Sarajevo mi je nakon Veleza najdrazi BiH klub pa reko da ne idete sebi u stetu.
Ne prosipajte zlato iz ruka vec ga cvrsto drzite. Ako vas se ovaj Francuz uopce vise i sjeca. Da je manji konj od ovog trenutnog jes. Ali da je puno manji i nije.
Uozbiljite se. Ne smije se uzimati u obzir apsolutno nijedan trener iz ove naše lige, osim ako želite nastaviti gledati ovu agoniju i anti-fudbal.
Vrijeme je za stranca! Ja sam za to da se ode popušiti Prosinečkom da nas preuzme. Ali naravno, pošto se za to pita naš savez, angažovaće nekog podobnog kao i obično.
Garantujem da bi ih Sablja naoštrio i da bi pojeli Cyprus!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
emir79 je napisao/la:Ljudi i dalje porede covjeka koji je za tri godine uspio unistiti nasu najbolju generaciju , sa covjekom koji je stvorio istu i odveo na SP.
"Teško je bilo šta reći, potišteni smo. Kazao sam da nismo obavili posao. Sada je teško biti grub, niko nije namjerno ovo želio. Da li je strah od pobjede blokirao sve, ne znam. Dobro smo radili, nisam mogao ni pomisliti da nam se ovo može dogoditi", završio je Baždarević.
Ok. Samo zbog ovakve gluposti je zaslužio otkaz.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Uozbiljite se. Ne smije se uzimati u obzir apsolutno nijedan trener iz ove naše lige, osim ako želite nastaviti gledati ovu agoniju i anti-fudbal.
Vrijeme je za stranca! Ja sam za to da se ode popušiti Prosinečkom da nas preuzme. Ali naravno, pošto se za to pita naš savez, angažovaće nekog podobnog kao i obično.
Za Zutog je kasno. Uzeti kojeg trenera iz Hrvatske lige po mogucnosti mladjeg. Pa onaj Karacic je u Hrvatskoj vodio Cibaliju a u PL je bio najbolji trener.
Ne vjerujem da mozemo dobesti kvalitetnog stranca. Trener tipa Zekic, Scoria ili Sedloski bi me zadovoljili.
Sve je bolje od nase bukovine.
emir79 je napisao/la:Ljudi i dalje porede covjeka koji je za tri godine uspio unistiti nasu najbolju generaciju , sa covjekom koji je stvorio istu i odveo na SP.
Kada je trener neko ko je ime u trenerskom poslu ne moze se svakako, sramota ako ne odigras 100%. Kada je neki kloc mozes kako hoces.
E tu je nacinjena greska u reprezentaciji jer je Blazevic digao atmosferu i narod da mogu gurati ovo jedno 4-5 godina dok se ne iscrpe, a i igrace kojima je dao do znanja da je svaki naredni ciklus njihov dok ne ostvare plasman na prvenstvo. E tu kada se ostvario plasman je trebalo odmah preseci i dovesti covjeka koji zna, jer je tada naboj poceo da pada. I on bi mogao izvuci 4-5 godina jos sa ovom generacijom na znanje jer se vise na emocije i naboj nije moglo. A nasi su napravili potpuno obrnuto, ostavili Papeta, pa onda doveli Papeta 2 i tako bacili 4 godine i generaciju u vjetar.
avenija je napisao/la:Ko god izvede Dzeku i Vedu u vrh napada od pocetka odmah na poluvremenu otkaz mu treba biti urucen- 10 **** godina to debili nisu skontali.
Vec desetak godina pokusavamo da igramo sa njima dvojicom i ne ide, osim protiv amatera i poluamatera. Cim igramo sa nekim ozbiljnim protivnikom, vidi se da ne mozemo tako igrati. Ispasta sredina, igra nam se raspadne, ostavljamo ogromne rupe u odbrani... Svi to vide osim tvrdoglavog Bazdarevica
Vucevich je napisao/la:
Jesam li plljuvac prijatelju? Treba mene staviti da vodim reprezentaciju? ma ne diraj Bazdarevica, sta ti znas Vucevicu!
trazio si ga i dobio si! Nadam se da si zadovoljan danasnjom igrom!
Ja ne znam druze imas li ti kakvih problema, ali sam ti vec odgovorio na ovo. Sad si me vec doveo u dilemu da li imas 9 ili 10 godina.
Rekao sam ti i opet ponavaljam: samim tim sto sam bio od onih koji su smatrali da je Krunic MORAO dobiti poziv za ove meceve a ti smatrao da je Bazdarevic u pravu sto ga nije pozvao, dovoljno govori koliko se meni svidja Mehmedovo vodjenje ekipe. Ako treba crtati, morat ces sacekati do sutra poslije Bajrama insallah, trenutno se spremam za spavanje.
Ovo nema niDJe.
Isti je izgubio od Kipra kući.
Ali je i otisao na Svjetsko, hoce li ovaj?
Nije to njegova zasluga, on je bio tu right place, right time. Nakon prvenstva je pokazao kakav je, tj kada su se igraci emocionalno istrosili i ostvarili cilj za koji su vjerovali da su predodredjeni. Kada su ga ostvarili onda je trebalo trenersko znanje, koje taj nije imao.