SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Vi ste sramota države. Dugujete nam veliko izvinjenje. Meša ovo mora biti tvoj zadnji meč, uništio si nas, doveo na najniže grane fudbala. A igrači e hvala i vama na ovoj velikog borbi, tako se bori za državu, izdajice. Ne zaslužuje te ni 1% podrške ni pažnje, ponavljam VI STE SRAMOTA DRŽAVE ALI NAJVEĆA SRAMOTA KOJU OVA DRŽAVA IMA.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Halo ba ovi mora biti noga Mesi nema druge.. jos veca je ovo sramota ako se ne smjeni mesa
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imam osjećaj da su igrači bojkot neki pravili, pa ne mogu da shvatim ovo sve, nije sve ni do taktike i selektora ali da nemaju ovako volju to ne mogu da shvatim...
Nije budala da podnese otkaz pa da halali plate od 50000KM mjesecno do kraja mandata... ovako para kapa nizasta...
Doduse nije ni bezobrazni papke bio lud pa sam ponudio ostavku nego je i njega trebalo marsnuti i dati mu dobar cash...
Izgleda da će morati raditi iste metode...
Doduse nije ni bezobrazni papke bio lud pa sam ponudio ostavku nego je i njega trebalo marsnuti i dati mu dobar cash...
Izgleda da će morati raditi iste metode...
narode, sta ima sta se radi?
Evo pije se kafa i razmišlja koliko sam sati života izgubio na ovu reprezentaciju. Klasika.coelho41 je napisao/la:narode, sta ima sta se radi?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Treba njima dovest Musu da im odrzi lekciju jednu svima i da Bazdarevicu ponese m.uda malo
Zadnja izmjena: mirsad993, dana/u 31 avg 2017, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kipru je draze da grcka ode na svjetsko nego oni samikobe24 je napisao/la:Kipar sad nece pustiti Grcku, jer se i njima otvara sansa za baraz. Sad mozda imamo i vise sanse za to drugo mjesto. U svemu treba biti pozitivan.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević razočaran je večerašnjim nastupom našeg nacionalnog tima u Nikoziji. Bh. selekcija odigrala je večeras očajan meč. Izabranici selektora Baždarevića se nisu sastavili s loptom i poraženi su od Kipra s 3:2, nakon zaista nejverovatnog preokreta. "Ko može ovo objasniti? Imali smo sreću da vodimo 2:0 i sa ovako iskusnom ekipom je nepojmljivo da izgubimo. Za mene je ovaj poraz najteži u karijeri. Jedostavno, nismo znali šta da radimo. Kao da igramo sa prvacima svijeta. Bilo je jako teško šta reći, osim toga da sam razočaran i zaslužujemo sve najgore kritike", rekao je Baždarević, te je dodao: "Svi smo odgovorno za ovo što se desilo. Radi se o nacionalnom grbu, ja sam prvi odgovoran. Imali smo sve u svojim rukama. Igrali smo kao amateri", ističe Baždarević. "Nismo odradili naš posao. Naša reprezentacija ostaje u igri za baraž, ali s ovakvom igrom i ponašanjem ne zaslužujemo biti tamo. Još jednom kazen, razočaran sam. Žao mi je što smo doživjeli ovo što smu doživjeli večeras. Teško je bilo šta više reći", ističe bh. selektor. "Nismo radili onaj posao za koji smo plaćeni. Nismo igrali za majicu koju nosimo. Da li smo imali strah od pobjede, zašto je sve blokiralo ne znam. Nisam ni pomišljao da se može desiti nešto ovako", rekao je Baždarević.
NAJVECA PICKA ILI TOTALNA TAKTICKA NEZNALICA KOJA JE SJEDILA NA KLIPI A TO JE TESKO BIT , KO JE SVE TU BIO
NAJVECA PICKA ILI TOTALNA TAKTICKA NEZNALICA KOJA JE SJEDILA NA KLIPI A TO JE TESKO BIT , KO JE SVE TU BIO
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Hoce li ko sa mnom na aerodrom Sarajevo u Oktobru da skandiramo "curane odlazi"?
Ne moze se ovo nazvati bojkotom kad mi ovako igramo kako nas je Mesa preuzeo. Prije su nas spasavali Djuric i neka luda sreca kao i danas u prvom poluvremenu.Celtic je napisao/la:Imam osjećaj da su igrači bojkot neki pravili, pa ne mogu da shvatim ovo sve, nije sve ni do taktike i selektora ali da nemaju ovako volju to ne mogu da shvatim...
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Kako cemo napraviti rezultate kad nam je savez pun kriminalaca koji gledaju samo svoj dzep a ne razvoj bh nogometa.
Klubovi u europi u rangu Luxemburga San Marina nemozemo 2 pretkola proc eto belaja.
Mladi igraci u klubovima prolaze kroz razna **** od švercanja igraca koji su straiji po 2-3 godine do suđenja.
