Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kevin
Kontakt:

Re: 19. kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2009, 17:21

opet standardno u BiH sve 1...**** te idol..ovo nema smisla stvarno...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 21 mar 2009, 17:36

Kevin je napisao/la:opet standardno u BiH sve 1...**** te idol..ovo nema smisla stvarno...
PA DOKLE VISE OVO, UVIJEK DOMACINI PO TRI BODA, PA DA JE BILO REALNO SAD BI SARAJEVO I VELEZ IMALI TRI BODA...KAKO ME NERVIRAJU OVI LOPOVI IZ SAVEZA STO DOZVOLJAVAJU OVAKVO STANJE U NASEM FUDBALU, SVE MITO I KORUPCIJA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mB!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2009, 17:39

Mukiol je napisao/la:
Kevin je napisao/la:opet standardno u BiH sve 1...**** te idol..ovo nema smisla stvarno...
PA DOKLE VISE OVO, UVIJEK DOMACINI PO TRI BODA, PA DA JE BILO REALNO SAD BI SARAJEVO I VELEZ IMALI TRI BODA...KAKO ME NERVIRAJU OVI LOPOVI IZ SAVEZA STO DOZVOLJAVAJU OVAKVO STANJE U NASEM FUDBALU, SVE MITO I KORUPCIJA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
**** ga...i meni cudno stvarno...jos kad vidim one penalcice..u zadnjim periodima utakmice..jebote na Pecari naznma ove sezone jesu li 2 bila penala..sve skupa..

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 mar 2009, 17:47

Kevin je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:
**** ga...i meni cudno stvarno...jos kad vidim one penalcice..u zadnjim periodima utakmice..jebote na Pecari naznma ove sezone jesu li 2 bila penala..sve skupa..
Kamo srece da je svugdje suđenje kao u Sirokom, Gradaccu, Mostaru, Sarajevu...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2009, 17:58

Knele je napisao/la:opet standardno u BiH sve 1...**** te idol..ovo nema smisla stvarno...

Kamo srece da je svugdje suđenje kao u Sirokom, Gradaccu, Mostaru, Sarajevu...
a neznam stari..imam osjecaj da igraci ko da vec to psihicki se ostetilo toliko da se preda unaprijed..to mi nekako sve na to id..ono svjesno ides znas sudac c nas ostetiti nema veze..moramo kuci sve dobiti..ne bih se cudio da je i tako..ovo je sve otislo predaleko, puno u **** se zabilo i trebat ce preko ovih prijenosa i svega tek pomalo, malo pomalo iz tih govana izlaziti..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 18:02

kap prvo, nije do igraca, nije to do glave, vec do para, pa prodaju utakmicu i sta ces tu ocekivati da ce dobiti, kako je moguce da dobijes nekoga 2:0 kod kuce mas 100 prilika, odes njima u goste i oni tebe dobiju 4:0 a iducu izgube u gostima 2:0, ili vise, nije to realnost, to se prdaju tekme, ili 3 za 3, nista novo, letar hara s tim 3 za 3,

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 mar 2009, 18:07

evo vam adresa pa pokusajmo vrsiti pritisak na posrano Tuzilastvo BiH,ja sam vec par puta im slao ovo u vezi [email protected] ako nisu je promjenili,nisam odavno gledao jer vec dugo imam tu adresu,provjerit cu opet......ne znam moze li se SIPA direktno kontaktirati ili to sve ide preko Tuzilastva BiH,ako neko zna neka postavi ovdje.......kada bi nas sto vise kontaktiralo njih,mislim da bi morali nesto poduzeti,ali eto nije ni njima vjerovati 100%,ali nemamo sta da izgubimo ako pokusamo.......sve je to povezano,vec odavno ne sumnjam samo na savez,mislim da su i mnoge uprave klubova umjesane u sve ovo,pojedini igraci,o sudijama da i ne govorim.........kada je onom Paradziku ukinuta kazna j.... mu sve,i njemu i ilji i svima ostalim,bio je dobio kaznu od 6 mjeseci i siguran sam da nije proslo vec 6 mjeseci od toga,bude kaznjen i umjesto da ide u nizi rang takmicenja da sudi,oni njega opet vrate u najvisi rang.........
PS:a vi tzv.tifozi svojih klubova-i dalje se takmicite u pjevanju nacionalistickih pjesama,dok nam iljo i kompanija serviraju reziranu predstavu,ni kod Hitlera nisu se tako drsko i javno stimale tekme.......
bilo bi pozeljno da nekad na tekmama makar skandirate nesto protiv ilje i kompanije,namjestenih tekmi i slicno....
Slaviji opet sviran penal,sa igracem manje od 0:1 do 2:1,ma mogao bih do sutra ovako........iljo smrad sinoc na BHT1 po ko zna koji put puca svoju demagogiju i bezobrazluk,za lose finansijsko stanje u savezu optuzuje "cujte sada ovo" igrace i njihove premije i navijace zbog kazni koji su oni prouzrokovali itd itd..........

