Slatinash_7 je napisao/la:Zasto je zatamnjen RTRS2 na kojem se prenosi ova utakmica?
Inace ova tekma sto je pocela,dinamicna zasada,Poljaci imaju svog Gortata u Karnovskom pa bi mogli nekome i pomutiti racune..
RTRS 2 ili RTS 2?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Slatinash_7 je napisao/la:Zasto je zatamnjen RTRS2 na kojem se prenosi ova utakmica?
Inace ova tekma sto je pocela,dinamicna zasada,Poljaci imaju svog Gortata u Karnovskom pa bi mogli nekome i pomutiti racune..
Federer17 je napisao/la:Doncic vecinu poena postize iz suta za 3, kao da se usteze ici na prodore jer nije siguran u sebe. Djeluje dosta sporije od mnogih igraca koji ga cuvaju.
Apsolutno,nema Denis s kim ovdje igrati.Suki46 je napisao/la:Bez Schrodera ova Njemačka je u rangu Armenije. Steta sto nismo u grupi sa Njemcima u kvalifikacija za SP.
Ne mislim generalno nije siguran, vec u svoj prodor, tj. vise vjeruje sutu. Ako nije tako, ispravi me i napisi koliko je danas poena postigao iz prodora. Ja ovo govorim na osnovu ove danasnje utakmice, ali i pripremnih koje sam gledao.save je napisao/la: hahahaha, koja glupost - momak ima muda do poda
Covjek radi samo ono sto treba ekipi.Federer17 je napisao/la:Doncic vecinu poena postize iz suta za 3, kao da se usteze ici na prodore jer nije siguran u sebe. Djeluje dosta sporije od mnogih igraca koji ga cuvaju.
save je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Doncic vecinu poena postize iz suta za 3, kao da se usteze ici na prodore jer nije siguran u sebe. Djeluje dosta sporije od mnogih igraca koji ga cuvaju.
hahahaha, koja glupost - momak ima muda do poda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.