Cist primjer je klub Abc Podzvizd ja sam iz Velike Kladuse podzivizd je selo pored.2014 godine dosli su do polufinala bih sa igracima starijim 3-4 a bio je jedan 6 GODINA STARIJI .Pobjedili su u polufinalu Slobodu iz Tuzle 1-0 uzvrat nisu smjeli ici da ih ne razotkriju.Ove godine bisvi predsjedinik Nk Krajisnika Nermin Alesevic je napravio interviju na emisiji mreza na ftv gdje je dao dokaz da su igraci bili švercani.U roku od mjesec dana dobio je dozivotnu zabranu bavljenjem bilo kakvim sportskim događajima i sl tu zabranu je dobio od saveza.Covje je zelio samo istinu za dobrobit djece da igraju u normalnim uslovima. U savezu je Aziz Husidic glavni u klubu Abc podzvizd koji je svercao te igrace skupa sa svojim sinom on je vjerovatno preko veze dao zabranu gospodinu Alesevicu.Sin Aziza je sudija u prvoj ligi Federacije BiH a nema tog stadiona na Unsko sanskom kantonu na kojem se on nije potukao nije napravio nekakav problem kao trener pionira znaci trener djece od 15 godina se tuce na stadionima sverca igrace i sad je on sudia u prvoj ligi to je dokaz koliko je savez ustavri ocajan.Sve vise mlade djece prestaje se baviti nogometom propada sve.Savez nam je velika nula.DOK je gud tako nikad necemo imati nikakve rezultate raprezentacija ce nam biti sve gora i gora i najveci ce nam uspjesi biti pobjediti gibltar ili estoniju.Dobar savez odmah su i klubovi bolji, bolji stadioni a najvise bolja je reprezentacija ...
Klubovi u europi u rangu Luxemburga San Marina nemozemo 2 pretkola proc eto belaja.
Mladi igraci u klubovima prolaze kroz razna **** od švercanja igraca koji su straiji po 2-3 godine do suđenja.
Cist primjer je klub Abc Podzvizd ja sam iz Velike Kladuse podzivizd je selo pored.2014 godine dosli su do polufinala bih sa igracima starijim 3-4 a bio je jedan 6 GODINA STARIJI .Pobjedili su u polufinalu Slobodu iz Tuzle 1-0 uzvrat nisu smjeli ici da ih ne razotkriju.Ove godine bisvi predsjedinik Nk Krajisnika Nermin Alesevic je napravio interviju na emisiji mreza na ftv gdje je dao dokaz da su igraci bili švercani.U roku od mjesec dana dobio je dozivotnu zabranu bavljenjem bilo kakvim sportskim događajima i sl tu zabranu je dobio od saveza.Covje je zelio samo istinu za dobrobit djece da igraju u normalnim uslovima. U savezu je Aziz Husidic glavni u klubu Abc podzvizd koji je svercao te igrace skupa sa svojim sinom on je vjerovatno preko veze dao zabranu gospodinu Alesevicu.Sin Aziza je sudija u prvoj ligi Federacije BiH a nema tog stadiona na Unsko sanskom kantonu na kojem se on nije potukao nije napravio nekakav problem kao trener pionira znaci trener djece od 15 godina se tuce na stadionima sverca igrace i sad je on sudia u prvoj ligi to je dokaz koliko je savez ustavri ocajan.Sve vise mlade djece prestaje se baviti nogometom propada sve.Savez nam je velika nula.DOK je gud tako nikad necemo imati nikakve rezultate raprezentacija ce nam biti sve gora i gora i najveci ce nam uspjesi biti pobjediti gibltar ili estoniju.Dobar savez odmah su i klubovi bolji, bolji stadioni a najvise bolja je reprezentacija ...
-
- Kontakt:
opet smo podcijenili repku koja je sa nama u rangu
¸
jebbem i Mesu i Ibisevica na 10ci i Viscu, otkaz odmah dati, protiv Gibrlatara nek Karabeg vodi

jebbem i Mesu i Ibisevica na 10ci i Viscu, otkaz odmah dati, protiv Gibrlatara nek Karabeg vodi
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 31 avg 2017, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nikad goreg selektora nismo imali. Za njeg je i Sliskovic Mourinho.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Realno, kao što je Pape trebao dobiti otkaz nakon SP-a, tako i Meša treba dobiti otkaz nakon Kipra. Nažalost, ostat će do kraja kvalifikacija i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sutra reis ulazi u džamiju i prvi jasin poklanja Meši, biće zanimljiva priča sutra uz kafu pogotovoJonSnow je napisao/la:Evo pije se kafa i razmišlja koliko sam sati života izgubio na ovu reprezentaciju. Klasika.coelho41 je napisao/la:narode, sta ima sta se radi?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koliko je Mesa kriv igraci su 10 puta vise,ako ti moras svojim igracima govoriti svako 10 sekundi sta trebaju da rade na terenu onda od takvog tima nema nista.Ova utakmica je najbolji pokazatelj zasto nasi igraci nisu za velike domete i zasto ne prave dobre transfere,nigdje discipline,neposlusni,lijeni,bez mozga....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kriminalna igra i zasluzen poraz. Cak smo i dobro prosli. Najgori veceras Cimirot, Ibisevic, Vranjes i Bicakcic. Odbrana uzasna, kao da su zalutali u fudbal. Idemo dobiti u nedjelju pa onda vidjeti sta i kako dalje. Mada sa ovakvom igrom daj Boze da i u nedjelju pobjedimo. Mesa izgubuo kompas! Simunovic mu na klupi, pa stvarno...
-
- Kontakt:
Kad igraju nasi?