dobro igramo, ja sam zadovoljan.hskzmostar je napisao/la:Tipicni balkanski mentalni patuljci kao i klubski nogomet,pi.coka do pic.oke
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dosad sam mislio da je Jajalo los al Cimirot je kataastrofa. Paa Besic je bolji igrac od obojice da na tribinama sjedi ...
Ne mogu da vjerujem da nam ljudi uzimaju skok i grade se iako su manji i fizicki inferiorni.
Izbaci Cimirota , frajeer ne pokriivaa nistaa i premlak je
Ne mogu da vjerujem da nam ljudi uzimaju skok i grade se iako su manji i fizicki inferiorni.
Izbaci Cimirota , frajeer ne pokriivaa nistaa i premlak je
Ma ne zna brate mili ovaj Mesa. Svjedno dobili mi ili ne u barazu nas nema nigdje. Bezze se samo stresirati
Mozemo li kako kao cetvrti na svjetsko prvenstvo
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Evo Dzajala da okrene meč 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad ce Jajalo rijesit

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
I sa papetom narocito protiv ovih igracina, a i ranije sa Blazom, Muzurom i kime sve ne.... ne moze niti jedan selektor ugatati kad ce se nasim igracima nadici da odigraju a kad ce kao veceras razvaliti citavu nacijuTHEC je napisao/la:a inace smo s Mesom oduvijek igrali atomski fudbal pa eto danas igraci krivi jbgpropuh je napisao/la:A sta vi ocekujete ono na prvu Cimirot ostavio mozak u Grckoj, Pjanic negdje po torinu voza neki sportski auto, Dzeko na Amri, Vedo ne zna jel posao ili dosao. Odbrana smetaju jedni drugima..
Nula odnos prema igri eto pape ili bilo koji drugi trener bi nesto uradio e bi qurac kad igraci smetaju jedan drugom.
I da mjenja koga kad niko ne igra
Ne branim Mesu ali mislim da bi se svako pogubio kao i on nakon ovakvog odnosa prema igri kao veceras
ps, treba ostavku neopozivu nakon ove sramote dati
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 31 avg 2017, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Imamo ublehu od trenera i to je to.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jajalo, gasim ovo
Ne zelim ni da se prisjecam koliko se u proslim utakmicama prizivao i Meši se psovalo sve po spisku da njemu da sansuKaunas je napisao/la:Sta vam je Cimirot kriv, jel ocekujete od njega da zabije 2 gola i rijesi tekmu?

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
HAAHAAHHHAHAHHAAAHHAAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAH
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fali skandiranje za Edina i Miralema
Gdje su

Gdje su
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Ma u Bosni treba zabranit zakonom sport....onako ni za sto ne sluzi....a pogotovo klubski sport....bicemo zdravi i veseli narod...
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 31 avg 2017, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
wahhahahaahha
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Znao sam DAN IH YEBO..
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 31 avg 2017, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da nam je štoperski par Šunjić/Vranješ.
Ne mogu vjerovati da je Vedad Ibišević i dalje u igri i uzima prostor Džeki.
Ne mogu vjerovati da Meša za 2 godine nije napravio funkcionalnu ekipu.
Ne mogu vjerovati da smo upravo primili treći gol protiv Kipra...
MRRRRRŠŠŠ!!!!
Ne mogu vjerovati da je Vedad Ibišević i dalje u igri i uzima prostor Džeki.
Ne mogu vjerovati da Meša za 2 godine nije napravio funkcionalnu ekipu.
Ne mogu vjerovati da smo upravo primili treći gol protiv Kipra...
MRRRRRŠŠŠ!!!!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Znači od ove tekme me boli qrac za repkom ubuduće jer ovo što oni priređuju i sebi i svima nama je jedna velika tuga, bijeda, jad i čemer ****.
Ne mogu da vjerujem nikako da likovi imaju 2-0 na poluvremenu protiv poluamaterske repkrezentacije **** zvana Cipar i u drugom se povlače i stoje kao panjevi ili čunjevi nazad dok ovi rade šta hoće i kako hoće.
Nabijem na qrac sve živo od štaba do igrača jer su levati ****. Pa yebote šta sebi retosi dopustiše, neka se kolektivno roknu poslije tekme.
Dok Meša vodi repku neću ni gledati više tekme nikako, yebeš ovaj cirkus.
Ne mogu da vjerujem nikako da likovi imaju 2-0 na poluvremenu protiv poluamaterske repkrezentacije **** zvana Cipar i u drugom se povlače i stoje kao panjevi ili čunjevi nazad dok ovi rade šta hoće i kako hoće.
Nabijem na qrac sve živo od štaba do igrača jer su levati ****. Pa yebote šta sebi retosi dopustiše, neka se kolektivno roknu poslije tekme.
Dok Meša vodi repku neću ni gledati više tekme nikako, yebeš ovaj cirkus.
- f0rest1946
- Kontakt:
Hahahahahahahaha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 231983, Hansestadt, Jegres, Micron, nebeskasila i 77 gostiju.