NK Široki Brijeg

Ugrovacaboy
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Ugrovacaboy » 29 avg 2017, 16:28

Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
Ima neki razlog a to da je pred transferom to sigurno Robo manta po gradu i prijeti :urnebes:

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 29 avg 2017, 18:23

[emoji4] [emoji4] [emoji4] slika
EKONNP

Adolfo
Kontakt:

Post Postao/la Adolfo » 29 avg 2017, 19:20

Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
Ima neki razlog a to da je pred transferom to sigurno Robo manta po gradu i prijeti :urnebes:
Igrao je u Gabeli i bio je medju boljim ako ne i najbolji.i kad se gubi utakmica ima onih koji se bore i trude,oni koji su najbolji u timu koji je izgubio.
A to za Robu...ustat pa reci Robo Loncar.ratnik,branitelj,vrhunski nogometas.
aj predstavi se,molim te. pa ako si vise dao za klub i ako si bolji nogometas od Robe skinut cu ti kapu i bit ces moj idol.

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 29 avg 2017, 19:27

Adolfo je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Ja ne kužim ljude ovdje... Svi treneri. Igra onaj koga trener stavi... Igrao je Stipe u Gabeli i šta? Izgubili, igrat će svi. Ima vremena i utakmica ali ne da on igra a klub tone. Ja mislim da Stipe ima kvalitete za prvih jedanaest ali nisam mu trener pa ne znam zašto ne igra?
Igrao je u Gabeli i bio je medju boljim ako ne i najbolji.i kad se gubi utakmica ima onih koji se bore i trude,oni koji su najbolji u timu koji je izgubio.
A to za Robu...ustat pa reci Robo Loncar.ratnik,branitelj,vrhunski nogometas.
aj predstavi se,molim te. pa ako si vise dao za klub i ako si bolji nogometas od Robe skinut cu ti kapu i bit ces moj idol.
Sto si danas usto na lijevu nogu?[emoji2]
Nije covjek nista protiv Robe reko. Jos pamtim ono od prosle godine kad je Robo na tribini ocitao lekciju zugatorima. Al cinjenica je da trener bira postavu. Sablic od nas ovdje svih ima bezrezervnu i bezuvjetnu podrsku. On je glavni
EKONNP

Adolfo
Kontakt:

Post Postao/la Adolfo » 29 avg 2017, 19:53

Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
E ovaj "idiot" je na pecari preko 35 god kao navijac.pamtim i ćipukica,pok.boškanu,bilcu pa nadalje...nagledao sam se i trenera i "igracina"...zao mi je sto riheci napisah ovdje jer mi se cini da stvarno raspravljam s klincima koji misle da je nogomet piceo s pohavom škripara...nece se ponovit.uzivajte

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 29 avg 2017, 20:12

Ja stvarno ne znam koji je tvoj ili bolje da kazem vaš problem. Mi ovdje pokusavamo civilizirano raspravljati i ne znam da je iko ikad nekome rekao da je idiot zato sto se ne slazemo u nekim pojedinostima. Mi stanje u klubu znamo uglavnom prilicno tocno zahvaljujuci nekim insiderima kao sto je penke. Ne znam cemu takav izljev bijesa od starijeg navijaca na nas mlađe. A cinjenica je da necemo naci boljeg trenera od Sablica koji bi htio trenirati klub u ovoj kukuruz ligi. Sviđalo se to nekom ili ne. Lijepo je da imamo nekog "veterana" ovdje koji se sjeca proslih vremena
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 avg 2017, 21:33

