Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Propo sam ko kauč 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
Propo sam ko komunizam
- VolimLiverpool
- Kontakt:
pa ljudi sta je bilo?svi propali cini se samo ja dobar 110KM........
.........Mainz oba daju gol pogodio HSV 2 Wolves oba daju gol 1,i sve tri dvice spanske lige
...jos ova dva neka iz saban lige
....
Koeficijent:55.28
Uplata:2KM
Moguci (i sada vec dobijeni
) dobitak:110.56

Koeficijent:55.28
Uplata:2KM
Moguci (i sada vec dobijeni

You'll never walk alone.
Srecom nisam se danas uspio kladit,pao bi na Wolfsburgu odmah,iako sam ih mislio na 10 km odigrat .. jos tu dodat 4-5 sigurica i uplatit,a ovako bolje sto nisam ..... sutra da se nadoknadi za danas ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E danas mi moje sest i po culo govori da cu dobiti
Aston Villa-Everton 2,Villa je losa,prodali su Milnera,os'o trener,ispali iz Evrope,a Everton je standardno jak,stabilna ekipa..
B.Leverkuzen-B.Monchegladbah 1/1,osjecam da ce ih razmontirati na proste faktore
Rio Ave-Porto 2/2,Porto ove sezone ne smije kiksati u prvenstvu,ima da gaze sve redom
Lok.Moscow-Zenit 2,ma Zenit je jednostavno prejak za ostale Ruske ekipe
Unirea-Vaslui 2,valjda je istina da se Unirea raspada
Parma-Brescia 1,igram ovo prema osjecaju bez ikakve osnove
Nadem se najboljem

Aston Villa-Everton 2,Villa je losa,prodali su Milnera,os'o trener,ispali iz Evrope,a Everton je standardno jak,stabilna ekipa..
B.Leverkuzen-B.Monchegladbah 1/1,osjecam da ce ih razmontirati na proste faktore

Rio Ave-Porto 2/2,Porto ove sezone ne smije kiksati u prvenstvu,ima da gaze sve redom
Lok.Moscow-Zenit 2,ma Zenit je jednostavno prejak za ostale Ruske ekipe
Unirea-Vaslui 2,valjda je istina da se Unirea raspada
Parma-Brescia 1,igram ovo prema osjecaju bez ikakve osnove

Nadem se najboljem

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Citizen-X
- Kontakt:
Neobicno dobro pogodim Holandeze pa da probam i danas:
Grafshap - Ajax - 3 i vise golova, mirise mi na 1/2 jako al' eto vidjecemo - Grafšap daje go - jako dobra kvota usudio bih se reci 100%, oba daju go 100% - kvota 1,95. Treba uzeti u obzir da Ajax ima gust raspored i izmoren je tim prilicno tekmama u EUL.
Mogao bi hendikep glatko da prodje 1,65.
Ponovo cu da istaknem potcjenjivacku kvotu Ekscelziora koji me nije 2 kola iznevjerio i mislim da je danas dvica poklon kvota a X2 prilicna sigurica... Kroz glavu mi ide i 1/2.... Ako je u pitanju mafijaski slijed rezultata.
Ekscelzior je izgleda tim koji se ne predaje do 90e minute i jako mi se svidja stil njihovog preokretanja rezultata. Dobro - zakon velikih brojeva moze da me rusi - ali opet ovdje vidim zamaskiran rezultat nerealnim kvotama.... Oba daju go 100% - 3 i vise golova. Ipak je sve to u rukama mafije tako da sve pa i ova analiza moze da padne u vodu.
Dortmund danas je meni veci favorit od porsnulog Stutgarta - izgubio je proslu na frku od Leverzguzena i trebao bi da danas "metne" Stutgartu tim prije sto je Stutgart jako slab i koji me je razocarao igrama - PS1 i pobjeda Dortmunda.
Leverzguzen - pobjeda sa hendikepom.
Pa eto ne ljutite se ako ofulam.
