pogotovo ona izjava da je razočaran igrom
. A sad će još za malo više od dva dana dovesti 2-3 igrača koja su bolja od Zebe 

Brko je na pocetku drugoga poluvremena na aut-liniji razgovarao sa kapitenom Leotara 1-2 min i odma raja eno Brko realizuje transfer
Haj mu ga znaj 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.