Sutra zdrijeb Kupa?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 avg 2017, 22:12

skripar96 je napisao/la:Ja stvarno ne znam koji je tvoj ili bolje da kazem vaš problem. Mi ovdje pokusavamo civilizirano raspravljati i ne znam da je iko ikad nekome rekao da je idiot zato sto se ne slazemo u nekim pojedinostima. Mi stanje u klubu znamo uglavnom prilicno tocno zahvaljujuci nekim insiderima kao sto je penke. Ne znam cemu takav izljev bijesa od starijeg navijaca na nas mlađe. A cinjenica je da necemo naci boljeg trenera od Sablica koji bi htio trenirati klub u ovoj kukuruz ligi. Sviđalo se to nekom ili ne. Lijepo je da imamo nekog "veterana" ovdje koji se sjeca proslih vremena
Nemoj penketa hvalit vise, ko ce ostat od njega u privatnom zivotu ;)))

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 29 avg 2017, 23:22

Adolfo je napisao/la:Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
E ovaj "idiot" je na pecari preko 35 god kao navijac.pamtim i ćipukica,pok.boškanu,bilcu pa nadalje...nagledao sam se i trenera i "igracina"...zao mi je sto riheci napisah ovdje jer mi se cini da stvarno raspravljam s klincima koji misle da je nogomet piceo s pohavom škripara...nece se ponovit.uzivajte
Neću te priznati dok ne popraviš ovaj post i uvrstiš Vrku. Za Robu se slažem. Nemamo mi takvog igrača u polju ni blizu. Robo je Robo. Sablic je dobar ali nije trener za prvaka. Samim time nije za NK ŠB. Sve više počinjem sumnjati u njega kod odabira igrača za prvih 11. Nešto tu ne štima.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 30 avg 2017, 01:14

Adolfo je napisao/la:Ma koji ste to vi svi?Vas par sto non stop pisete,mislite da bas sve znate,i stanje u klubu,iformu igraca...i puste formacije.. a ostale zovete "idiotima"!!!
E moj ti adolfo vidim da si veteran među nama tako da bi želio da cesce pises. Ima ovdje i klinaca i svega ali svatko ima pravo na mišljenje tako i oni od 20 godina i od 60 i slicno
.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 30 avg 2017, 11:18

Momci jel se ide za vikend na turnir u Vinjane?
Samo jedno ime

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 30 avg 2017, 13:45

Android je napisao/la:Sutra zdrijeb Kupa?
U koliko sati?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 avg 2017, 13:47

UstanikSBII je napisao/la:
U koliko sati?
Samo za federalce,to je ko pretkolo kupa
EKONNP

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 avg 2017, 13:51

Danas sam čuo da je Lončar otputovao u inozemstvo da definira sve oko svog transfera
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 avg 2017, 13:57

skripar96 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
U koliko sati?
Samo za federalce,to je ko pretkolo kupa
Aha, to je u pitanju, mislio sam da je za sve

Odlaskom Loncara, mi se oprastamo od borbe za naslov
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 avg 2017, 14:05

Nadam se da je patka za Lončara
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 avg 2017, 14:13

Rekao vam je penke fino,pojedini odmah napadaju Sablica sto Stipe ne igra...
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 avg 2017, 14:31

Mirko Maric u Osijeku
EKONNP

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 30 avg 2017, 14:47

Slušaj, pajdo. Ja nisam toliko star.
Sjećam se nešto Mladosti još. Robu znam osobno. On je legenda od igrača ali nije on klub niti itko drugi. Svi igrači će proć kao i treneri ali hijerarhija se mora znat. U mene u firmi ima jedan gazda ne 2 ili 3. Tako mora biti inače je ostalo anarhija. Dok sam trenirao uvijek sam poštivao trenera. Nisam se uvijek s njim slagao aki sam ga poštivao a vjeruj mi tu je bilo levata samo takvih. Dakle ako zasluži igrat će. Nijedan trener ne radi protiv sebe. Poz

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 30 avg 2017, 14:49

KingJamesMVP je napisao/la:Danas sam čuo da je Lončar otputovao u inozemstvo da definira sve oko svog transfera
Ma jok. Repka U-21 kakvo inozemstvo. Otišli on i Menalo. :salut:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TheTruth34 i 11 gostiju.