Pusa svima
Grafshap - Ajax - 3 i vise golova, mirise mi na 1/2 jako al' eto vidjecemo - Grafšap daje go - jako dobra kvota usudio bih se reci 100%, oba daju go 100% - kvota 1,95. Treba uzeti u obzir da Ajax ima gust raspored i izmoren je tim prilicno tekmama u EUL.
Mogao bi hendikep glatko da prodje 1,65.
Ponovo cu da istaknem potcjenjivacku kvotu Ekscelziora koji me nije 2 kola iznevjerio i mislim da je danas dvica poklon kvota a X2 prilicna sigurica... Kroz glavu mi ide i 1/2.... Ako je u pitanju mafijaski slijed rezultata.
Ekscelzior je izgleda tim koji se ne predaje do 90e minute i jako mi se svidja stil njihovog preokretanja rezultata. Dobro - zakon velikih brojeva moze da me rusi - ali opet ovdje vidim zamaskiran rezultat nerealnim kvotama.... Oba daju go 100% - 3 i vise golova. Ipak je sve to u rukama mafije tako da sve pa i ova analiza moze da padne u vodu.
Dortmund danas je meni veci favorit od porsnulog Stutgarta - izgubio je proslu na frku od Leverzguzena i trebao bi da danas "metne" Stutgartu tim prije sto je Stutgart jako slab i koji me je razocarao igrama - PS1 i pobjeda Dortmunda.
Leverzguzen - pobjeda sa hendikepom.
Pa eto ne ljutite se ako ofulam.
Pusa svima
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 29 avg 2010, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas ću za malo veću svotu novca uplatiti sistem. Sinoć sam nadr?an, nikakav, nervozan, sjeban, gledao ponudu i razmišljao šta za danas. Da ne duljim, ovako će to izgledati:
Fixevi:
Zrinjski - Sloboda 1 (1.35)
Lille - Nice 1 (1.55)
Liverpool - WBA 1 (1.25)
Dinamo - Cibalia 1 (1.2)
Kerkyra - AEK 1 (5.2)
Start - Rosenborg 1 (3.5)
Sp. Braga - Maritimo X (3.8)
Mallorca - Real 1 (5.7)
Aston Villa - Everton 2 (2.7)
Westerlo - Club Brugge 1 (2.65)
Sochaux - PSG 1 (2.65)
Sistem 4/9
Uplata 12 KM
Dakle, igrao sam protiv ekipa koje su igrale Europa ligu i CL, ne računajući Real Madrid(ali Mallorca je prošle sezone bila skoro pa najbolji domaćin).
Fixevi:
Zrinjski - Sloboda 1 (1.35)
Lille - Nice 1 (1.55)
Liverpool - WBA 1 (1.25)
Dinamo - Cibalia 1 (1.2)
Kerkyra - AEK 1 (5.2)
Start - Rosenborg 1 (3.5)
Sp. Braga - Maritimo X (3.8)
Mallorca - Real 1 (5.7)
Aston Villa - Everton 2 (2.7)
Westerlo - Club Brugge 1 (2.65)
Sochaux - PSG 1 (2.65)
Sistem 4/9
Uplata 12 KM
Dakle, igrao sam protiv ekipa koje su igrale Europa ligu i CL, ne računajući Real Madrid(ali Mallorca je prošle sezone bila skoro pa najbolji domaćin).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
