FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko god da je Leotar los i nespreman NIKO im nije odavno dao osam (8) golova i NIKO zadugo nece.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
eh samo jos da vidimo tog colica iz veleza ako on proradi onda imamo odlicnu ekipu,onaj saban je doso do klupe mozda ce i on dobit koji minut (valjda nece proci ko bajro ) 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ne gleda niko

Sram te i stid bilo!jocker12 je napisao/la:
Ne gleda niko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svaka cast!!! Osam komada i za vaterpolo je puno.
Bice ova sezona drama.
Bice ova sezona drama.
Purke je morao biti nabijen! Proradio ćiro, proradila plava lokomotiva. Masinovodja Lazo
Napokon pravi desni bek!!!
Predivni smo, pogotovo timska podrska Lazi kod promasaja...kod tog promasaja nije bitno znanje uopste, nego sreca i samopuzdanje, nadam se da ce ga dobiti napokon...
8 golova dati ozbiljnijoj ekipi iz mahale je tesko a kamoli "profesionalnim" igracima...
Nema potrebe srati po purketu, jer je statirao lik, nije dobio lopte, a mogao bi doci na polusezoni
Predivni smo, pogotovo timska podrska Lazi kod promasaja...kod tog promasaja nije bitno znanje uopste, nego sreca i samopuzdanje, nadam se da ce ga dobiti napokon...
8 golova dati ozbiljnijoj ekipi iz mahale je tesko a kamoli "profesionalnim" igracima...
Nema potrebe srati po purketu, jer je statirao lik, nije dobio lopte, a mogao bi doci na polusezoni

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Drugi način
- Kontakt:
Kada bi Lazo procenat realizacije samo malo popravio bio bi strasan napadac. Za sada, odlicno (bez konkurencije) gradi loptu i skače na duge lopte... možda je to ono što Amar primarno i traži od njega...Seyo_TM je napisao/la:Napokon pravi desni bek!!!
A to za Purketa, je li samo zezancija ili "se priča" ?

