FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Furymaker
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 30 avg 2017, 22:44

ma daj ba sta ti je, drugi dio tvog nicka pretrci kilometar vise od messija, jos ako je messi trenutno u vezi a imas busquetsa/roberta i paulinha da trce za njega, lako je to izvedivo, pogotovo jer se ocekuje od dembelea i tog drugog igraca sto dodje da igraju odbranu..
Svi misle ako Messi ofanzivno igra veznog da ce i defanzivno to igrati i da automatski ne moze proci jer se ne zalaze, daj ba, sta vam je, da je nogomet tako jednostavan i moj dedo bi bio trener.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 22:46

Furymaker je napisao/la:ma daj ba sta ti je, drugi dio tvog nicka pretrci kilometar vise od messija, jos ako je messi trenutno u vezi a imas busquetsa/roberta i paulinha da trce za njega, lako je to izvedivo, pogotovo jer se ocekuje od dembelea i tog drugog igraca sto dodje da igraju odbranu..
Svi misle ako Messi ofanzivno igra veznog da ce i defanzivno to igrati i da automatski ne moze proci jer se ne zalaze, daj ba, sta vam je, da je nogomet tako jednostavan i moj dedo bi bio trener.
:thumbup: bravo @zetko, sve si objasnio "nostalgičarima"

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 23:05

hebem ti, pune dve godine (od sezone 2015/16/17) Mesi ne želi neće ili nazovi kako hoćeš da igra hebeno DESNO....i pune dve sezone islepac vidi da DESNO ne postoji u Barsi....i pune dve godine Mesi igra praktično VEZNOG i sad odjednom kao neko isčudjavanje. Barsa jednostavno NE MOŽE više igrati 4:3:3 ako u timu igra Suarez i tačka, to je dokazano kao nikad u predhodnoj sezoni....ako ga izbace i Mesi se vrati na f-9 može ali samo budala misli da će Suarez na klupu. E ako će Mesi biti ponovo lažna 9-ka trbaće mu krila a da li će se oni zvati kao nekad Pedro i Vilja....Sanchez i Pedro itd. ILI Coutinho i demba, Di Marija i Demba sasvim je sve jedno ali ono što se igralo zadnje dve sezone ne ide pa ne ide pa ga hebi da ga hebi...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 23:17

Samper: "Valverde told me that he counted on me, but that there was a problem with signings and that he did not know who would leave/come.
Yebo upravi Paulinho majku.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 avg 2017, 23:23

xaviesta je napisao/la:Dembele desno, Messi lažna devetka Suarez se izvlači lijevo po potrebi. Ako Cou dođe ide na Iniestinu poziciju s tim da može popuniti povremeno tu prazninu na lijevoj strani s obzirom da Suarez ne može klasično krilo igrati.

To je to; Messi krilo nema šanse da ga neko natjera, Messi vezni debilizam na kub ni u snu ne može funkcionisati.
To je to, to sam neki dan i postavljao i tvrdio da je to sad neki nas maksimum, da napad umjesto:
Dembele......suarez.....messi izgleda:
.........dembele...........suarez ..........
..........................messi...........
Tu bi bi mogli dobijati ne prava ali kakva takva krila suareza i dembu koji ce se izvlaciti u stranu, posebno demba, tu bi dobili i messija na poziciji koju zeli igrati, a iza njega umjesto dvojice u veznom redu sto je samoubistvo, imali bi trojicu i to bi dako efekta jer bi imali zgusnutu sredinu sto nam je falilo realno

Od te trojica jedan bi mogo biti ofanzivniji, recimo iniesta, ili coutinjo ako dodje, al primjecuje se onda da ce igrati daleko vise nazad nego u liverpoolu i zato sam ja tu zabrinut hoce li on to moci, pored toga imali bi jos jednog centralnog veznog sa dosta zadataka u defanzivi, tu bi trebao roberto ili paulinjo,i iza njih buskec. Ako bi dosao coutinjo, ispred buskeca a iza mesija ponekad bi mogli obojica kad treba vise ofanzive i mora se rizikovati

Eh sad u ovoj postavci, di marija, draxler ili dibala ili bilo koje krilo ili poluspic ne mogu imati mjesto u prvoj postavi, niti imas mogucnost bilo koga izbaciti da bi dobio mjesto vise u napadu, a da to ne bude vec preglupo preofanzivno

O ovim stvarima mi smo vec dugo pricali sta nam treba i prije nego je bila prica da ide govorilo smo da je prioritet cm defanzivniji u vidu veratija koji bi igrao ovo sto ja kazem da bi sad trebo roberto, a igrao je raketa, a drugi prioritet bi bio cm sa ofanzivnijim sklonostima koji bi bio tip inieste, samo koji vise trci i vise je box to box igrac. Eh sad, odkazak neymara je promijenio pricu, a nije to trebalo, njega nek mijenja demba a prioriteti su trebali ostati isti.

