Teodosic Milos je napisao/la:za Drininog vuka......ide opet ono " Ko te **** godinama,**** te opet " TOKIO BARI A NE NEKI FLJAMUNTARI.....aj sad vozdrica KOMPLEXAS
Iskren da budem tvoja konstatacija je uzrok za tvoju zavrsnu rijec,odnosno poslijednja riječ tvog komentara je rezultat prethodnih verbalnih dijelova cjeline koja se zove rečenica.Tako da najlakše je živjeti u prošlosti,sadašnjost je za vaš klub teška,a budućnost neizvjesna,a ja ne likujem i ne radujem se tome,jer ipak ste vi klub koji je (KOJI JE)u prošlosti uradio nešto veliko,ali isto tako na osnovu toga ne može narednih 20 vijekova pričati o tome i na osnovu toga davati konstatacije da je neko drugi kompleksaš ili slabiji.
Kažem ne likujem,al kad malo bolje skontam,taj Bari vam je donio dosta štete,vaše najveće zvijezde Džajić,Cvjetković,Piksi,sve su pokrali i odnijeli,tu je i Binić,napravili od kluba ljušturu,bili po zatvorima,naravno imaju ljude koji stoje iza njih,a od vašeg kluba ostalo je samo ime.U košarci ste praktično pred gašenjem,grb ste prodali,u vaterpolu nemate klub,u fudbalu imate dugove koji su posledica prije svega rada Piksijeve uprave,da Vaše legende koji je pobjegao u Aziju,pijucka i vozika se,sa milionima kojih ni on sam ne zna koliko.Na kraju,nisam ti ja kriv što ti već godinama većinu evro utakmica gledaš sa grbom Partizana na ekranu,što ta tvoja Zvezda još nije igrala Evroligu u košarci,a godinama se priča o KK Evropska ,a sad već i KK Sledeća,o VK koji je praktično ugašen,a taj klub koji ti ne voliš je svake godine na F4,čak je i taj tvoj klub zadnje dvije godine pomagao da se ne ugasi ,davajući mu cjelokupan omladinski tim da se takmiči,bez naknade.I kasnije opet neko ima komplexe,prije tako krupne izjave,odnosno karakterizacije onog ko ne misli kao ti,ko kaže ono što misli dobro razmisli,jer kompleksi ne dolaze od strane onog ko za ovih 15 godina se radovao više nego svi ostali navijači drugih navijačkih grupa zajedno kad su u pitanju uspjesi.