Maljorka im ga je suknula zadnje kolo hehehehe. Kao i kladionicarima hehehe. Tu ti je najsigurnije PS1. Iskren da budem tesko mi je vjerovati da ce Real prvo kolo biti indolentan.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma i ja mislim da će to biti PS1. Isto tako, moguće je očekivati dupli gol i na meču Stuttgart - Dortmund, pa Aston Villa - Everton, u skoro svakoj utakmici norveške 1. i 2. lige. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sistem 3/6:
fiksevi:
Mallorca - Real **SP** 2 1.50
Dinamo Z. - Cibalia 1 1.25
Milan - Lecce 1 1.30
Twente - Utrecht 1 1.50
Split - Hajduk odg 1 1.65
Bellinzona - Grasshoppers odg 1 1.50
Razrada:
Hrvatska - Crna Gora **SP** 1 2.05
Sunderland - Man. City 2 1.80
Aston Villa - Everton 1 2.45
Xerez - Cartagena 1 1.90
Luzern - Thun 1 1.75
Steaua - Timisoara 1 2.00
ulog: 4km
maksimalan dobitak: 283.74km
Hrvatska - Crna Gora **SP** 1x 1.57
De Graaafschaap - Ajax 2 1.25
Genk - Lierse 1 1.25
Franucka - Liban 1 1.15
Srbija - Njemačka 1 1.15
Wawrinka - Kukushkin 1 1.25
N. Li - K.Bondarenko 1 1.20
Janković - Halep 1 1.20
kvota: 5.84
Ulog: 5km
dobitak: 29.19km
fiksevi:
Mallorca - Real **SP** 2 1.50
Dinamo Z. - Cibalia 1 1.25
Milan - Lecce 1 1.30
Twente - Utrecht 1 1.50
Split - Hajduk odg 1 1.65
Bellinzona - Grasshoppers odg 1 1.50
Razrada:
Hrvatska - Crna Gora **SP** 1 2.05
Sunderland - Man. City 2 1.80
Aston Villa - Everton 1 2.45
Xerez - Cartagena 1 1.90
Luzern - Thun 1 1.75
Steaua - Timisoara 1 2.00
ulog: 4km
maksimalan dobitak: 283.74km
Hrvatska - Crna Gora **SP** 1x 1.57
De Graaafschaap - Ajax 2 1.25
Genk - Lierse 1 1.25
Franucka - Liban 1 1.15
Srbija - Njemačka 1 1.15
Wawrinka - Kukushkin 1 1.25
N. Li - K.Bondarenko 1 1.20
Janković - Halep 1 1.20
kvota: 5.84
Ulog: 5km
dobitak: 29.19km
Evo moj zadnji pokusaj, ako ne prodje uzimam pauzu
TOP/Mallorca - Real Madrid 08.29. 21:00 2 1.50
58.5/Kiel - Friesenheim 08.29. 15:00 2 1.85
Rio Ave - Porto 08.29. 21:15 2 1.40
Crvena Zvezda - Jagodina 08.29. 19:00 1 1.20
Santander - Barcelona 08.29. 19:00 2 1.20
CSKA Moskva - Alania 08.29. 16:30 1 1.20
Ulog :
10.00
Koef. :
6.71
Dobitak :
67.13

TOP/Mallorca - Real Madrid 08.29. 21:00 2 1.50
58.5/Kiel - Friesenheim 08.29. 15:00 2 1.85
Rio Ave - Porto 08.29. 21:15 2 1.40
Crvena Zvezda - Jagodina 08.29. 19:00 1 1.20
Santander - Barcelona 08.29. 19:00 2 1.20
CSKA Moskva - Alania 08.29. 16:30 1 1.20
Ulog :
10.00
Koef. :
6.71
Dobitak :
67.13
Motherwell - Celtic X/2
Tiket :
Leverkusen - M'gladbach 1
Dinamo - Cibalia 1
Braga - Maritimo 1
Feyenoord - Vitesse 1
AZ Alkmaar - Exclesior 1
na 5 km 22.95 km
Tiket 2 :
Luzern - Thun PIK 1
Sturm - WR.Neustadt PIK 1
Kerkrya - AEK PIK 2
Bolton - Birmingam PIK X
Palermo - Cagliari PIK 1
Gent - GBA PIK 1
na 4km 32.36 km
Kasnije jos koji kad uplatim ..
