FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prije godinu dana protiv olimpika kad je kostic bio trener, nastupili smo bez i jednog igraca iz nase skole, a sad je protiv sirokog maltene od 18 igraca u konkurenciji skoro pola bilo nasih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Doktor1921
- Kontakt:
Kolko se samo ovdje na forumu branio Slavko i sad ti isti sto su ga branili pljuju po njemu a dizu Adzema, Adzem uvodi promjene? koje promjene? jel sto ubaci malog od 17 godina i kaze novinaru sto me nisi pito sto sam ga ubacio nego me pitas sto ne mozemo pasa da sastavimo sa igracem vise.. ako su to promjene onda je stvarno unio promjene, al ne krivim ja ni Adzema ni Slavku nego one koji ih postavaljaju tu, jer ovdje izgleda ne odgovaraju pravi krivci za ovakvo stanje, ko postavlja ove nepismene trenere i ko dovodi ove worldclass igrace treba da odgovara.
LjoZee je napisao/la:http://sport.ske.ba/admir-adzem-dobio-p ... nom-stabu/
Sad imamo dva kondiciona trenera. Je li neko ovdje spominjao ovog Nedima ?
Ovo bi mogao biti bivsi atleticar, rekorder BiH na 100 i 200 metara.
- Neandertalac
- Kontakt:
I to treba pohvaliti pogotovu fakt da mladi stvarno dobijaju znacajne minutaze i nisu tu samo radi pravila. Vremenom će mladi stasati pa ćemo imati koristi za razliku od politike koja nas je dovela do pozicije gdje su mladi pod moranje a ne kao projekat i strategija kluba.irfo je napisao/la:Prije godinu dana protiv olimpika kad je kostic bio trener, nastupili smo bez i jednog igraca iz nase skole, a sad je protiv sirokog maltene od 18 igraca u konkurenciji skoro pola bilo nasih
Zalosne cinjenice.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da je Petrovic pa i danas Adzem imali zrno hrabrosti da Zebu, Bogicevica, Kerlu i slicne ostave na klupi a daju sansu drugima mi bi barem 20% bili bolji.
- Zeljeznicar -
pitanje je koji drugi?
nikolić nije ništa uradio kada je dobio šansu, šabanadžović je dijete kome treba još vremena, žerić je izgubljen u vremenu i prostoru, na klupi nam sjede momci koji su došli da navijaju ... jednostavno smo, bez obzira na svu misketovu priču, sportski dio debelo zanemarili zbog tog juga (ili čega već) i ušli smo u sezonu sa timom koji bi da je liga malo jača bio tamo gdje su pitari sada
ja sam sve nade po pitanju ove sezone ostavio prekjuče na grbavici. derbi protiv najgorih pitara ikad nam je zamazao oči ali samo kratkotrajno! a to je sve samo za plakat! ne sjećam se sezone gdje je titula bila vako na zlatnom tanjiru servirana i gdje je liga bila tanja!
nikolić nije ništa uradio kada je dobio šansu, šabanadžović je dijete kome treba još vremena, žerić je izgubljen u vremenu i prostoru, na klupi nam sjede momci koji su došli da navijaju ... jednostavno smo, bez obzira na svu misketovu priču, sportski dio debelo zanemarili zbog tog juga (ili čega već) i ušli smo u sezonu sa timom koji bi da je liga malo jača bio tamo gdje su pitari sada
ja sam sve nade po pitanju ove sezone ostavio prekjuče na grbavici. derbi protiv najgorih pitara ikad nam je zamazao oči ali samo kratkotrajno! a to je sve samo za plakat! ne sjećam se sezone gdje je titula bila vako na zlatnom tanjiru servirana i gdje je liga bila tanja!
- Neandertalac
- Kontakt:
Sportski dio je zanemaren jer nismo znali i jer smo bili jako jako bahati. Konkretno mislim na upravu.
Kada smo imali love uvaljivali smo se u sumnjive igrače, davali plate po cenera, dovodili sve i svašta vodeći se bolesnim egom. Pojedinci su sebi umislili da znaju iako ama baš nikakvog potrebnog znanja nemaju pa smijenjivali i dovodili trenere a tim istim trenerima dovodili, predlagali, tjerali igrače. Naravno odgovornosti nigdje, sakrij se iza radova na stadionu i onako usput hrakni na sve koji pokušaju da ukažu na evidentnu štetu koja je nanesena.
Vidjela žaba da se konji kuju...
Kada smo imali love uvaljivali smo se u sumnjive igrače, davali plate po cenera, dovodili sve i svašta vodeći se bolesnim egom. Pojedinci su sebi umislili da znaju iako ama baš nikakvog potrebnog znanja nemaju pa smijenjivali i dovodili trenere a tim istim trenerima dovodili, predlagali, tjerali igrače. Naravno odgovornosti nigdje, sakrij se iza radova na stadionu i onako usput hrakni na sve koji pokušaju da ukažu na evidentnu štetu koja je nanesena.
Vidjela žaba da se konji kuju...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
U srijedu cemo ogaditi fudbal ovom Borcu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Al kakvih je panjeva bilo u ekipi u prethodnih par godina.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Glup komentar, jer Zeljo ne dolazi da bih nekom ogadio fudbal. Samo cu ti reci da ce Miske i ekipa iz uprave ovdje boraviti 4 dana, a zasto, nedam mi se da ti objasnjavam, cut ce se...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Salim se samo. Vidio sam na stranici ovog Borca da je za njih ovo bas poseban trenutak. Cini mi se da su i oni pravili neku tribinu.Tihi je napisao/la:Glup komentar, jer Zeljo ne dolazi da bih nekom ogadio fudbal. Samo cu ti reci da ce Miske i ekipa iz uprave ovdje boraviti 4 dana, a zasto, nedam mi se da ti objasnjavam, cut ce se...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta to u Jelah ima zanimljivo da nasi tamo borave cetri dana, sta bez veze furate raju - igra se prijateljski mec.
Jedino ako ce tamo da obave pripreme za vrijeme ove pauze.
- Zeljeznicar -
Fulili ste za generalnog, nije ASA vec AS group 

Možda ima neki kvalitetan shisha bar za Mujagu.Zenzo je napisao/la:Sta to u Jelah ima zanimljivo da nasi tamo borave cetri dana, sta bez veze furate raju - igra se prijateljski mec.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma ne ostaje ekipa, oni idu nazad isti dan, samo uprava, a zasto ne trebam ti crtat...Zenzo je napisao/la:Sta to u Jelah ima zanimljivo da nasi tamo borave cetri dana, sta bez veze furate raju - igra se prijateljski mec.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Halo sarajlije Tesanj metropola , tisina
Hvala klubu za ovo

Hvala klubu za ovo

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Ne spominje se to ništa, a i ne treba nam sada kad već ne može igrati prije druge polusezone.zlatandr je napisao/la:Ima li sta od Đelmića?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Yebo te grob uvijek useru s nekim postupkom.irfo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/milosevi ... ije/249787
pa kakvi amateri rade u klubu, boze sacuvaj

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.