Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2010, 10:18

Dabar je napisao/la: eto u kakvom klubu igraju vaši najbolji fudbaleri...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hm, Modrić, Kranjčar(iako je više na klupi) i Ćorluka(zaboravih i Pletikosu koji 20 godina prelazi u Premiership :lol: ) su izgubili od Wigana koji prima 6 golova po meču, a Mandžo, koji je budućnost vaše repke igra u "tom" istom Wolfsburgu, ili si to možda smetn'o s uma? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2010, 10:56

Vidite jedan Ibrahimovic prelazi u Milan za 24 miliona, a ovo djubre Hoeness trazi 40 za Dzeku!?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2010, 11:04

Srušio rekord
Džeko najbolji strijelac u historiji Wolfsburga
Od subote, 28. avgusta 2010. godine, Edin Džeko najbolji je strijelac u historiji njemačkoga nogometnog Bundesligaša Wolfsburga.
Bosanskohercegovački 24-godišnji centarfor u subotnjem je dvoboju drugog kola Bundeslige na stadionu Volkswagen zabio dva gola za svoju ekipu u 4-3 porazu Wolfsburga protiv Mainza.

S tim golovima Džeko je došao do sume od 59 golova u dresu Wolfsburga, prestigavši na vječnoj tabeli Argentinca Diega Klimowicza, čiji je rekord (57 golova) izjednačio u prvome bundesligaškom kolu i to u minhenskom porazu (2-1) od Bayerna.

Džeko je svojih 59 golova zabio u 96 nastupa, nakon samo tri pune sezone u klubu. Argentinac je 57 golova zabio iz 149 nastupa toekom šest bundesligaških sezona provedenih u ekipi iz "vučjeg grada".

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 29 avg 2010, 11:12

Ovaj Wolfsburg je pravo sranye od ekipe.
Jednostavno katastrofa, za onim Hoenessom na celu.
Miske je pobjego cim je dobio priliku, bjezi i ti Edine.
NE DAJ SE BOSNO !!

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 29 avg 2010, 11:19

Cartman je napisao/la:Vidite jedan Ibrahimovic prelazi u Milan za 24 miliona, a ovo djubre Hoeness trazi 40 za Dzeku!?
skroz si upravu brate , kad moze ibra za 24 pa moze i dzeko za recimo 30 al jok onaj honess joojj a i dzeko treba da uzme ovog raiolu sto je zlatanov agent da vidis sta je sposoban covjek , kaze zlaji posvadaj se sa trenemo par igraca i izjavi neku nebulozu u novinama i vadim te iz barse za 24 mil , tako i dzekson treba ,,

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 29 avg 2010, 11:23

Ma ljudi moji,ne sekirajte se.
Preci ce do 1000-te strane.
:D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2010, 12:28

Bez_komentara je napisao/la:Ma ljudi moji,ne sekirajte se.
Preci ce do 1000-te strane.
:D
To ti taman dodje sljedece ljeto. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 avg 2010, 12:29

McClaren nakon šokantnog preokreta: Ovo još nikad nisam doživio

Izgubili su nogometaši Wolfsburga i drugu ovosezonsku utakmicu u Bundesligi. Na svom stadionu pali su od Mainza 4-3 iako su vodili 3-0...
McClaren je kritizirao svoju momčad
Sva su tri gola nogometaši engleskog trenera Stevea McClarena zabili do 30. minute. Gosti su do kraja poluvremena uspjeli smanjiti, a u drugom i posve preokrenuti utakmicu protiv kluba koji je ove sezone u Njemačkoj uložio najviše od svih Bundesligaša u pojačanja.
>> Kakav preokret: Wolfsburg vodio 3-0 pa izgubio!
'Ovo je vrlo teško objasniti. Nikad mi se u karijeri nije dogodilo nešto slično: niti u igračkoj, niti u trenerskoj. Imali smo 3-0 i sve pod kontriolom. Momčad je tada odjednom prestala igrati nogomet. U poluvremenu sam rekao igračima da moramo nastaviti igrati kao da počinjemo utakmicu. No, Mainz se u nastavku razigrao. Pokazali smo dva lica. U drugom smo poluvremenu skroz izgubili kontrolu. Ostali smo bez samopouzdanja', žalio se nakon utakmice šokirani McClaren, bivši engleski izbornik, koji je u Wolfsburg doveden nakon dviju uspješnih sezona u nizozemskom Twenteu iz Enschedea.
'Kao momčad još nismo izrasli. Moramo nastaviti žestoko raditi. Moramo se bolje braniti i mentalno pokazivati veću postojanost. Ovaj poraz moramo smjesta zaboraviti. Vidjeli smo danas da Džeko i Diego u koprodukciji mogu drmati Bundesligom. No, moramo se bolje braniti', naglasio je još jednom McClaren.
Hahah iznenadzen covjek svasta..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

knoa
Kontakt:

Post Postao/la knoa » 29 avg 2010, 12:44

Dylan Dog je napisao/la:Auu bit ce sad *ebavanja mama,jos im je sad kapiten,jadni igraci Wolsburga :mrgreen:
[youtube][/youtube]
slika

i ja Dzeko i ja

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 avg 2010, 13:02

knoa je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Auu bit ce sad *ebavanja mama,jos im je sad kapiten,jadni igraci Wolsburga :mrgreen:
[youtube][/youtube]
slika

i ja Dzeko i ja
Edijne, pisi i mene 2 puta!!!
Mislim to za mamu!!!! :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 29 avg 2010, 14:05

Mene zanima da li se broji asistencija Dzeki kod gola Dijega?