No pojavio se coutinjo, koji bi imao smisla da nema dembe, i koji i ovako ima smisla al uz upitnik dal bi se snasao znatno dalje od gola nego sto to inace igra, i zato mislim ok je probati s njim, ali nije ok na tu probu istresti perverznu cifru, da je tu prica o veratiju ili modricu ili ozbiljnijem alcantari ili mladjem arturu vidalu ili koketu, rekao bi ok neka kosta sta kosta jer bi to bile bas idelne pozicije za njih, a posto nisu te pozicije bas idealne za coutinja bilo bi glupo lupiti bolesnu cifru na njega

I to je razlog zbog kojeg cu najvjerovatnije u petak na mubarek bajram hebavati fameliju nasem pacovu predsjedniku kad istraje u svojoj gluposti istrese koliko liverpool zine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 23:26

Lillard je napisao/la:
Samper: "Valverde told me that he counted on me, but that there was a problem with signings and that he did not know who would leave/come.
A šta je to "Samper" jel to marka uložaka? Bezmalo pune 23 godine i nema jedan hebeni nastup za Barcelonu.....ukupna karijera na terenu mu je 15 minuta i on se frajer nečem nada :crazy: vrati se dečko u Las Palmas i živi svoj život i teraj dalje pa dokle doguraš nisi ti više ni mlad za fudbalera. Pa muku muče da ih ne prodaju i Roberto i mali Suarez koji kad god dobije priliku pokazuje da je budućnost svakako.....ali Samper??? Dobro to nije izjavio i Munja :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 23:30

parangal je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
A šta je to "Samper" jel to marka uložaka? Bezmalo pune 23 godine i nema jedan hebeni nastup za Barcelonu.....ukupna karijera na terenu mu je 15 minuta i on se frajer nečem nada :crazy: vrati se dečko u Las Palmas i živi svoj život i teraj dalje pa dokle doguraš nisi ti više ni mlad za fudbalera. Pa muku muče da ih ne prodaju i Roberto i mali Suarez koji kad god dobije priliku pokazuje da je budućnost svakako.....ali Samper??? Dobro to nije izjavio i Munja :lol:
Samper nikad nije ni dobio šansu. Ne baljezgaj. Kako očekuješ da se momak razvije, ako ga klub seljaka po posudbama, isto Deulofeu, malo Sevilla, pa Everton pa Milan, da ono, to će pomoć u razvoju. Ne kažem, ne bi postali WC igrači, al bar bi bili bolji od onoga što su danas sa 23 godine obojica.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 23:41

Lillard je napisao/la: Samper nikad nije ni dobio šansu. Ne baljezgaj. Kako očekuješ da se momak razvije, ako ga klub seljaka po posudbama, isto Deulofeu, malo Sevilla, pa Everton pa Milan, da ono, to će pomoć u razvoju. Ne kažem, ne bi postali WC igrači, al bar bi bili bolji od onoga što su danas sa 23 godine obojica.
Pa zapitaš li zašto nije sa pune 23 godine dobio pravu šansu? Mrzi ga trener? Jedan, drugi, treći? U čemu je problem?
"ali bi bili bolji od onoga što su danas sa 23 godine" i šta Barsa ima od toga što bi oni bili bolji nego što su sada a sada su u Barsi ništa i to BUKVALNO....neocenjeni. Pa eno ga mali Halilović isto talenat beše....pa eno ga u Realu ono ČUDO od deteta izvinjavam se ako pogrešim mislim Edegard...."norveški Messi" umesto da igra negde i razvija se on će istrunuti i nestati verovatno zbog bolesne ambicije svoga oca da igra za Real....e tako i ovaj Samper i izgleda njegov tata ne vide da će do njegove 30-e biti smetalo u Barsi, pa zar mu nije bolje da ide negde i da igra ako je odlučio da mu to bude životno opredeljenje?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 avg 2017, 23:42

