Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Danas me jebu za neku papirologiju.
Sad dođem kući, vidim počinje EB, eto nemam gdje ni gledati, al nije da ja ne bi spojio taj telemach, nego ne mogu, ****.
Nek i oni večeras na Kipru izgube da se ne sikiram više, i pravac gledat EP u Odbojci, makar nešto....
Sad dođem kući, vidim počinje EB, eto nemam gdje ni gledati, al nije da ja ne bi spojio taj telemach, nego ne mogu, ****.
Nek i oni večeras na Kipru izgube da se ne sikiram više, i pravac gledat EP u Odbojci, makar nešto....
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Sigurno je da će nekima nedostajati sva ta poznata imena, ali ne sumnjam u jedno dobro prvenstvo. Zagrijan sam kao malo puta do sada pred Eurobasket, ima tu dosta reprezentacija koje mogu onako neplanski iznenadit i mislim da će nekako završnica biti baš neizvjesna. Latvija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Grčka i ostali su uglavnom ekipe koje mogu baš daleko dok Španiju ne bih tek tako smatrao prvim favoritima. Aco je trebao više rotirati, kao što je već poznato, ali vidjet ćemo kako će Bojan i ekipa izdržati sa oslabljenim rosterom i isto vrijedi za još dosta ekipa. Volio bih da Litva ode do kraja. Oni su definitivno uvijek spremni za prvo mjesto, samo mi je žao što Lekavičius propušta prvenstvo jer bi bilo zanimljivo gledati rotaciju njega kao potencijalno jako dobrog šutera i doktora Kalnietisa uz ostatak vrhunske ekipe naravno. Trebalo bi biti dobre košarke, bez sumnje.
danerminh74 je napisao/la:meni je Francuska - Finska veoma zanimljiva utakmica
- anonymousHD
- Kontakt:
Hrvatski SK 1 prenosi.arelinho je napisao/la:Meni to na stranici nema brate.
Ja se baš ponado, EB u HD, al...
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 31 avg 2017, 12:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Hvala tiflagrantus je napisao/la:Po meni je najbolji Sport365,ja sve utakmice koje nisam u mogucnosti pratiti preko kablovske gledam tu!save je napisao/la:ja sam nasao ovdje da će biti prenos - ako netko ima bolji link neka baci
http://www.uživo.com/Sport-Klub-1-uzivo-stream
Ja nemam SK Hr tako da ne mogu ni ja gledati.
Pa nema ove prve utakmice na SK1,**** ih dzudo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kad pocinje ovo ??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Počelo već.phily je napisao/la:kad pocinje ovo ??
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kod mene nema na SK nigdje?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema ove prve tekme. Biće danas ove ostale.StevieG8 je napisao/la:Kod mene nema na SK nigdje?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Zasto je zatamnjen RTRS2 na kojem se prenosi ova utakmica?
Inace ova tekma sto je pocela,dinamicna zasada,Poljaci imaju svog Gortata u Karnovskom pa bi mogli nekome i pomutiti racune..
Inace ova tekma sto je pocela,dinamicna zasada,Poljaci imaju svog Gortata u Karnovskom pa bi mogli nekome i pomutiti racune..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Imaa utakmica na sk1 hr
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Nema. Ima dzudo neki.MElloo je napisao/la:Imaa utakmica na sk1 hr
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
Kako ja gledam hahaMartinez8 je napisao/la:Nema. Ima dzudo neki.MElloo je napisao/la:Imaa utakmica na sk1 hr
Ocigledno negdje ima negdje ne
To je Srpski ili ti obicni SK.Ovaj Hrvatski na kojem ima prenos, je na telemahu na broju 206.Martinez8 je napisao/la:Nema. Ima dzudo neki.MElloo je napisao/la:Imaa utakmica na sk1 hr
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo ima na Telemachu na ovom SK1 Hr
- branimir85
- Kontakt:
trpa se s obe strane,dvorana poluprazna -klasika ovih ranih tekmi ,jednostavno EP treba vratiti na 16 momčadi
ovo je previše.
ovo je previše.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Poljaci skroz solidna ekipa
Valjda zato sto je i SK zakupio prava pa oni prenose samo u svojoj zemlji.Slatinash_7 je napisao/la:Zasto je zatamnjen RTRS2 na kojem se prenosi ova utakmica?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.