Pricao sam sa Lazom posle tekme, bio je nevjerovatno sretan zbog gesta publike koji mu je vise trebao i znacio nego sva 3 gola. A Markovic je posebna prica, podsjeca me na Emira Spahica, onako "inteligentni killer"Seyo_TM je napisao/la:Napokon pravi desni bek!!!
izgledalo je ko barcelona kad se počne iživljavati tamo na onim svojim leotarima
-
- Kontakt:
cestitke zelji mada vam ja zamjerim sto ste im zabili onoliko golova al oprosticu vam .Zelim vam svu srecu u borbi za titulu pozdrav iz Banovica.
Kao sto napisah i nakon Travnika jos uvijek nismo kompletni a kvalitet imamo da se borimo i za kup i naslov prvaka.Prvo poluvrijeme nisam gledao pa bih zamolio boccacco ili Seyu za kratak rezime...Ono sto sam vidio u drugom apsolutna dominacija plavih, Osim se s pravom ljuti trebalo je biti 10-0 al s druge strane razumljivo je igraci kad vode nekog 5-6 golova razlike ne idu vise 100%, cuvaju se povreda itd.Eto Seyo ispuni se meni zelja desni bek je po mom ukusu i donio je tu dodatnu sigurnost u odbranu a po toj strani su nam pali i golovi protiv Travnika i Slobode.Odmah se primjetilo to pogotovo na Besliji i Stanicu koji se mirne duse upusti u napad jer ima ledja, jednostavno puno mu je lakse.
Jako mi je drago da je Zeba zacepio usta raznim strucnjacima kako nije dostojna zamjena za Bekrica, sto se tice Markovica mislim da igrati vise nego Simic prosle godine a vjerujem da je i on dostojna zamjena ili bolje receno pojacanje.Bucana smo trebali nadomjestiti Colicem vjerujem da ce i to biti OK.
Ima jos uvijek dosta oscilacija u nasoj igri od veoma dobrog do jako anemicnog, ali ono sto je bitno da se da nasulutiti da ova ekipa moze i vise nego prosle godine, jednostavno treba i malo vremena po meni je ove godine bitno zavrsiti u prvih 5, proljece je i onako u Zeljinom znaku sad sam siguran.Amar to radi tako sto napravi ekipu do polusezone odvaga ko i sta poslozi i onda nezaustavljivi juris.
Ono sto je sigurno da ce biti jos oscilacija u igri pa ne treba ici iz krajnosti u krajnost kao sto to ovdje radi velika vecina treba biti dostojanstven i u porazu a bogami i gospodin kad pobjedjujes.
Sto se tice publike bili su oni zarazeni Zeljom i po mom ukusu ja bih sad postpisao do kraja sezone samo ove navijace ali nazalost klub treba i zaradu od navijaca koji i nisu ovakvi koje sam opisao.Igraci su i takvima napravili najljepsu pozivnicu od 8-0.
Uff zaboravih Lazu, ne sjecam se kad je neko zabio tri na jednoj tekmi od Zeljinih napadaca bilo je svega al nabitnije probio je led.A i pokazao je koliko je bitno igracima podrska, kad je promasio haman nemoguce podrska sa tribina i nakon toga zabije 2 puta a do sad je bilo samo psovanje.Jos bolje kako je pokazao da je dao tri gola
s dvije ruke 
Jako mi je drago da je Zeba zacepio usta raznim strucnjacima kako nije dostojna zamjena za Bekrica, sto se tice Markovica mislim da igrati vise nego Simic prosle godine a vjerujem da je i on dostojna zamjena ili bolje receno pojacanje.Bucana smo trebali nadomjestiti Colicem vjerujem da ce i to biti OK.
Ima jos uvijek dosta oscilacija u nasoj igri od veoma dobrog do jako anemicnog, ali ono sto je bitno da se da nasulutiti da ova ekipa moze i vise nego prosle godine, jednostavno treba i malo vremena po meni je ove godine bitno zavrsiti u prvih 5, proljece je i onako u Zeljinom znaku sad sam siguran.Amar to radi tako sto napravi ekipu do polusezone odvaga ko i sta poslozi i onda nezaustavljivi juris.
Ono sto je sigurno da ce biti jos oscilacija u igri pa ne treba ici iz krajnosti u krajnost kao sto to ovdje radi velika vecina treba biti dostojanstven i u porazu a bogami i gospodin kad pobjedjujes.
Sto se tice publike bili su oni zarazeni Zeljom i po mom ukusu ja bih sad postpisao do kraja sezone samo ove navijace ali nazalost klub treba i zaradu od navijaca koji i nisu ovakvi koje sam opisao.Igraci su i takvima napravili najljepsu pozivnicu od 8-0.
Uff zaboravih Lazu, ne sjecam se kad je neko zabio tri na jednoj tekmi od Zeljinih napadaca bilo je svega al nabitnije probio je led.A i pokazao je koliko je bitno igracima podrska, kad je promasio haman nemoguce podrska sa tribina i nakon toga zabije 2 puta a do sad je bilo samo psovanje.Jos bolje kako je pokazao da je dao tri gola

