Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Suomi braćo 

Ma da na njega,ne pratim njegovu karijeru,spomenu Denver tu je igrao kada sam pratio Jusufa.Kawhi je napisao/la:Kontam da lumani misli na njega. Ne znam nikog drugog da ima veze s Denverom.filip13 je napisao/la: mislis lauvergne?,nije on u denveru vec drugu godinu
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Italija odlicno igra. Messina majstor.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Joffrey Lauvergne igra za Spurse iz San Antonia.
znamo to ti i ja,i da vec drugu godinu nije u denveru
Evo slike koja to dokazuje

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Evo slike koja to dokazuje
da ti kazem da nemas pojma naljutices se,a da imalo koristis internet i pratis nba znao bi da on u denveru nije citavu jednu sezonu
Filipu moraš postaviti članak jer on to jedino priznaje. Nikakve slike ne vrijede kod njega.Rokoko87 je napisao/la:Evo slike koja to dokazuje
arelinho je napisao/la:Filipu moraš postaviti članak jer on to jedino priznaje. Nikakve slike ne vrijede kod njega.Rokoko87 je napisao/la:Evo slike koja to dokazuje
a da i ti i on pogledate u sastav denvera od prosle sezone i vidite da lauvergnea tu nema kao i da na netu nadjete vijest da je on potpisao za spurse za iducu sezonu?
A jest uporan...filip13 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Filipu moraš postaviti članak jer on to jedino priznaje. Nikakve slike ne vrijede kod njega.Rokoko87 je napisao/la:Evo slike koja to dokazuje
a da i ti i on pogledate u sastav denvera od prosle sezone i vidite da lauvergnea tu nema kao i da na netu nadjete vijest da je on potpisao za spurse za iducu sezonu?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
A da nije u Oklahomi? Ili Chicagu? 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Po meni Finci danas baš iznenadili momački, dok Gruziju sam i očekivao da će biti tvrd orah, pitanje je samo koliko će moći sa 7 igrača.
Ostalo koliko toliko regularno sutra malo slabije utakmice, najzanimljivija bi trebala da bude Srbija-Latvija. Mada i Španija-CrnaGora bi onako po igračima trebala biti interesatna a Rusija-Turska će svakako biti interesantna kako na terenu tako i na tribinama haha
Po meni Finci danas baš iznenadili momački, dok Gruziju sam i očekivao da će biti tvrd orah, pitanje je samo koliko će moći sa 7 igrača.
Ostalo koliko toliko regularno sutra malo slabije utakmice, najzanimljivija bi trebala da bude Srbija-Latvija. Mada i Španija-CrnaGora bi onako po igračima trebala biti interesatna a Rusija-Turska će svakako biti interesantna kako na terenu tako i na tribinama haha
Tako blizu, a tako daleko.
Nije, u Denveru je.BernardBarnjak je napisao/la:A da nije u Oklahomi? Ili Chicagu?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joffrey_Lauvergne
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Nije, u Denveru je.BernardBarnjak je napisao/la:A da nije u Oklahomi? Ili Chicagu?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joffrey_Lauvergne