Furymaker je napisao/la:ma daj ba sta ti je, drugi dio tvog nicka pretrci kilometar vise od messija, jos ako je messi trenutno u vezi a imas busquetsa/roberta i paulinha da trce za njega, lako je to izvedivo, pogotovo jer se ocekuje od dembelea i tog drugog igraca sto dodje da igraju odbranu..
Pazi drug u prvom dijelu posta si napisao da je lako izvedivo da Paulinho, Busi i Messi drže sredinu a u drugom da nogomet nije jednostavan. Meni je glupo i odgovarati na ovo.
Paulinho, Roberto, Messi. Pa pvi ne bi mogli nametnuti 35% posjeda protiv Valencije da ne govorim da bi ova ostala dva igrača imala samo jedan zadatak, da vračaju loptu kad je Messi izgubi u jednom od prodora ili pak kad mu presijeku zadnji pas.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 avg 2017, 23:44

parangal je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ako demba ode na neymarovu poziciju, gdje bi s dybalom, na suarezovu ne moze, na mesijevu jos manje, eh sad jedino da ide na mesijevu, a mesi na iniestinu,al to smo vec elaborirali, to je samoubistvo
a hebo ga ti Romario....a ko ti igra desno, Vidal? ili si multiplicirao Dembelea :lol:
Znaš šta Romario....ja mislim da je tvoja ideja da umesto MSN imaš MSD i to je to.....iza njih hitronogi Inijesta Bus i Rakita i teerrrajjjj.... :lol:

Jel ja treba da te podsetim da je Neymar BOLJI od Dembelea? U stvari Dembele je NIŠTA...a šta će da bude videćemo ja se ne zalećem dok ne vidim....

Pa ako si cele prošle sezone gledao to što hoćeš sa Neymarom i video da je to jedno veliko SRANJE šta te to inspiriše da veruješ da će to funkcionisati bolje sa Dembom? A da, ti i dalje veruješ da je sve to super....samo Mesi treba malo da zapne i napne....dok se načisto ne usere :rol:
Ima tu razloga za optimizam, a on bi se temeljio u vise stvari, prvo da mesi stvarno malo vise zapne, be da se usere al da to bude malo vise, ovako kako je poceo ovu sezonu i zavrsio proslu je ok, a ne da ima neke prenose kao u prosloj sezoni kad hoda i uzasno izgleda. Drugo,nema neymara, ima dembe, nema neymarovih nekih velemajstorija, al nema ni kreveljenja i nezainteresovanosti poceste koje je imao, a ima demba, nesto manji majstor, al vjerovatno konstantno napaljen da igra i bori se, a borbenost i trka dokazano mogu nadomjestiti nesto manji majstorluk ako on nije bas konstantan, no u toj konstelaciji cak i da generalno slabiji ucinak ima demba, ima jos niz drugih faktora za optimizam.

Napredak ocekujem na individualnom nivou, suarez nece biti sigurno onako los, buskec bi trebao se poboljsati, raketu ce zamijeniti roberto, ili paulinjo, koji ce donijeti vise trke sigurno i borbe, iniesta i star moze dosta bolje nego prosle sezone, a mozda dobije i zamjenu do petka koja opet mozda bude odlicna, alba i pike takodje mogu i vjerovatno hoce bolje nego prosle godine, denis suarez ce vjerovatno napredovati, a semedo na prvi pogled barem je ogroman napredak u odnosu na roberta kao beka...

U tim stvarima vidim prostor za optimizam, dosts igraca nasih tesko da dvije lose sezone mogu uvezati, tu je i valverde kao ozbiljniji trener od enrikea i tu je veca sirina koju cemo imati, a ako se u ova dva dana dovedu jos dva igraca i rijesimo se bezhljeba, onda je to vec radikalno ozbiljnije nego prosle godine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 avg 2017, 23:47

parangal je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Samper nikad nije ni dobio šansu. Ne baljezgaj. Kako očekuješ da se momak razvije, ako ga klub seljaka po posudbama, isto Deulofeu, malo Sevilla, pa Everton pa Milan, da ono, to će pomoć u razvoju. Ne kažem, ne bi postali WC igrači, al bar bi bili bolji od onoga što su danas sa 23 godine obojica.
Pa zapitaš li zašto nije sa pune 23 godine dobio pravu šansu? Mrzi ga trener? Jedan, drugi, treći? U čemu je problem?
"ali bi bili bolji od onoga što su danas sa 23 godine" i šta Barsa ima od toga što bi oni bili bolji nego što su sada a sada su u Barsi ništa i to BUKVALNO....neocenjeni. Pa eno ga mali Halilović isto talenat beše....pa eno ga u Realu ono ČUDO od deteta izvinjavam se ako pogrešim mislim Edegard...."norveški Messi" umesto da igra negde i razvija se on će istrunuti i nestati verovatno zbog bolesne ambicije svoga oca da igra za Real....e tako i ovaj Samper i izgleda njegov tata ne vide da će do njegove 30-e biti smetalo u Barsi, pa zar mu nije bolje da ide negde i da igra ako je odlučio da mu to bude životno opredeljenje?
Ne da mi se raspravljat, ali neki drugi su dobijali šansu, a bili su ku.rčine od igrača, a oni nisu iako su imali velik potencijal.