Tiket :
Leverkusen - M'gladbach 1
Dinamo - Cibalia 1
Braga - Maritimo 1
Feyenoord - Vitesse 1
AZ Alkmaar - Exclesior 1
na 5 km 22.95 km
Tiket 2 :
Luzern - Thun PIK 1
Sturm - WR.Neustadt PIK 1
Kerkrya - AEK PIK 2
Bolton - Birmingam PIK X
Palermo - Cagliari PIK 1
Gent - GBA PIK 1
na 4km 32.36 km
Kasnije jos koji kad uplatim ..
-
- Kontakt:
Danas 2 listica
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=380182 ovaj cu bezveze uplatiti
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=630308
PS probajte danas
Mogren - Budućnost 1 2.45
Oud Heverlee - Royal Boussu 2 3.20
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=380182 ovaj cu bezveze uplatiti
http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=630308
PS probajte danas
Mogren - Budućnost 1 2.45
Oud Heverlee - Royal Boussu 2 3.20
Bolje igrati zx2, nego ps1 na toj tekmi. Fulas samo ako bude 1-1, a vece su vjerovatnoce da bude 0-3, nego 1-1. A 1-2, 2-2, 2-1 pogadjas u oba slucajaMonolog je napisao/la:Ma i ja mislim da će to biti PS1. Isto tako, moguće je očekivati dupli gol i na meču Stuttgart - Dortmund, pa Aston Villa - Everton, u skoro svakoj utakmici norveške 1. i 2. lige.
nema potpisa
1 tiket:
Francuska-Libanon(+9.5) 1 1.85
Srbija-Nemacka 145+ 1.85
Srbija-Grcka (+4.5)1 1.85
Palermo-Calgiari 1 1.70
2.tiket:
Espanyol-Getafe 1x 1.25
Liverpool-WBA 1 1-30
Fiorentina da gol 1.25
Osasuna da gol 1.20
Sturm-Wr.Neustad 3+ 1.55
Stuttgart-Dortmund ps1 1.55
Juventus da gol 1.20
Sandefjord-Stromgodset ps1 1.60
Francuska-Libanon(+9.5) 1 1.85
Srbija-Nemacka 145+ 1.85
Srbija-Grcka (+4.5)1 1.85
Palermo-Calgiari 1 1.70
2.tiket:
Espanyol-Getafe 1x 1.25
Liverpool-WBA 1 1-30
Fiorentina da gol 1.25
Osasuna da gol 1.20
Sturm-Wr.Neustad 3+ 1.55
Stuttgart-Dortmund ps1 1.55
Juventus da gol 1.20
Sandefjord-Stromgodset ps1 1.60
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kako to devil siguricu nadje 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Sistem 4 od 6
Milan - Lecce 1
Braga - Maritimo 1
PAOK - Panserraikos 1
Francuska - Libanon 1
-------------------------------------
Karabuk - Besiktas X
Malmo - Elfsborg 1
Feirense - Freamunde 1
Bellinzona - Grasshopers 2
Cienciano - Sp. Cristal 1
Start - Rosenborg 1
Milan - Lecce 1
Braga - Maritimo 1
PAOK - Panserraikos 1
Francuska - Libanon 1
-------------------------------------
Karabuk - Besiktas X
Malmo - Elfsborg 1
Feirense - Freamunde 1
Bellinzona - Grasshopers 2
Cienciano - Sp. Cristal 1
Start - Rosenborg 1
0:1 HT 0:0 FT 0:1 4.20harry_90 je napisao/la:Motherwell - Celtic X/2

Ceska liga : Jablonec - Slovacko 1/1 ... ili 2/1
Bari - Juventus 2