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Veliko hvala igracima za jednu predivnu noc,ispunili ste srce radoscu jednom starijem navijacu.Manijacima i na jugu i sjeveru svaka cast,sretan sam sto mi sinovi pripadaju vama.Zeba je majstor koji ce nam donijeti jos dosta radosti naravno uz podrsku drugih saigraca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Igrač utakmice: Zajko Zeba (Željezničar) 9
ŽELJEZNIČAR
Šehić -
Marković 7
Radovanović 7
Bogičević 7
Kerla 7
Svraka 7,5
Ćulum 7
(68. Savić 7)
M. Bešlija 8
(46. Stanić 7,5)
Zeba 9
Rovčanin 7,5
(64. Perak -)
Popović 8,5
Trener: Amar Osim
ŽELJEZNIČAR
Šehić -
Marković 7
Radovanović 7
Bogičević 7
Kerla 7
Svraka 7,5
Ćulum 7
(68. Savić 7)
M. Bešlija 8
(46. Stanić 7,5)
Zeba 9
Rovčanin 7,5
(64. Perak -)
Popović 8,5
Trener: Amar Osim
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Pokusavam skontati koje je sve asistirao sinoc.Po nekom mom sjecanju zeba 2x,beslija 3x,Stanic,penal je bio na zebi i fali mi jos jedan gol,ako se neko sjeca nek' napise.
Markovic je tip desnog beka kakav nama treba,nama nazalost nije bas pametno imati ofanzivnog beka jer Mirso/Stana su prema naprijed odlicni i cesto se jednostavno ne vrate jer nemaju snage,a Markovic je u defanzivi odlican bar se meni tako cinilo sinoc,imao je 2-3 odlicna prodora prema naprijed i jedan fenomenalan dribling.Sinoc zaboravih spomenuti skandiranje Lazinog imena sto je po meni odlican potez bio,momku je falilo samopuzdanja i nadam se da ga je vratio sinocnjim hatrickom.Ipak moram spomenuti nesto sto mi se i nije svidjelo.Stoperi nam nasumicno izbijaju lopte,Kerla malo vise od Bogicevica ali obojica teze tim nerezonskim izbijanjima,Kerla nekada voli i zakomplikovati i kada ga stisnu on mora nabiti loptu,sinoc je to bilo ne bitno ali moze nas to sputati negdje na gostovanju.
Markovic je tip desnog beka kakav nama treba,nama nazalost nije bas pametno imati ofanzivnog beka jer Mirso/Stana su prema naprijed odlicni i cesto se jednostavno ne vrate jer nemaju snage,a Markovic je u defanzivi odlican bar se meni tako cinilo sinoc,imao je 2-3 odlicna prodora prema naprijed i jedan fenomenalan dribling.Sinoc zaboravih spomenuti skandiranje Lazinog imena sto je po meni odlican potez bio,momku je falilo samopuzdanja i nadam se da ga je vratio sinocnjim hatrickom.Ipak moram spomenuti nesto sto mi se i nije svidjelo.Stoperi nam nasumicno izbijaju lopte,Kerla malo vise od Bogicevica ali obojica teze tim nerezonskim izbijanjima,Kerla nekada voli i zakomplikovati i kada ga stisnu on mora nabiti loptu,sinoc je to bilo ne bitno ali moze nas to sputati negdje na gostovanju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
SVAKA ČAST NAŠIM PLAVIM MOMCIMA,što su Nam podarili onakvu noč,noč za PAMČENJE!Polako sve dolazi na svoje,samo da Nas nedaj Bože počne mučiti boljka gostujučih tekmi.Nadam se da će Sir AMAR OSIM i te stvari dovesti na pravo mjesto.NAPRIJED ŽELJO,SAMO NAPRIJED...
p.s.Još kad se GRBAVICA sagradi (mislim na ovaj plan za budučnost),ŽELJU će sem Japanaca,Kineza(Azija)gledati i navijati ABD više od pola EVROPE
!POZDRAV SVIM VJERNIM ljubiteljima NAŠEG I VAŠEG ŽELJEZNIČARA

p.s.Još kad se GRBAVICA sagradi (mislim na ovaj plan za budučnost),ŽELJU će sem Japanaca,Kineza(Azija)gledati i navijati ABD više od pola EVROPE

kada ce biti snimak na vogosci?
Sve je ovo finoca ali tek kad se odradi par gostovanja ako pricamo o tituli.Ako cemo u kup uefa moze i ovako.Ipak mislim da smo jaci od pitara jer njima zavisi sve od jednog igraca Kojasevica a to nije dobro jer ako dodje do povrede istog pusa im je.
-
- Kontakt:
...svaka cast na sinocnjoj utakmici i rezultatu 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwutd, Pact1921 i 44 gosta.