FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad ce Visca biti spreman ?
@Hamo, mozes veceras na vogosci, a mozes isto veceras na BHT sportu...
@Hamo, mozes veceras na vogosci, a mozes isto veceras na BHT sportu...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Sehic bez posla i nema se sta reci...Markovic je za mene prijatno iznenadjenje,ima sve potrebno,rutinu,znanje,vidi se da je skolovan,a po potrebi zna da uleti prema napadu,brz,zilav itd...oslobodio je Besliju koji je pokazao odmah mnogo bolju igru kada je znao da ima osigurana ledja...Radovanovic standardan kao i stoperi,generalno nisu imali posla,ali sigurno je sve to djelovalo...Svraka i Culum sasvim dobar posao u sredini,koji je oslobodio Zebu da pokaze svu raskos svoga talenta...Savic je svojim ulaskom radio istu stvar kao i Culum do tada...Rovcanin se trudio i uradio je ok posao,upisao se u strijelce i sasvim dovoljno doprinjeo kvalitetnoj igri cijelog tima...Lazo je konacno zabio tri gola i upravo je dokaz kada mu je tesko i kada ga ne ide,da mu treba podrska kakvu je dobio juce...bude igracu odmah lakse i eto,3 gola su dobar ucinak,bez obzira na koji nacin i kako lagano...Zeba je majstor nad majstorima,sasvim sigurno igrac kola i moje skromno i subjektivno misljenje je da ce taj momak prekucati po asistencijama Bekrica vec na polusezoni,ne umanjujuci pri tome ucinak Bekrica,samo mislim da je Zeba za nasu ligu jako kvalitetan...Stanic je nastavio ono sto je majstor Beslija radio u prvih 45 minuta,treba nama stanic,brz je i efektan po toj strani...
Generalno odlicna predstava,iskihala je slaba ekipa leotara,ponosan sam na raju koja je bila na utakmici i slazem se sa piletom da bih i ja potpisao da uvijek dolaze samo ovi ljudi...imamo mi potreban kvalitet za vrh naseg fudbala,ali polako,u ovoj polusezoni bice i ovakvih i onakvih utakmica,samo treba puno raditi i gledati svoja posla,a mi navijati kao i juce...svaka cast momci,svima redom od prvog do zadnjeg igraca...od prvog do zadnjeg navijaca !!! Divna noc na Grbavici !!!
Generalno odlicna predstava,iskihala je slaba ekipa leotara,ponosan sam na raju koja je bila na utakmici i slazem se sa piletom da bih i ja potpisao da uvijek dolaze samo ovi ljudi...imamo mi potreban kvalitet za vrh naseg fudbala,ali polako,u ovoj polusezoni bice i ovakvih i onakvih utakmica,samo treba puno raditi i gledati svoja posla,a mi navijati kao i juce...svaka cast momci,svima redom od prvog do zadnjeg igraca...od prvog do zadnjeg navijaca !!! Divna noc na Grbavici !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Joj ljudi jesam vam rekao 5 dana prije tekme da ce bit deklasacija....imao sam taj neki cudan osjecaj 

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
pile87 je napisao/la:Sa tranzita djeca cvijeca pokusala baciti suzavac, nafatana cetvorica izmedju ostalog ocekivano i unaprijed izofirano.Al ne treba se sad osvrtat na to bavimo se ekipom i rezultatima.adis_macak je napisao/la:Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
Joj bruke. Ova mlađa raja i ne pamte prave horde. Mi stariji smo se dobro borhali s njima prije rata. Ovoj našoj mlađoj raji je sad lakše hem ih je više hem su ovi postali smješni. Djeca cvijeća, dobro si Pile.
Razmišljam nešto o tekmi sinoć i onoj blamaži drugog tima u Visokom. Ne mogu da vjerujem da je tolika razlika. Griješim li ili Čolić (ovaj novi) nije bio na klupi sinoć?
na utakmiciHamo je napisao/la:Gdje mogu golove pogledati

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Ma sve sam nešto ček'o da uđe i na kraju skontam da ga izgleda nije ni bilo.tm8782 je napisao/la:Colic nije bio na klupi sinoc.
Šta mislite koliko mu još treba da nabije kondicije ?čamac je napisao/la:Ma sve sam nešto ček'o da uđe i na kraju skontam da ga izgleda nije ni bilo.tm8782 je napisao/la:Colic nije bio na klupi sinoc.
-
- Kontakt:
moze li mi neko sa sigurnosti reci u koliko je snimak na TV VOG..prosli put mi je neko rekao da je u 22:00 i ja bzvz upalim TV oko 10-ke kad ono zadnje minute snimka
tako..ako mi moze neko pouzdan reci 