Pocinje nova sezona Serie A, koja bi trebala biti kvalitativno najizjednacenija u zadnjih 5-6 godina. Iako se ne volim kladiti na 1. kola ovaj puta me je privukao prilicno dobar keof. na pobjedu bianconera. Oni su nakon katastrofalne prosle sezone napravili pravu cistku. Prvo je za sportskog direktora doveden Giuseppe Marotta, a nakon toga je na klupu postavljen Gigi Delneri, koji je prosle sezone odveo Sampdoriu do 4. mjesta u ligi, a odlicne je rezutlate ostvarivao prije toga i u Atalanti i Chievu. Od igrackih pojacanja su dovedeni Bonucci, Motta, Storari, Aquilani, Krasic, Simone Pepe, Lanzafame, Jorge Martinez i Fabio Quagliarella. Viskom su proglaseni i prodani Poulsen, Diego, Trezeguet, Canavaro, Molinado, Ekdal, Ariaduo i Almiron. Na pripremama se moglo vidjeti da ce Delneri forsirati 4-4-2 formaciju sa 2 probojna krila i sa bekovima koji dosta rade prema naprijed. Juventus je rano poceo pripreme radi kvlaifikacija za Europsku ligu. Od vaznijih meceva treba istaknuti da su remizirali 0:0 sa HSV-om, sa 2:1 su dobili Lyon, a Milana su u gostima dobili na “Berlusconi kupu” nakon penala. U Europa ligi su sa 3:0 izbacili Schamrock Roverse, a sa 3:1 Sturm iz Graza. Pobjedili su u sve 4 utakmice, a igra je bila i bolja nego sto to rezutlat pokazuje. U vecerasnjoj utkamici ce im zbog ozlijeda nedostajati Buffon, Iaquinta i Amauri.
Ocekviani sastav(4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Pepe, Marchisio Sissoko(Melo), Krasic; Del Piero, Quagliarella
Bari iza sebe ima sjajnu proslu sezonu u kojoj su dobar dio vremena proveli na 2. mejstu iza Intera. No, onda im se ozlijedio Ranocchia i poceo je veliki pad u igri i rezutlatima. Na kraju su zavrsili na 10. mjestu. U ovu sezonu ulaze igracki dosta oslabljeni. Ostali su bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i tal. reprezentativca, Ranocchie i Bonuccia, koji su cinili mozda i najbolji stoperski dvojac u ligi prosle sezone. Nema vise ni njihove zamjene Diamoutenea, koji se vratio u Lecce. Pozdani stoper/bek Cristian Stelini je pak zavrsio igracku karijeru. nema vise ni startnog napadaca Meggiorinia, koji je presao u Bolognu. Otisli su i vazni igraci sa klupe, Koman i de Vezze. Kao zamjenu u obrani su dovlei Raggia i Marca Rossia, u napad Ghezzaia, a na posudbu iz Udinesea je doveden i Spanjolac Romero, koji danas nece nastupiti zbog ozlijede. Bari je jako lose igrao u pripremnom razdobolju. Jedine dvije pobjede su ostvarili nad lokalnim nizeligasima. U pravim testovima su gubili od Al Nassra(0:1) i Lumezzanea(0:1), dok su sa Anriom, Chievom i Vilarrealom B odigrali bez pogodaka.Prema svemu videnom za ocekivati je da ce se Bari ove sezone boriti za opstanak i sezonu zavrsiti medu posljednjih 5 ekipa lige.
Ocvekviani sastav(4-4-2): Gillet, Raggi, M. Rossi, A.Masiello, S. Masiello; Alvarez, Donati, Almiron, Ghezzal; Barreto, Kutuzov
Prosle sezone je Bari doma slavio sa 3.1, a Juve u Torinu sa 3:0. Zakljucak: Juventus je duze u natjecateljskoj formi, imali su vise ozbiljnih testova i trenutno su u daleko boljoj formi. Ocekujem da sezonu otvore sa pobjedom, unatoc tome sto je Bari dobar domacin i sto ce San Nicola biti rasprodan. Dobar je pick i Bari ne daje gol za koji klade daju koef. oko 2,50.
