FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 30 avg 2017, 09:47

pasica je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
pasica je napisao/la: Izvini, ko ste to vi, i sta se vi organizovali 2011? Da cujem i taj mit koji o sebi stvarate?
Jok eto ti si. Bitka se tad vodila i za klub i za tribinu ako ne znas nema potrebe da se bilo sta pise tebi. Mislim na HZ ne na bp
2011 se vodila bitka za tribinu? Sine pogresno su ti prepricali, ima nas sto smo ucestvovali. Produzi ziv bio.
Od prvog dana sam tu "ucesnice" a i puno prije toga ako te sta zanima na pm tako da to balavac ostavi za sebe. U cemu si ti ucestvo mozda kad smo pred savezom batine dobili od murije,il protiv maltezana kad su nam bubrege odvalili itd?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 avg 2017, 10:04

Ili protiv goška kad nam zavukoše qrčinu do jednjaka, dio prvi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 avg 2017, 10:22

zagor1987 je napisao/la: Od prvog dana sam tu "ucesnice" a i puno prije toga ako te sta zanima na pm tako da to balavac ostavi za sebe. U cemu si ti ucestvo mozda kad smo pred savezom batine dobili od murije,il protiv maltezana kad su nam bubrege odvalili itd?
Nazalost dobio degenek oba puta. Kao i u Visokom kad su nas u maricama vezali, zatvarali u Konjicu i slozili krivicne itd.
To i dalje ne mijenja cinjenicu da se 2011 bitka za tribinu davno zavrsila, i da su BP ispali supci najveci.
Sto se tice mene ja sam tu od samog pocetka i cuvenih prijetnji da ce nam slupati internet. Moj navijacki staz se zavrsio nakon 20 i kusur godina, kao i mnogim mojim drugovima koji su bili tu od pocetka. Vakat je da mladji uzmu to na sebe a ne da mi budemo novi pitici, isti oni protiv kojih smo se borili. Al to je vec off, ako hoces da znas otkad sam tu bujrum javi se.
A cinjenica ostaje da su ovi iz BP izdajnici najveci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2017, 10:37

Odradjen prvi trening pod vodstvom Husrefa.Trenirali su na Kosevu.

Samo prvi dan Bajrama imaju slobodno,u subotu se putuje u Citluk.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 30 avg 2017, 10:53

Jel se zna sastav stručnog štaba?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 30 avg 2017, 10:58

Capodecina je napisao/la:Platili su ceh...
Direktorica Simin Han prvi savjetnik Kurićka što joj je babo pare uzeo dok je bio delegat od Slobode nova asistentica direktorice Kladanj. Lijepo Sarajevo, svaka cast direktorici.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 avg 2017, 11:07

miky_hz je napisao/la:Odradjen prvi trening pod vodstvom Husrefa.Trenirali su na Kosevu.

Samo prvi dan Bajrama imaju slobodno,u subotu se putuje u Citluk.
I onda neki ovdje dođu i kažu kako mi nemamo prebijene, a idemo u Čitluk.
:mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2017, 11:15

“Svi ćemo mi nekada umrijeti na ovaj ili onaj način, zbog ovoga ili onoga. Ja sam sada dobro. Nemam zdravstvenih poteškoća, a da bi tako i ostalo očekujem da mi pomognu moji igrači. Što budu bolji rezultati, ja ću se manje sikirati”, rekao je Musemić u razgovoru za “Nezavisne”.

Koji su to bolji rezultati?

“Puno bolji od ovih koje trenutno imamo. Smatram da je ekipa mnogo kvalitetnija od trenutnog bodovnog salda. Puno stvari se poklopilo koje nisu išle na ruku Sarajevu proteklih mjeseci, od penala u finalu Kupa sa Širokim, pa nadalje. U nekim momentima nije bilo ni sreće, iako je naravno treba i zaslužiti”.

Koji su realni dometi Sarajeva ove sezone?

“Da ne vjerujem da ovaj tim može puno više i bolje sigurno ne bih ulazio u neku avanturu. Kriza je sastavni dio ovog posla, dešava se i većim klubovima. Međutim, kod nas vlada mišljenje da nakon tri poraza klub odmah ispada iz lige, a nakon tri vezane pobjede je šampion. To, naravno, nije tako. Ja vjerujem da se Sarajevo može vratiti u borbu za vrh. Uostalom, Zrinjski je prošle sezone bježao 11 bodova, pa je na kraju zamalo ostao bez trofeja. Sve je moguće samo treba strpljenja, truda i rada”.

Treba li pojačati ekipu?