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
jbg RTV Vogosca nema txteLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:moze li mi neko sa sigurnosti reci u koliko je snimak na TV VOG..prosli put mi je neko rekao da je u 22:00 i ja bzvz upalim TV oko 10-ke kad ono zadnje minute snimkatako..ako mi moze neko pouzdan reci

sinoc svi na vrhu zadatka, posebno zeba, markovic je i mene pozitivno iznenadio i ja mislim i ako leotar nije neka ekipa da smo dobili standardnog desnog bocnog, mada eto siroki ce mu biti prvi pravi ispit...
btw: suzavac hahahahahahahahahahahahhahahahah
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ono sto sam vidio na treninzima i protiv visokog, nije bas neka sreca, mozda sam ocekivao previse...al vidjet cemo kako ce izgledati kad se vrati u pravu formu...čamac je napisao/la:Ma sve sam nešto ček'o da uđe i na kraju skontam da ga izgleda nije ni bilo.tm8782 je napisao/la:Colic nije bio na klupi sinoc.
Seyo ti si institucija! Hahah oj 8 moj broj!*ziv nam bio!
Osim - drugo ime za Želju !
To je to. Odličan potez sjevera! Svaka čast! Govorih ja da treba podršku pružiti, a ne **** mater, ali gdje ćeš ti to raji objasniti.djale je napisao/la:Pricao sam sa Lazom posle tekme, bio je nevjerovatno sretan zbog gesta publike koji mu je vise trebao i znacio nego sva 3 gola. A Markovic je posebna prica, podsjeca me na Emira Spahica, onako "inteligentni killer"Seyo_TM je napisao/la:Napokon pravi desni bek!!!
Predivni smo, pogotovo timska podrska Lazi kod promasaja...kod tog promasaja nije bitno znanje uopste, nego sreca i samopuzdanje, nadam se da ce ga dobiti napokon...
8 golova dati ozbiljnijoj ekipi iz mahale je tesko a kamoli "profesionalnim" igracima...
Nema potrebe srati po purketu, jer je statirao lik, nije dobio lopte, a mogao bi doci na polusezoni

- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Moram da vam priznam da sinoć nisam bio na tekmi, i ako sam prva četiri kola odgledao, "viša sila" me spriječila da prisustvujem i nažalost propustio sam rijetko viđenu "golijadu".
Drago mi je i presretan sam da smo se konačno raspucali jer u Tuzli sam vidio da se ova ekipa još traži, ali i da ista ima puno veći kapacitet nego što je pokazivala na terenu! SIGURAN sam da nam samo treba da se poklopi još par stvari (taktičko-tehničke) prirode pa da i na strani počnemo igrati bar približno kao proljetos! Svaka čast momcima koji su nam razgalili srca i šta drugo možemo nego da im pokažemo da smo uz njih i u pobjedama ali i u porazima!
Bolja su vremena došla za plavu armiju istog onog dana kada je ŠEF sjeo na klupu ispod zapadne tribine! Neki su to shvatili odmah, neki malo poslije, a neki još i nisu ali shvatiće uskoro!
PS Drago mi je zbog Laze jer je skroman a velika je ljudina i svaku, baš svaku utakmicu gine za Željin dres,
svaka čast!
Željo mi te volimo kako god završio!

Drago mi je i presretan sam da smo se konačno raspucali jer u Tuzli sam vidio da se ova ekipa još traži, ali i da ista ima puno veći kapacitet nego što je pokazivala na terenu! SIGURAN sam da nam samo treba da se poklopi još par stvari (taktičko-tehničke) prirode pa da i na strani počnemo igrati bar približno kao proljetos! Svaka čast momcima koji su nam razgalili srca i šta drugo možemo nego da im pokažemo da smo uz njih i u pobjedama ali i u porazima!
Bolja su vremena došla za plavu armiju istog onog dana kada je ŠEF sjeo na klupu ispod zapadne tribine! Neki su to shvatili odmah, neki malo poslije, a neki još i nisu ali shvatiće uskoro!
PS Drago mi je zbog Laze jer je skroman a velika je ljudina i svaku, baš svaku utakmicu gine za Željin dres,
svaka čast!
Željo mi te volimo kako god završio!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Kako moze Savic imati 3 zuta kad je sinoc samo Kerla od nasih dobio karton?Seyo_TM je napisao/la:Savic ima 3 kartona.
Jeste li vidjeli vi na jugu,kad stara garda sa sjevera zagrmi. 

ali nema para,sve se rastalilo....
Evo sad Amar na tvu kaze dok je pauze dovest dva tri igraca koja znaju malo bolje od ovih 

do mene...bhrocky je napisao/la:Kako moze Savic imati 3 zuta kad je sinoc samo Kerla od nasih dobio karton?Seyo_TM je napisao/la:Savic ima 3 kartona.
Đe ?1921-1987 je napisao/la:Evo sad Amar na tvu kaze dok je pauze dovest dva tri igraca koja znaju malo bolje od ovih
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lokomotifa i 35 gostiju.