Tko kaze dosadno,nema iznenađenja...
Srbija-Latvija bi trebala biti veoma interesatnaCiva je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- branimir85
- Kontakt:
bravo za fince
iako nisam gledao ,oduvijek sam imao dosta finski sportaša koje sam gotivio pretežno u zimskim sportovima ali uskoro možda budem i fan nekog finskog haklera.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
branimir85 je napisao/la:bravo za fince![]()
iako nisam gledao ,oduvijek sam imao dosta finski sportaša koje sam gotivio pretežno u zimskim sportovima ali uskoro možda budem i fan nekog finskog haklera.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Ako je i mislio na njega onda ne zna da nijje Lovren nego Lovernj i da u denveru nije vec godinu dana
& првог $ " је % " " у ' А " &, " је ово & 1.?, " % - се % $.
ГРУПА А
? су " $ /, " су " " ". % је " " $ зауставе $ ? " ? &, "жртвовао" је & центра, ? је " успео у '. " овај ' је $ $ - се $ ? све " & &. $ " сву $ у ", " зна " & ? " " & " га ¥, зато је " затрпао /. $ се " " овој ", $ се $ се ¥ ", ' - то " све /, пуно - " ' саставу, & у &. % " ? ", $ - " & Горан " ', " ? $ " ? (" " ? $ овог ?), не ¥ се " & ? " не ?, $ све % & ", ", $, а " су & ".
' је $ $ - ? " ЕП са " ', $ " - " " поз.4 (на " - се " $ " ¥). ? ' $ $ на ' ЕП.
" - & " " на " ". ? су ? ?, ? " је то ", у $ " " ? $ њега $ + у $ поена. Све " - " &, $ по " ? " ?, " је $ ? центар, ? ? ? " (% се % за овог ? " не ' ") " се зна " " $ на " посту. Ту је " ", ? ", " уз ? " " ". " $ су ? $ $ прођу у ? фазу.
О ' & - $, ' се % ". $ у $ " ? " $. ? % % $ & " ", % - то " на ' ЕП.
" су $ Французе. Заправо, " су " & $, $ " $ су ? $ / '. Све се $ на - / ?, ?, $ ? " ", $ $ су " ? %, ¥ " ?, ? " & ' се не ' $ ", ' ? " " ". ? су % &, & жара, готово & &****, % потврђује " " $ су " " " ? 23 " ?. $, ? су ' у &, ? су " " & & ".
" ? ' $ ', на поз. 3-5 ¥ је ' " " ветеране (Хаф, " " ?), " то ' се ? у +, управо је % $ ветеран, ? $ ' у $ (управо тај $ $ је $ са ? су " жара " ? у ', " " је " $ ? у ? $, " & то /, " " $ " ", тј $ $ за %), ? је $ & $ ?, % " & " $, "' %, " то % "".
У овој " све је отворено, са " $, све ? " ' у $ &, ? $ су " " ? " ", ? " " " ", ? & не ' ", - $ ? фазу.
ГРУПА &
& је $ ', не зато % су $ $, него % су " " ? ". $ је $ $, & - $ " ЕП. ", " " ' тога % & за ? " ? " " " " ¥ ? " ?, је $ " " " на своје. ?, &, -, & " у & (Тајс, ?, ' ? '), пуно / у & $.
" - % $ ? фазу.
У " " ', " је ? за - пораз ? у ? " пре 2 $.
? " $ ", " се - & ? $ ", " ? - своје $, " " опасне %, ? " ? је на ?. " ту & ? ($ ? & ' " $ $ ?), а он не ' у " ' $ 35 ". & ЕП $ $, " ту $ ?.
" " - $ на центру, ? " $, $ " се " - ", ту је " ? центар ?, у ' ' ? $, ? " " ' 7 " на & се ' ?. У ' ' је то ? $, ? " " је са & ' ", " $ - $, ? " ? & " 35+ ", & - то " (? $ групу ?) у ? ".
? су $ ? ?. ? $ су ? по " ? " ", но " то су ? " (" " " на ' ЕП, ? на ", ? " ?) " % " " ? " посао у $ а ? су " &. $ " " " по ' &, " $ " "$ $" " " ?, ' ту " %, $ ", " ¥ " са 2 ? у " (" " &), " $ " " ". ' $ $ на ' ЕП.
? је овај ' $ 4/4 $ је - " $ $ ' са 7 " у ", " су " " " ' ". $ " $, ? не " % ? ", & " ? $ &.
" " ' у ове 2 групе, а & то % " ?.
ГРУПА А
? су " $ /, " су " " ". % је " " $ зауставе $ ? " ? &, "жртвовао" је & центра, ? је " успео у '. " овај ' је $ $ - се $ ? све " & &. $ " сву $ у ", " зна " & ? " " & " га ¥, зато је " затрпао /. $ се " " овој ", $ се $ се ¥ ", ' - то " све /, пуно - " ' саставу, & у &. % " ? ", $ - " & Горан " ', " ? $ " ? (" " ? $ овог ?), не ¥ се " & ? " не ?, $ све % & ", ", $, а " су & ".
' је $ $ - ? " ЕП са " ', $ " - " " поз.4 (на " - се " $ " ¥). ? ' $ $ на ' ЕП.
" - & " " на " ". ? су ? ?, ? " је то ", у $ " " ? $ њега $ + у $ поена. Све " - " &, $ по " ? " ?, " је $ ? центар, ? ? ? " (% се % за овог ? " не ' ") " се зна " " $ на " посту. Ту је " ", ? ", " уз ? " " ". " $ су ? $ $ прођу у ? фазу.
О ' & - $, ' се % ". $ у $ " ? " $. ? % % $ & " ", % - то " на ' ЕП.
" су $ Французе. Заправо, " су " & $, $ " $ су ? $ / '. Све се $ на - / ?, ?, $ ? " ", $ $ су " ? %, ¥ " ?, ? " & ' се не ' $ ", ' ? " " ". ? су % &, & жара, готово & &****, % потврђује " " $ су " " " ? 23 " ?. $, ? су ' у &, ? су " " & & ".
" ? ' $ ', на поз. 3-5 ¥ је ' " " ветеране (Хаф, " " ?), " то ' се ? у +, управо је % $ ветеран, ? $ ' у $ (управо тај $ $ је $ са ? су " жара " ? у ', " " је " $ ? у ? $, " & то /, " " $ " ", тј $ $ за %), ? је $ & $ ?, % " & " $, "' %, " то % "".
У овој " све је отворено, са " $, све ? " ' у $ &, ? $ су " " ? " ", ? " " " ", ? & не ' ", - $ ? фазу.
ГРУПА &
& је $ ', не зато % су $ $, него % су " " ? ". $ је $ $, & - $ " ЕП. ", " " ' тога % & за ? " ? " " " " ¥ ? " ?, је $ " " " на своје. ?, &, -, & " у & (Тајс, ?, ' ? '), пуно / у & $.
" - % $ ? фазу.
У " " ', " је ? за - пораз ? у ? " пре 2 $.
? " $ ", " се - & ? $ ", " ? - своје $, " " опасне %, ? " ? је на ?. " ту & ? ($ ? & ' " $ $ ?), а он не ' у " ' $ 35 ". & ЕП $ $, " ту $ ?.
" " - $ на центру, ? " $, $ " се " - ", ту је " ? центар ?, у ' ' ? $, ? " " ' 7 " на & се ' ?. У ' ' је то ? $, ? " " је са & ' ", " $ - $, ? " ? & " 35+ ", & - то " (? $ групу ?) у ? ".
? су $ ? ?. ? $ су ? по " ? " ", но " то су ? " (" " " на ' ЕП, ? на ", ? " ?) " % " " ? " посао у $ а ? су " &. $ " " " по ' &, " $ " "$ $" " " ?, ' ту " %, $ ", " ¥ " са 2 ? у " (" " &), " $ " " ". ' $ $ на ' ЕП.
? је овај ' $ 4/4 $ је - " $ $ ' са 7 " у ", " су " " " ' ". $ " $, ? не " % ? ", & " ? $ &.
" " ' у ове 2 групе, а & то % " ?.
Pogledaj link iznad.filip13 je napisao/la:Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Ako je i mislio na njega onda ne zna da nijje Lovren nego Lovernj i da u denveru nije vec godinu dana
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.