Uglavnom, radije gledam Sampera da mi ulazi zadnjih pola sata nego jbeno Paulinha.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 avg 2017, 23:55

parangal je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Ne slažem se baš, Samperu se nikad nije dala prava šansa u Barci, vec su ga samo slali po posudbama.
jbg, sad je lako ustvrditi kako je propali talenat, ali možda bi se druga prica pricala da mu je Lucho davao šansu kao npr. Rafinhi.
Nikad to necemo saznati.

Da se ja pitam, naredba i obaveza bi bila da se svake godine promovišu dva masijca (nebitno koja pozicija), stavio bi to u statut kluba :mrgreen: srecom, pa se ne pitam :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 30 avg 2017, 23:59

Lillard je napisao/la: Ne da mi se raspravljat, ali neki drugi su dobijali šansu, a bili su ku.rčine od igrača, a oni nisu iako su imali velik potencijal.

Uglavnom, radije gledam Sampera da mi ulazi zadnjih pola sata nego jbeno Paulinha.
Pa kako ćeš se raspravljati? S čim i s kim ? Frajer ima 1 (i slovima JEDAN) zvaničan nastup i ukupno 30 minuta na terenu......čuj ON će ulaziti 30 minuta :lol: ....pa za njega neće ni na klupi biti mesta osim ako pola tima ne pokosi neki virus :mrgreen:

Nisam sarkastičan, ali te ne razumem....od svoje 18-e godine nije dobio šansu kod pok. Tite, zatim kod Tate, pa kod Enrikea, evo sad i Ernesta....pa nemoj majku mu, nisu oni valjda baš svi budale a ti i ja pametni? Ako ti je dečko drag valjda bi ti prvi poželeo da ga gledaš negde iz nedelje u nedelju kako igra a ne kako sedi na tribinama.

Pogotovo neće prismrdeti sad timu kad je svima jasno da se ćora grčevito bori za fotelju i grozničavo rasipa pare ne bi li opstao a zna se kako jedino opstati može....da se razumemo njega si ti pomenuo ima u Barsi sijaset još takvih koje ne razumem šta čekaju i sami za svoje dobro ne uzimaju ispisnice...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 31 avg 2017, 00:02

Čini se da Emery ne želi pustiti Di Mariju.

Danas se pisalo o interesu West Hama za Gomesa, a sada se spominje i Tottenham.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 avg 2017, 00:04

messilla je napisao/la:Čini se da Emery ne želi pustiti Di Mariju.

Danas se pisalo o interesu West Hama za Gomesa, a sada se spominje i Tottenham.
Ajde Biliću ženu ti jbem. Ode li u Tottenham ranit ću se :rol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2017, 00:06

Lillard je napisao/la:Ode li u Tottenham ranit ću se
Pa red je da Tottenham ima i evropskog Paulinha. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 avg 2017, 00:06

Ako će u Englesku ne puštaj Gomesa ispod 80 miliona :urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 31 avg 2017, 00:07

Evo mene. Novi dan nova nafaka. :think:

Šta kažu vaši izviri za vaše ponude za Lemara? Je li bliži Barseloni ili Liverpoolu?
Kocka je bačena

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 31 avg 2017, 00:13

Posudba najvjerovatnije. :cry: Šta bi sa onim intransferible, ponudama od preko 30 miliona? :lol: Što je najgore, informacija je stigla od jednog od najboljih izvora.
Hendo je napisao/la:Šta kažu vaši izviri za vaše ponude za Lemara? Je li bliži Barseloni ili Liverpoolu?
Ništa. I ona današnja informacija je bila poprilično tanka.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 31 avg 2017, 00:21

Everton have made an offer to take Barcelona's Thomas Vermaelen on a season-long loan with a view to buying the defender. [Echo] #EFC
:lol:
Jebote dan koja skupina debila. Sad će ga morati ostaviti jer su poslali Marlona u Nicu. Strašno.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.