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 21 mar 2009, 18:13

pa ja vama stalno govorim a vi ja lud eto vam.....pokradose velez,sarajevo......iduce kolo ce ko zna koga i sve ukrug

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 21 mar 2009, 18:19

ovu ligu niko negleda jer je cjela cjela prodana prodana ......naj krace crte
samo celik ale samo celik ale

mido_sa
Kontakt:

Post Postao/la mido_sa » 21 mar 2009, 18:22

**** im mater lopovsku.........
H
O
R
D
E

Z
L
A

D
B
R
ULTRAGOTIVA HORDEDOBRILLA !

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 mar 2009, 18:25

miky_hz je napisao/la:Slavija-Velez 1-1

uz to evo penal za slaviju ,mislim da svaku utakmicu oni dobiju penal kad igraju kuci

2-1 Spalevic

Prvi strijelac lige a 80% golova je dao iz penala
Da,to si u pravu da svaku tekmu dobiju penal i da je ovaj kloc postigao 80%golova iz poklonjenih penala......da su navijaci pametni,svaki put kada neki klub igra protiv Slavije,prozivati ga i puknuti trans kako je prvi strijelac zbog poklonjenih penala.......

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 21 mar 2009, 18:32

i da pratim ovo ?? pa ovo treba ukinuti **** vas ovo sranje od lige !!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 mar 2009, 18:35

Ovo Trebinje je najfasistoidnije mjesto u BiH,vidjeli ste sta su uradili onome novinaru neki dan,covjek jedva zivu glavu izvukao,a stranacka i komunjarska milicija.tj.policija(promjenili naziv ali ostali isti ako ne i gori) nikoga da uhapsi,ali zato je danas odlucno izgleda krenula na pitare,sigurno je kriminalni i fasisticki nacelnik Trebinja-naredio podobnim i poslusnim glavonjama-da "malo" udaraju "balije" i ko zna jos koje fasisticke izraze je koristio..

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 mar 2009, 18:37

lopta je okrugla je napisao/la:

uz to evo penal za slaviju ,mislim da svaku utakmicu oni dobiju penal kad igraju kuci

2-1 Spalevic

Da,to si u pravu da svaku tekmu dobiju penal i da je ovaj kloc postigao 80%golova iz poklonjenih penala......da su navijaci pametni,svaki put kada neki klub igra protiv Slavije,prozivati ga i puknuti trans kako je prvi strijelac zbog poklonjenih penala.......
ma jašta...sad su navijaci glupi što ne razmišljaju o **** Spalevicu i što ne isticu transove njemu u "cast"...logika to je za 10 :lol:
Ne kontam šta sad pjenite nešto i glumite uvrijedjene seoske mlade...10 **** godina imamo ovakvo sudjenje u ovom jadu od lige i sad se vi našli mudraci da komentarišete sudjenje.
Ustvari vidim da je ovdje masa balavaca koji prate domaci fudbal ono što kažu od juce pa nešto morališete i tražite neku pravdu.
Veoma ste smiješni.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 mar 2009, 18:42

juzni vjetar! je napisao/la:i da pratim ovo ?? pa ovo treba ukinuti **** vas ovo sranje od lige !!
Ne treba ukinuti ligu,treba "ukinuti" kriminalce koji sve ovo reziraju,strpati ih iza resetaka gdje im je mjesto,mozda je privremeno ukinuti dok se **** ne pohapse!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 mar 2009, 18:47

drop je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:

2-1 Spalevic

ma jašta...sad su navijaci glupi što ne razmišljaju o **** Spalevicu i što ne isticu transove njemu u "cast"...logika to je za 10 :lol:
Ne kontam šta sad pjenite nešto i glumite uvrijedjene seoske mlade...10 **** godina imamo ovakvo sudjenje u ovom jadu od lige i sad se vi našli mudraci da komentarišete sudjenje.
Ustvari vidim da je ovdje masa balavaca koji prate domaci fudbal ono što kažu od juce pa nešto morališete i tražite neku pravdu.
Veoma ste smiješni.
Zbog takvih "filozofa" kao sto si ti-nije se nista promjenilo u zadnjih 10 godina,niti ce se uskoro promjeniti,cak je stanje postalo gore........

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 mar 2009, 18:48

Gle, da se razumijemo, ove utakmice sto se prijenose do sada su bile vrlo dobrei ok i korektne, problem je u ovim sto nemaju prijenosa...to treba rijesavat...jer recimo meni nemore biti jasno, bo je samo primjer: Široki je dobio Orašja na Pecari 4:0 u punom sastavu Orašja, Orašje nije zaprijetilo možda 2 puta, to je jad od ekipe,trebalo je biti najmanje 6-7:0, i sad oni dobiju Širokog 2:0 gore..ajde..ne bi da je..ali ovo je jedan samo primjer, ima ih ovakvih milijun..i s ostalim klubovima, ne govorim ja sad za ovu utakmicu s Orašjem..nego cisto primjer..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 18:53

Vec sam rekao, 3 za 3, to odavno vec postoji, ili ljudi kupe koju tekmu i to je to, nemaju da daju platu svojim igracima, a namjestaju tekme, ovo je sve sramota, ovako ce uvijek biti, jer se niko nece dignuti i reci stop ovome, dokle cemo vise dozvoljavati da budemo najgora liga na svijetu, i na kladionici smo jedina liga gdje smijes igrati samo 1 par, kad su sve 1, zadnji ko kuce protiv prvoh 1 1.10, kakva je to sramota, ovo ko planinska liga, a ne premier liga, koja je ogledalo nase drzave, ovo je sve sramota, i da Bog da je izbacili sa svih listi 100 godina, jedini izlaz vidim u smanjivanju broja klubova na 12, i tako bi se nesto postiglo, a ne ovako, gledati jad, tugu, cemer, svake druge sedmice (gostovanja), suze, plac, nevjerica.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 mar 2009, 18:58

Kevin je napisao/la:Gle, da se razumijemo, ove utakmice sto se prijenose do sada su bile vrlo dobrei ok i korektne, problem je u ovim sto nemaju prijenosa...to treba rijesavat...jer recimo meni nemore biti jasno, bo je samo primjer: Široki je dobio Orašja na Pecari 4:0 u punom sastavu Orašja, Orašje nije zaprijetilo možda 2 puta, to je jad od ekipe,trebalo je biti najmanje 6-7:0, i sad oni dobiju Širokog 2:0 gore..ajde..ne bi da je..ali ovo je jedan samo primjer, ima ih ovakvih milijun..i s ostalim klubovima, ne govorim ja sad za ovu utakmicu s Orašjem..nego cisto primjer..
Ma to za Orasje i Siroki,Bandovic dobio crveni,siguran sam da nije trebao dobiti.......trebate vec jednom skontati da nije ilje-Orasje bi vec davno ispalo,on kontrolise sudijsku organizaciju,nije sam u tome,ali izgleda da on vodi glavno kolo,pogledajte samo koliko sudija,kontrolora sudjenja,koliko je uhljupa iz Orasja u sudijskim komisijama,iljin brat sudi u ligi,i sve je jasno,pametnom je i to dosta........

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 mar 2009, 19:01

Pa jbt ova liga jetra mi se okrece kad je gledam ....Ovu ligu niko negleda niko negleda niko negleda zato sto je cjela prodana cjela prodana cjela prodana ....

Evo vam link na kojima mozete dobiti brojeve Usanovica i ostalih iz NFSBiH....

http://www.nfsbih.ba/kontakt.asp
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.