FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa to ja i kazem, **** titule, ko da je nekom do titula, ja kad vidim cistu stolicu na sjeveru draze mi nego one duple sa amaromGrbavicaBaza1921 je napisao/la:Ne, ne, trebaju nam titule bez pokrića da igrači nakon njih nemaju šta jesti, da struje u klubu nema, a da vrane i lutalice caruju stadionom.irfo je napisao/la:Tako je kralju, **** titule, ko da se zbog tog igra fudbal, samo nek se gradi pa makar igrali kantonalnu ligu
To nam treba, dobro si.Titule bez pokrića su osvajali Brotnjo, Leotar i Modriča, a između ostalih i mi. Pa smo dovedeni u stanje da dugujemo nekoliko miliona maraka, da nam se stadion (blago rečeno) raspada, da imamo zaposlenih 150 ljudi, da nam na proslavi titule pjeva Koke, da je najveći infrastrukturni poduhvat farbanje lokomotive (po deseti put), a da smo sve evropske utakmice gosti.
To nam treba, bravo stručnjaci. **** novi stadion i red u klubu koji će se isplatiti kad tad, daj odmah titule da slavimo sa Koketom bratom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uostalom moje misljenje je da je najbolje ispasti u kantonalnu ligu, da moze cenan fino da nas izgradi od temelja, nije lako covjeku gradit iz temelja u premijer ligi.
I jos jednom da se zahvalim aldinu cenanu sto se prihvatio posla i nije dao da zavrsimo poput brotnja i modrice

SAMO GRADI KLUB IZ TEMELJA ALDINE!!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ko je sad ovaj

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
irfo je napisao/la:Pa to ja i kazem, **** titule, ko da je nekom do titula, ja kad vidim cistu stolicu na sjeveru draze mi nego one duple sa amarom

Neandertalac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ko je sad ovaj

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Irfo nam se upecoVirtu4l je napisao/la:irfo je napisao/la:Pa to ja i kazem, **** titule, ko da je nekom do titula, ja kad vidim cistu stolicu na sjeveru draze mi nego one duple sa amarom![]()
![]()
![]()
Neandertalac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ko je sad ovaj

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
brat voli cenana popljuvati neg' se hljeba najesti 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Koji to igrac u vremenu osvajanja titula nije imao sta jesti? Sta je titula bez pokrica? Kako mozes porediti ZELJU sa Leotarom, Brotnjom i Modricom? Da nam konacno hoce neko zapjevati na proslavi osvajanja titule, samo neka se pjeva iz tog razloga.GrbavicaBaza1921 je napisao/la:Ne, ne, trebaju nam titule bez pokrića da igrači nakon njih nemaju šta jesti, da struje u klubu nema, a da vrane i lutalice caruju stadionom.irfo je napisao/la:Tako je kralju, **** titule, ko da se zbog tog igra fudbal, samo nek se gradi pa makar igrali kantonalnu ligu
To nam treba, dobro si.Titule bez pokrića su osvajali Brotnjo, Leotar i Modriča, a između ostalih i mi. Pa smo dovedeni u stanje da dugujemo nekoliko miliona maraka, da nam se stadion (blago rečeno) raspada, da imamo zaposlenih 150 ljudi, da nam na proslavi titule pjeva Koke, da je najveći infrastrukturni poduhvat farbanje lokomotive (po deseti put), a da smo sve evropske utakmice gosti.
To nam treba, bravo stručnjaci. **** novi stadion i red u klubu koji će se isplatiti kad tad, daj odmah titule da slavimo sa Koketom bratom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Gledaj brata poredi Želju do 2015 sa Brotnjom i Modričom a poslije 2015 sa Realom
Ka'e titule i duple bez pokrića a s druge strane kaže i Realu se desi da im igrač nema urednu legitimaciju

Ka'e titule i duple bez pokrića a s druge strane kaže i Realu se desi da im igrač nema urednu legitimaciju

- plavousrcu
- Kontakt:
Red u klubu, a mi zahvaljujuci amaterima iz drugih klubova nismo ostali bez bodova zasluzenih na terenu. Jesmo li otjerali zaduzene za registraciju ili nikom nista jer nisu nam uzeli bodove?
Kažu lobotomci nismo mi krivi, krivi su ovi iz Metalleghea 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa po pravilu su krivi i oni i mi. Oni što nisu to uplatiti na početku godine, a mi što nismo provjerili sve registracije prije početka sezona. Pa ako je neka falila da se uplati prije početka sezone. Obje strane su pogriješile.Virtu4l je napisao/la:Kažu lobotomci nismo mi krivi, krivi su ovi iz Metalleghea
Nije bitno ko je kriv, to je čisti amaterizam i treba biti sankcionisan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E baš tako, amaterizam, ali po meni od delegata iz saveza. Hajde nije problem da se desi previd u papirologiji nama, desi se Realu, pa šta, ali španski delegati utakmica to odmah primijete i sankcionišu, znači ljudi rade svoj posao. Kod nas treba da prođe 6 kola da bi tek neko se sjetio od delegata da prelista te knjižice i pogleda je li sve u redu sa njima, samo odraditi posao za koji si plaćen treba. Ali ne, bitnije je uzeti svesku onu i brojati baklje i petardeVirtu4l je napisao/la:Nije bitno ko je kriv, to je čisti amaterizam i treba biti sankcionisan.

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!
- Doktor1921
- Kontakt:
Cuj nije bitno ko je kriv mogli imati 6 bodova manje, svasta...
golova 

Igraj Dženise boli te qrc!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Malo ovo sa Dženisom podsjeća na slučaj sa Kosticem kada nasi nisu znali mogu li registrovati igrača. Amaterizam na vrhuncu.
Ali ako lobotomci kažu da je kriv savez, Metalege, delegati, more, sunce, mjesec, oseka, plima, onda ne znam odkud pravo svima nama da komentarisemo. Uostalom desi se Realu
Ova me poredjenja uvijek slatko nasmiju.
Ali ako lobotomci kažu da je kriv savez, Metalege, delegati, more, sunce, mjesec, oseka, plima, onda ne znam odkud pravo svima nama da komentarisemo. Uostalom desi se Realu

Ova me poredjenja uvijek slatko nasmiju.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
nemoj povratnikaVirtu4l je napisao/la:Hajde Ivane !

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.