Pocinje nova sezona Serie A, koja bi trebala biti kvalitativno najizjednacenija u zadnjih 5-6 godina. Iako se ne volim kladiti na 1. kola ovaj puta me je privukao prilicno dobar keof. na pobjedu bianconera. Oni su nakon katastrofalne prosle sezone napravili pravu cistku. Prvo je za sportskog direktora doveden Giuseppe Marotta, a nakon toga je na klupu postavljen Gigi Delneri, koji je prosle sezone odveo Sampdoriu do 4. mjesta u ligi, a odlicne je rezutlate ostvarivao prije toga i u Atalanti i Chievu. Od igrackih pojacanja su dovedeni Bonucci, Motta, Storari, Aquilani, Krasic, Simone Pepe, Lanzafame, Jorge Martinez i Fabio Quagliarella. Viskom su proglaseni i prodani Poulsen, Diego, Trezeguet, Canavaro, Molinado, Ekdal, Ariaduo i Almiron. Na pripremama se moglo vidjeti da ce Delneri forsirati 4-4-2 formaciju sa 2 probojna krila i sa bekovima koji dosta rade prema naprijed. Juventus je rano poceo pripreme radi kvlaifikacija za Europsku ligu. Od vaznijih meceva treba istaknuti da su remizirali 0:0 sa HSV-om, sa 2:1 su dobili Lyon, a Milana su u gostima dobili na “Berlusconi kupu” nakon penala. U Europa ligi su sa 3:0 izbacili Schamrock Roverse, a sa 3:1 Sturm iz Graza. Pobjedili su u sve 4 utakmice, a igra je bila i bolja nego sto to rezutlat pokazuje. U vecerasnjoj utkamici ce im zbog ozlijeda nedostajati Buffon, Iaquinta i Amauri.
Ocekviani sastav(4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Pepe, Marchisio Sissoko(Melo), Krasic; Del Piero, Quagliarella
Bari iza sebe ima sjajnu proslu sezonu u kojoj su dobar dio vremena proveli na 2. mejstu iza Intera. No, onda im se ozlijedio Ranocchia i poceo je veliki pad u igri i rezutlatima. Na kraju su zavrsili na 10. mjestu. U ovu sezonu ulaze igracki dosta oslabljeni. Ostali su bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i tal. reprezentativca, Ranocchie i Bonuccia, koji su cinili mozda i najbolji stoperski dvojac u ligi prosle sezone. Nema vise ni njihove zamjene Diamoutenea, koji se vratio u Lecce. Pozdani stoper/bek Cristian Stelini je pak zavrsio igracku karijeru. nema vise ni startnog napadaca Meggiorinia, koji je presao u Bolognu. Otisli su i vazni igraci sa klupe, Koman i de Vezze. Kao zamjenu u obrani su dovlei Raggia i Marca Rossia, u napad Ghezzaia, a na posudbu iz Udinesea je doveden i Spanjolac Romero, koji danas nece nastupiti zbog ozlijede. Bari je jako lose igrao u pripremnom razdobolju. Jedine dvije pobjede su ostvarili nad lokalnim nizeligasima. U pravim testovima su gubili od Al Nassra(0:1) i Lumezzanea(0:1), dok su sa Anriom, Chievom i Vilarrealom B odigrali bez pogodaka.Prema svemu videnom za ocekivati je da ce se Bari ove sezone boriti za opstanak i sezonu zavrsiti medu posljednjih 5 ekipa lige.
Ocvekviani sastav(4-4-2): Gillet, Raggi, M. Rossi, A.Masiello, S. Masiello; Alvarez, Donati, Almiron, Ghezzal; Barreto, Kutuzov
Prosle sezone je Bari doma slavio sa 3.1, a Juve u Torinu sa 3:0. Zakljucak: Juventus je duze u natjecateljskoj formi, imali su vise ozbiljnih testova i trenutno su u daleko boljoj formi. Ocekujem da sezonu otvore sa pobjedom, unatoc tome sto je Bari dobar domacin i sto ce San Nicola biti rasprodan. Dobar je pick i Bari ne daje gol za koji klade daju koef. oko 2,50.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.