Edin se poceo ponasati kao Leopard, a odbrane u BL-u ko srnice.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 30 avg 2010, 16:13

Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta
BLUE NATION.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2010, 16:18

Jaydoo82 je napisao/la:Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta
Druze Milan je platio mislim oko 25 milona za Zlatana i odradio pravi deal na Barcinu stetu gdje mu mislim Barca placa i jedan dio plate.. a za Edu su mislim bili spremni da daju cak malo vise od 25M...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2010, 16:19

SemPer_fi je napisao/la:Vidjeli smo danas da Džeko i Diego u koprodukciji mogu drmati Bundesligom.
Šta ovaj priča?! :? Kakva crna koprodukcija, nije mu nijedne upotrebljive lopte dao Diego za 90 minuta! Ni njemu ni nikome. Gol koji je Diego dao bi svaki igrač na svijetu zabio, a svi golovi su 90% Džekini. Ovo 10% ide na koprodukciju Mandžukić - Džeko kod drugog gola. Diego nije bio ni u kakvoj koprodukciji ni sa kim!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 30 avg 2010, 16:30

Željovac je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Vidjeli smo danas da Džeko i Diego u koprodukciji mogu drmati Bundesligom.
Šta ovaj priča?! :? Kakva crna koprodukcija, nije mu nijedne upotrebljive lopte dao Diego za 90 minuta! Ni njemu ni nikome. Gol koji je Diego dao bi svaki igrač na svijetu zabio, a svi golovi su 90% Džekini. Ovo 10% ide na koprodukciju Mandžukić - Džeko kod drugog gola. Diego nije bio ni u kakvoj koprodukciji ni sa kim!
Diego je kanta jarane, zato je i grijao klupu u Juve... kada odigra jos 5-6 tekmi i vucici ce sami vidjeti da su pogrjesili...
BLUE NATION.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2010, 16:34

Izgleda da je stvarno kao sto su neki pisali ovdje : Grafite je humanitarni radnik u odnosu na egoistu Diega. Dzeko mu sredi go a ovaj ni da pomisli da mu vrati pas ili da mu se barem zahvali na asistenciji. :evil:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 30 avg 2010, 17:12

Jaydoo82 je napisao/la:Milan nema para za Edina, al ima para za Zlatana i Robinha?? WTF??? Pa Edin je bolji od Ibre za 2 puta
nisu oni sisali vesla da daju 40 miliona za Džeku, kad mogu uzet Zlatana za 24
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 30 avg 2010, 17:34

aha bolji je džeko 2 a možda i 3 puta od ibre :o
a to što nije igrao nikad u nijednoj jačoj ligi osim njemačke, što nije marketinški atraktivan nimalo, dolazi iz realno fudbalski anonimne BiH i precjenjen je za najmanje 15 miliona zaboravljamo.
sve ok, naš je, svi ga volimo i navijamo za njega, ali budimo realni kojih 40 miliona eura samo odštete, dodaj platu i eto ga haman duplo skuplji od rooneya, teško će to iko dati wolfsburgu i on je osuđen tamo ostati do predzadnje godine ugovora
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 avg 2010, 17:43

tony-mortale je napisao/la:
aha bolji je džeko 2 a možda i 3 puta od ibre :o
a to što nije igrao nikad u nijednoj jačoj ligi osim njemačke, što nije marketinški atraktivan nimalo, dolazi iz realno fudbalski anonimne BiH i precjenjen je za najmanje 15 miliona zaboravljamo.
To što igra u Bundesligi (ne znam čemu podcjenjivanje ove lige, karaju talijane evo drugu godinu zaredom, pogotovo što se tiče tog marketinga, stadiona, publike, dugova, namještaljki pa i ekipnih rezultata, u Italiji samo Inter vrijedi, da ne pričam o reprezentacijama.), što nije "marketinški atraktivan" i što je BiH "fudbalski anonimna" ga čine slabijim igračem od Ibrahimovića? Mislim, to su kao neki parametri? :mrgreen:

59 golova za Wolfsburg je malo, kako bih rekao, jači argument za nas koji smo u ekipi Afirmacije. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 avg 2010, 17:45

Otici ce Dzeko na zimu,vidjet cete. Sreca u nesreci mu je sto Wolfsburg ne igra evropske kupove. Arsenal,United,Real , juventus...neko od ovih ekipa ce biti nezadovoljan sa realizacijom i vjerovatno ce se opet svi okrenuti Dzeki. Njegovo je da zabija i da trenira i da DA doznanja upravi vukova da nemisli dugo igrati za taj klub.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, HariTz i 18 gostiju.