“Škripi u odbrani. Dobro bi nam došao štoper ljevak, ali s obzirom na to da je sezona počela, a što se kaže – sve dobre djevojke su se već poudale, vidjećemo hoćemo li to moći riješiti”.

Ovo Vam je peti mandat u Sarajevu?

“Da, tako kažu. Ja nisam brojao, ali ako je tako pitam se ko je lud – oni što me biraju ili ja što prihvatam”.

Šta je prevagnulo da prihvatite peti mandat?

“Novac je sastavni dio života, ali to sigurno nije glavni razlog. Sarajevo je zaraza i ljubav. Navešću primjer – prije nekoliko godina kada smo igrali s Gentom obećali su nam premije, koje nikada nismo dobili. Međutim, moje zadovoljstvo kada sam na kraju utakmice podigao ruke i slavio što idemo na Dinamo Kijev niko ne može platiti."
Sccsport
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2017, 11:24

slika

Koliko vidim po ovim slikama, Slobo ostaje kondicioni i Irfan trener golmana. A ovaj momak s slike je Dženis Čosić. Trenirao prvo djecu u Novom Gradu, a kasnije radio u Omanu ja mislim. Radio je već s Husrefom u prošlom mandatu.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 30 avg 2017, 11:28

husref ko i svabo nezadovoljan odbranom.
UPRAVA NAPOLJE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 avg 2017, 11:43

Babuka u prvim redovima na treningu :)

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 30 avg 2017, 11:54

Lakoste je napisao/la:Babuka u prvim redovima na treningu :)

Je li ivetic trenerao? je li hsuref galamio :D
UPRAVA NAPOLJE!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2017, 12:42

U ponedeljak sa Goskom u Citluku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 avg 2017, 12:46

miky_hz je napisao/la:U ponedeljak sa Goskom u Citluku.
Aj nemoj goška opet, neću preživit ovaj put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 avg 2017, 12:48

High je napisao/la:Mislio sam da su lažne one mahalske o Kurti. Maloprije pročitah intervju - tuga me neka obli.
Surova realnost. Onda se raja smije sto je neko otisao u Azerbejdzan, Kazahstan, Hong Kong, Tajland itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 30 avg 2017, 13:02

Raja je debilna. Cak i ovi neki sto su isli poslije rata vani ne dugo rade po drzavnim firmama. Saranovic radi u Mupu jebote. Zukic vozac hitne, fatic onaj zeljin radio ko revizor itd.
UPRAVA NAPOLJE!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 avg 2017, 13:22

pasica je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Od prvog dana sam tu "ucesnice" a i puno prije toga ako te sta zanima na pm tako da to balavac ostavi za sebe. U cemu si ti ucestvo mozda kad smo pred savezom batine dobili od murije,il protiv maltezana kad su nam bubrege odvalili itd?
Nazalost dobio degenek oba puta. Kao i u Visokom kad su nas u maricama vezali, zatvarali u Konjicu i slozili krivicne itd.
To i dalje ne mijenja cinjenicu da se 2011 bitka za tribinu davno zavrsila, i da su BP ispali supci najveci.
Sto se tice mene ja sam tu od samog pocetka i cuvenih prijetnji da ce nam slupati internet. Moj navijacki staz se zavrsio nakon 20 i kusur godina, kao i mnogim mojim drugovima koji su bili tu od pocetka. Vakat je da mladji uzmu to na sebe a ne da mi budemo novi pitici, isti oni protiv kojih smo se borili. Al to je vec off, ako hoces da znas otkad sam tu bujrum javi se.
A cinjenica ostaje da su ovi iz BP izdajnici najveci.
I u Konjicu kad je uzeo drotu znas vec sta al nije to tema,ja godine ne pamtim vec dogadjaje uhvatio si se godine i po tome zakljucio da sam balavac? Sve i jedan dogadjaj i detalj to mogu reci,ja o bp nisam pricao jer me ne zanimaju nit sam njihov clan nit sam.bio tako da me boli uvo za njih,pricam samo ono sto sam prozivio

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 avg 2017, 13:26

Sabinho je napisao/la:
High je napisao/la:Mislio sam da su lažne one mahalske o Kurti. Maloprije pročitah intervju - tuga me neka obli.
Surova realnost. Onda se raja smije sto je neko otisao u Azerbejdzan, Kazahstan, Hong Kong, Tajland itd.
Gdje ste citali?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2017, 13:30

zagor1987 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Gdje ste citali?
Na ovom portalu, juce bio clanak...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 avg 2017, 13:42

slika

Pa vi pričajte da Duško ne živi sportski.. Duško vaki, Duško naki.. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bing [Bot], Ferroviere1987, Kyle88, Serha i 79 gostiju.