FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da nismo. Igrao je danas za Vojvodinu u prijateljskoj. Bacio SC suplju. Doduse on je za ovaj portal rekao da dolazi uskoro u BiH, ali nista od toga ocigledno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos nam samo on fali, malo nam Zeba, Bogicevic i donedavno Jahic, Bekric.
- Zeljeznicar -
Ih kako bi nam sad Tiago OK Farias valjao 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2+2=4Neandertalac je napisao/la:P.S. A možda je Amar platio da pale. Vidio ga ja u Vatri, pametnom dosta![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kako će se Ivan vratit' kad je završen prelazni rok a on pod ugovorom, svakakvih gluposti za pročitat' vala.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pa izvršit ćemo neku prevaru sa registracijomJaozinho22 je napisao/la:Kako će se Ivan vratit' kad je završen prelazni rok a on pod ugovorom, svakakvih gluposti za pročitat' vala.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dovest ce ga "streberi", isto ko sto su nam pricali kako su nasli loophole pa ce nas kostic pojacat, a prije toga i burekovicJaozinho22 je napisao/la:Kako će se Ivan vratit' kad je završen prelazni rok a on pod ugovorom, svakakvih gluposti za pročitat' vala.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
A sta nam je sa IdemoPlavi i Monci? Ok, nismo se baš ljubili u usta ali moram priznati da fale.
Upravo, vratite nam forumaše!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 30 avg 2017, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Na stranici Borca su najavili da dolazi ekipa 1921 Tv. Bit ce vjerovatno izvjestaj sa danasnje tekme. Valjda bude i textualni na zvanicnoj.
Neandertalac je napisao/la:A sta nam je sa IdemoPlavi i Monci? Ok, nismo se baš ljubili u usta ali moram priznati da fale.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Gledam tabelu sad i vidim da je krupa u sest utakmica primila samo 2 gola, steta sto imamo nesposobnog sportskog direktora pa nije mogo dovesti jasarevica i vukotica, prvog je skoro pa dzaba mogo dovest, al jok, ima srpskih polovnjaka, zakrpit ce se ta pozicija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nemamo mi ppjma, stručnjak globalni moderator na lobotomiji je rekao da je Projic najbolji bek ligeirfo je napisao/la:Gledam tabelu sad i vidim da je krupa u sest utakmica primila samo 2 gola, steta sto imamo nesposobnog sportskog direktora pa nije mogo dovesti jasarevica i vukotica, prvog je skoro pa dzaba mogo dovest, al jok, ima srpskih polovnjaka, zakrpit ce se ta pozicija

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Pa Slavkina želja je bio, ali i Adzem ga ne zna iskoristiti, nego luta sa onim formacijama.
Generlano kod nas je manje vise svaki drugi forumas, tastatura ratnik, bolji strucnjak i poznavatalje fudbala/nogometa od svakog trenera nase lige.Jaozinho22 je napisao/la:Nemamo mi ppjma, stručnjak globalni moderator na lobotomiji je rekao da je Projic najbolji bek ligeirfo je napisao/la:Gledam tabelu sad i vidim da je krupa u sest utakmica primila samo 2 gola, steta sto imamo nesposobnog sportskog direktora pa nije mogo dovesti jasarevica i vukotica, prvog je skoro pa dzaba mogo dovest, al jok, ima srpskih polovnjaka, zakrpit ce se ta pozicija![]()
Standarno za nas narod svako zna da radi bolje tuđi posao. Ja sam siguran da 95% nasih navijaca nikad nije culo za Projica i mnoge druge igrace dok se nisu poceli povezivati sa nama ili dosli kod nas. Samo se prica iz supljeg u prazno, sto nije doveden ovaj - onaj, sto igra ovaj - onaj, sto nas ne vodi ovaj...itd.
U sustini veze nemamo samo se prica sta bi bilo kad bi bilo, kad dosegnemo nivo Dinama da imamo para da mozemo dovesti sve te silne "igracine", placati "trenercine" (kojekakve strucnjake) onda se mozemo kur.cit i sanjarit do tada jezik za zube i raditi sa onim cime raspolazemo i pokusati napredovati.
- Zeljeznicar -
Navija za Zelju od 2015 a Grbavicu posjeti jednom u 2 godineJaozinho22 je napisao/la:Nemamo mi ppjma, stručnjak globalni moderator na lobotomiji je rekao da je Projic najbolji bek ligeirfo je napisao/la:Gledam tabelu sad i vidim da je krupa u sest utakmica primila samo 2 gola, steta sto imamo nesposobnog sportskog direktora pa nije mogo dovesti jasarevica i vukotica, prvog je skoro pa dzaba mogo dovest, al jok, ima srpskih polovnjaka, zakrpit ce se ta pozicija![]()

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Neandertalac
- Kontakt:
Noćas sam sanjao, plavog slonaZenzo je napisao/la:
U sustini veze nemamo samo se prica sta bi bilo kad bi bilo, kad dosegnemo nivo Dinama da imamo para da mozemo dovesti sve te silne "igracine", placati "trenercine" (kojekakve strucnjake) onda se mozemo kur.cit i sanjarit do tada jezik za zube i raditi sa onim cime raspolazemo i pokusati napredovati.
Od hiljadu tona i dv`esta miliJona
Dolara u kešu
I belu smešu
Noćas sam sanjao
Ja i Divac Vlade
Amerima iz snova pucamo blokade
I da sam visok, tri nula tri
Hebote, vole me svi...
Kada dostignemo taj nivo Dinama hocemo smjeti pričati ili ćemo i tada morati držati jezik za zubima?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/elmic- ... ali/250015
Ipak je kriv onaj rok za registraciju igraca.
Ipak je kriv onaj rok za registraciju igraca.
Spremni [emoji3] 

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 30 avg 2017, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Čitam članak o iznosima koje će dobiti klubovi koji su ostvarili plasman u ligu prvaka. Lijepe sume su to čitavih 12,5 mil. € + TV prava kao i novac za odigrane 6 utakmica u grupi. Razmišljam naglas onako 25 mil. marona samo da se plasiraš. Zašto onda nebi naš klub našao nekoliko ljudi koji će uložiti ili pozajmiti klubu 4-5 milja maraka kako bi doveli 5-6 igrača i izborili grupnu fazu lige championa i potruditi se da napraviš kontinuitet od 3-5 godina igranja u ligi championa imali bi uređen klub sa ozbiljnom ekonomijom. Ako nema privrednika koji mogu uložiti te novce neka se dogovore sa Dzekom i još par igrača koji su pri parama da pomognu klub.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin i 33 gosta.