SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
neki domaci link bht bilo bi super. hvala vam
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ubi Dzumi ovog svabu a i nasi ce isto uzet ove cipriote i eto lijepe veceri eto ludila
PS:Moj glavni dubl za danas bio Dzumi i nasa repka ,kvota @2.53 Ljepota
Haaaajjjjmmmmoooooooooooooooooo nasi .....

PS:Moj glavni dubl za danas bio Dzumi i nasa repka ,kvota @2.53 Ljepota

Iako naravno gledam nasu repku veceras nekako sam mislima vise fokusiran na Estonce. Znam da je sansa minimalna ali potajno se nadam da mogu iznenaditi Grke i makar bod otkinuti. Igraju sa 5 defanzivaca danas. Mislim da je samo bitno da ne prime rani gol kao onda u Tallinnu. Ako makar izdrze prvo poluvrijeme sve je moguce. Dobro je sto ne igraju Mitroglou, Samaris i Tachtsidis, iako su ova zadnja dvojica na klupi.
Wishful thinking I know... ali eto daj malo pozitive

Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 31 avg 2017, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
ALEALEALEALEaaaaallllleeeeeeaaaalllllllleleeeeaaaa

Kakav glupan, čovjek o politici priča sve vrijeme...Monolog je napisao/la:Zakopčani sakoi prilikom sjedenja.HankMoody je napisao/la:Jao komentatora i davljenja...![]()
![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li BHT drugih "experta" osim Sabica i Glavasa?
Respekt Glavasu za sve sto je uradio za repku, ali ne mogu ga vise slusati na BHT.
Respekt Glavasu za sve sto je uradio za repku, ali ne mogu ga vise slusati na BHT.
Tako je Shogune isto razmisljamo .......
Cimirot, makar jedna novina zbog koje ce biti interesantnije gledati utakmicu.
Svi se mi potajno nadamo uspjehu Estonaca, novi selektor je tu.
Ali zamislite Grcka remizira...a mi ne iskoristimo taj kiks i ne pobijedimo Kiprane...odrekao bih se reprezentacije dok je Mesa tu.
Mesa:" Danas svi igraju fudbal, vidite da Grcka nije na domacem terenu pobijedila Estoniju, mi smo ipak igrali u gostima i nas bod je vrjedniji."
0:3,4 akoBogda
Svi se mi potajno nadamo uspjehu Estonaca, novi selektor je tu.
Ali zamislite Grcka remizira...a mi ne iskoristimo taj kiks i ne pobijedimo Kiprane...odrekao bih se reprezentacije dok je Mesa tu.
Mesa:" Danas svi igraju fudbal, vidite da Grcka nije na domacem terenu pobijedila Estoniju, mi smo ipak igrali u gostima i nas bod je vrjedniji."
0:3,4 akoBogda
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Konjić?Goalgetter je napisao/la:Ima li BHT drugih "experta" osim Sabica i Glavasa?

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Goalgetter
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la:Konjić?Goalgetter je napisao/la:Ima li BHT drugih "experta" osim Sabica i Glavasa?

Vazi isto kao i za Glavasa

Hurem bice to dobro samo da mi uzmemo ove cipriote , nada umire zadnja jel samo vjera i samo naprijed Atak od prve minute ....
Dzumhur 6:0 u trecem setu ,tako je samo lomi

Dzumhur 6:0 u trecem setu ,tako je samo lomi

Zadnja izmjena: Fordinjo, dana/u 31 avg 2017, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne igra ni Torosidis koliko vidim.Shogun je napisao/la:Iako naravno gledam nasu repku veceras nekako sam mislima vise fokusiran na Estonce. Znam da je sansa minimalna ali potajno se nadam da mogu iznenaditi Grke i makar bod otkinuti. Igraju sa 5 defanzivaca danas. Mislim da je samo bitno da ne prime rani gol kao onda u Tallinnu. Ako makar izdrze prvo poluvrijeme sve je moguce. Dobro je sto ne igraju Mitroglou, Samaris i Tachtsidis, iako su ova zadnja dvojica na klupi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Nevjerovatno kakav luzerski mentalitet ima ovaj čovjekhurem je napisao/la: Mesa:" Danas svi igraju fudbal, vidite da Grcka nije na domacem terenu pobijedila Estoniju, mi smo ipak igrali u gostima i nas bod je vrjedniji."

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Haaaajmo bit pozitivni!BoixosNois1899 je napisao/la:Konjić?Goalgetter je napisao/la:Ima li BHT drugih "experta" osim Sabica i Glavasa?
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
idemo ludo idemo jakoooo
Kod Estonca pocinje igrac iz Norveske 3. divizije i igrac iz EPL U23 

šta je ovo prazan stadion

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vucevich je napisao/la:Kod Estonca pocinje igrac iz Norveske 3. divizije i igrac iz EPL U23
Nada umire zadnja

A opet im dajem vise sanse protiv Grcke nego nama protiv Belgije.Vucevich je napisao/la:Kod Estonca pocinje igrac iz Norveske 3. divizije i igrac iz EPL U23

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema među ovim igračima kuveta za SP, a Allah dragi opet najbolje zna. 

FC Grizzlies
FC Grizzlies