SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Zmajevi? KARINE!
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Nerminovic
- Kontakt:
Imas rezultat i primis za par minuta tri gola od velikog Kipra
Igrajte momci samo hrabro i jako, yebiga ne znate drugacije osim dugim loptama prema Vedatora pa sta bude' bude

Igrajte momci samo hrabro i jako, yebiga ne znate drugacije osim dugim loptama prema Vedatora pa sta bude' bude

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
vratite papeta, vratite tinceka, medu , avdiju
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Da sacekamo izjave od igraca i trenera sta oni imaju na ovo reci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Samo da sebe citiram.Vucevich je napisao/la:Mislim da je Gilli bio dosadasnji 'mozak' reprezentacije

Buraz, gubili smo mi i prije razne utakmice, razne sramote doživljavali, al' ovo što se desilo večeras u drugom poluvremenu, ovo je najgore u historiji ove reprezentacije.Kawhi je napisao/la:Ne moze se ocekivati od ljudi koji su vidjeli Bosnu samo kad dodju na okupljanje repke da se bore za nju.Raonffa je napisao/la:Upravo, Meša momentalno treba dobiti otkaz, al' ovo šta su nam igrači igrali ovo je strašno, Gibraltar ne bi dobili nema šaanse.LjoZee je napisao/la:Yebo vam Arsenal, Juventus, Roma i ostali klubovi za koje nastupate sve. Tamo "ginete" za svaku loptu, a u reprezentaciji meda ne mozete.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto mi i dalje dolaze notifikacije za ovo sranje kad sam ga uklonio sa bookmarka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ajmo pokrenut petciju ili nesto da se im oduzme nadimak Zmajevi, kao oblik neke kazne. Da se stide!
-
- Kontakt:
- sagitarius
- Kontakt:
hahahahahaha
Je*o li ga SRANJES I IBISEVIC, cuj ubacuje Jajala HAHAHAHA,koji je to amater od covjeka....
Je*o li ga SRANJES I IBISEVIC, cuj ubacuje Jajala HAHAHAHA,koji je to amater od covjeka....
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Yebem ti zeno majku

Pristup igrača je bio dosad nešto neviđeno. Odavno veću qrcobolju nisam vidio, pogotovo nakon dva razlike. Amateri igraju sa više elana i motiva. Svaki igrač treba da se pogleda u ogledalo, koliko su nas treneri uhakali u ovih par kvala toliko su i igrači. Evo dva puta protiv jbn Kipra.
Meša,Vedo pls go
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
- Kontakt:
Kao što je Susic poslije Nigerije trebao dobiti otkaz isto Mesa nakon večerašnjeg poraza trebao bi sam napustiti!
Šta mislite jel ih stid ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ajmo....ja mislim da nece moci spavat od sikirancije....BenjooJutub je napisao/la:Ajmo pokrenut petciju ili nesto da se im oduzme nadimak Zmajevi, kao oblik neke kazne. Da se stide!

isto kao da se on i pape nadmecu ko ce debilnije vodit reprezentaciju
Najgore je sto Grcka nije dobila, valja i dalje slusati imamo teoretske šanse

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Jedino gora stvar od nase repke su ovi "strucni" konsultanti koje dovode, glavas i sabic....
Jeb.o tetku svoju on kaze nije sramota izgubiti od kipra, svako danas igra fudbal... i jos uvijek je sve dostizno... jest kad je konkurencija jbn grcka koja leseve estonske ne moze dobiti, ma ne mogu im sansu stvoriti...
I mojne vise cimirota i sl pick.i materina iz klj liga... vranjes iz te lige je bas pokazao kvalitet... samo lige petice i nasa liga... eventualno ove mlade poput gojaka ili hadziahmetovica....
Samosreca sto se kabadahije Emira rijesismo.... prodisa odbrana kako on ode...
Jeb.o tetku svoju on kaze nije sramota izgubiti od kipra, svako danas igra fudbal... i jos uvijek je sve dostizno... jest kad je konkurencija jbn grcka koja leseve estonske ne moze dobiti, ma ne mogu im sansu stvoriti...
I mojne vise cimirota i sl pick.i materina iz klj liga... vranjes iz te lige je bas pokazao kvalitet... samo lige petice i nasa liga... eventualno ove mlade poput gojaka ili hadziahmetovica....
Samosreca sto se kabadahije Emira rijesismo.... prodisa odbrana kako on ode...