Ima neki razlog a to da je pred transferom to sigurno Robo manta po gradu i prijeti

Igrao je u Gabeli i bio je medju boljim ako ne i najbolji.i kad se gubi utakmica ima onih koji se bore i trude,oni koji su najbolji u timu koji je izgubio.Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
Ima neki razlog a to da je pred transferom to sigurno Robo manta po gradu i prijeti
Sto si danas usto na lijevu nogu?[emoji2]Adolfo je napisao/la:Igrao je u Gabeli i bio je medju boljim ako ne i najbolji.i kad se gubi utakmica ima onih koji se bore i trude,oni koji su najbolji u timu koji je izgubio.Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
A to za Robu...ustat pa reci Robo Loncar.ratnik,branitelj,vrhunski nogometas.
aj predstavi se,molim te. pa ako si vise dao za klub i ako si bolji nogometas od Robe skinut cu ti kapu i bit ces moj idol.
Nemoj penketa hvalit vise, ko ce ostat od njega u privatnom zivotuskripar96 je napisao/la:Ja stvarno ne znam koji je tvoj ili bolje da kazem vaš problem. Mi ovdje pokusavamo civilizirano raspravljati i ne znam da je iko ikad nekome rekao da je idiot zato sto se ne slazemo u nekim pojedinostima. Mi stanje u klubu znamo uglavnom prilicno tocno zahvaljujuci nekim insiderima kao sto je penke. Ne znam cemu takav izljev bijesa od starijeg navijaca na nas mlađe. A cinjenica je da necemo naci boljeg trenera od Sablica koji bi htio trenirati klub u ovoj kukuruz ligi. Sviđalo se to nekom ili ne. Lijepo je da imamo nekog "veterana" ovdje koji se sjeca proslih vremena
Neću te priznati dok ne popraviš ovaj post i uvrstiš Vrku. Za Robu se slažem. Nemamo mi takvog igrača u polju ni blizu. Robo je Robo. Sablic je dobar ali nije trener za prvaka. Samim time nije za NK ŠB. Sve više počinjem sumnjati u njega kod odabira igrača za prvih 11. Nešto tu ne štima.Adolfo je napisao/la:Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
E ovaj "idiot" je na pecari preko 35 god kao navijac.pamtim i ćipukica,pok.boškanu,bilcu pa nadalje...nagledao sam se i trenera i "igracina"...zao mi je sto riheci napisah ovdje jer mi se cini da stvarno raspravljam s klincima koji misle da je nogomet piceo s pohavom škripara...nece se ponovit.uzivajte
E moj ti adolfo vidim da si veteran među nama tako da bi želio da cesce pises. Ima ovdje i klinaca i svega ali svatko ima pravo na mišljenje tako i oni od 20 godina i od 60 i slicnoAdolfo je napisao/la:Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
E ovaj "idiot" je na pecari preko 35 god kao navijac.pamtim i ćipukica,pok.boškanu,bilcu pa nadalje...nagledao sam se i trenera i "igracina"...zao mi je sto riheci napisah ovdje jer mi se cini da stvarno raspravljam s klincima koji misle da je nogomet piceo s pohavom škripara...nece se ponovit.uzivajte
U koliko sati?Android je napisao/la:Sutra zdrijeb Kupa?
Samo za federalce,to je ko pretkolo kupaUstanikSBII je napisao/la:U koliko sati?Android je napisao/la:Sutra zdrijeb Kupa?
Aha, to je u pitanju, mislio sam da je za sveskripar96 je napisao/la:Samo za federalce,to je ko pretkolo kupaUstanikSBII je napisao/la:U koliko sati?Android je napisao/la:Sutra zdrijeb Kupa?
Slušaj, pajdo. Ja nisam toliko star.Adolfo je napisao/la:Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
Ma jok. Repka U-21 kakvo inozemstvo. Otišli on i Menalo.KingJamesMVP je napisao/la:Danas sam čuo da je Lončar otputovao u inozemstvo da definira sve oko svog transfera
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 10 gostiju.