ja sam cuo da ce nam ove sezone Leotar dati sve bodove sto osvoje, a oni ce se pokupiti u drugu ligu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trebali bi ih ispratiti na treningu pred svako gostovanje, a ne ovako.miki 90 je napisao/la:trebamo ih ispratiti na treningu pred siroki![]()
![]()
Znam i ja bi volioOmar500 je napisao/la:Trebali bi ih ispratiti na treningu pred svako gostovanje, a ne ovako.miki 90 je napisao/la:trebamo ih ispratiti na treningu pred siroki![]()
![]()
Svraka...bistrikboy je napisao/la:Pokusavam skontati koje je sve asistirao sinoc.Po nekom mom sjecanju zeba 2x,beslija 3x,Stanic,penal je bio na zebi i fali mi jos jedan gol,ako se neko sjeca nek' napise.
Markovic je tip desnog beka kakav nama treba,nama nazalost nije bas pametno imati ofanzivnog beka jer Mirso/Stana su prema naprijed odlicni i cesto se jednostavno ne vrate jer nemaju snage,a Markovic je u defanzivi odlican bar se meni tako cinilo sinoc,imao je 2-3 odlicna prodora prema naprijed i jedan fenomenalan dribling.Sinoc zaboravih spomenuti skandiranje Lazinog imena sto je po meni odlican potez bio,momku je falilo samopuzdanja i nadam se da ga je vratio sinocnjim hatrickom.Ipak moram spomenuti nesto sto mi se i nije svidjelo.Stoperi nam nasumicno izbijaju lopte,Kerla malo vise od Bogicevica ali obojica teze tim nerezonskim izbijanjima,Kerla nekada voli i zakomplikovati i kada ga stisnu on mora nabiti loptu,sinoc je to bilo ne bitno ali moze nas to sputati negdje na gostovanju.
Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
Sa tranzita djeca cvijeca pokusala baciti suzavac, nafatana cetvorica izmedju ostalog ocekivano i unaprijed izofirano.Al ne treba se sad osvrtat na to bavimo se ekipom i rezultatima.adis_macak je napisao/la:Kralju sta je bilo u vezi suzavca,nisam bas upucen?pile87 je napisao/la:Joj ovih levata sa suzavcem, heee dusa moja pa ljudi vas uredno sacekali
prvi Lazin gol nije niko asistirao, zapravo jest njihov odbrambeni ali ne mozemo i to sebi pripisatibistrikboy je napisao/la:Pokusavam skontati koje je sve asistirao sinoc.Po nekom mom sjecanju zeba 2x,beslija 3x,Stanic,penal je bio na zebi i fali mi jos jedan gol,ako se neko sjeca nek' napise.
Dobar je Kerla al neka ga jos na klupi,pomalo ga dozirati,ja mu necu nikad halaliti sto nas je ostavio kad nam je najvise trebaoBABO je napisao/la:Samo Kerlu treba obavezno u prvih 11, momak je igracina. Jest da je pogrijesio ali ljudski je oprostiti!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 40 gostiju.