Ne provaljuj se.tuzlak1987 je napisao/la:
Kako si ovdje pored svih ovih sto si nabrojao zaboravio i "Cetnicki ravnogorski pokret" ? Ili njih ipak smatras za antifasiste?
Kakve veze ima Mars na Drinu sa antifasistickom borbom? To je pjesma iz prvog Sv.rata na kraju kojeg vojska iz Srbije ulazi u BIH i pravi zlocine po BIH gradovima.
Pa poceo je tako sto su Srbi izvrsili teroristicki cin, ubivsi najveceg drzavnika neke zemlje. (sto je presedan u Svjetskoj historiji). To nije bila nikakva antifasisticka borba nego aspiracije Srbije za sirenje u BIH i Velikom Srbijom.
I zato je za BIH kao drzavu ta pjesma uvredljiva i udara na njene temelje.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Orgijanje ce se nastaviti sve dok ekipe ne pocnu odbijati da igraju u takvim uslovima. U BL pri prvim taktovima marsa treba igrace vratiti u svlacionicu. Pri prvom orgijanju i izlivu nacionalizma i fasizma na bilo kom stadionu igrace povuci s terena, po cijenu oduzimanja bodova i kazni. Ali se i savezu i svemu tome treba suprostaviti i stati u kraj, kad vec nisu u stanju organizovati udruzenje premijerligasa onda protest jedino ostaje.Samo sto niko nema muda a cini se i vecini ovaj javasluk odgovara.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
E nek si mu se nagovorio. Pobio si sve argumente njegove. Ova rasprava više nema smisla. Tuzlak je razoren, prosto. U pravu si, totally.NeshaFCB je napisao/la:
Ne provaljuj se.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mars na Drinu - Gavrilo Princip - Crna Ruka. Jel Crna ruka fasisticki i teroristicki pokret? Jeste. Iz Crne Ruke proizilazi Cetnicki pokret, a bili su nalogodavci Mladoj Bosni. Mars na Drinu nije izolovano nista vec samo dio jedne vece price. Zato ne znam sta se pravite blentavi kada vama u glavama Mars na Drinu predstavlja neke aspiracije o okupaciji BIH od strane Srbije.vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
Taj ravnogorski pokret? I to je bilo sinoc na stadionu u bl??? I neka mi neko kaze da se ne pretjeruje!
A mene iskreno boli i briga radite sta hocete, samo nemojte izvrtati ovima koje nervira.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kakva je ovo kolektivna paranoja za utakmicom u BL...mi sinoc cepove od flasica nismo mogli unijeti na tribinu, kupovali vode bez cepova....dali atmosferu za primjer, postavili standard posjete u ovoj ligi, 8000 ljudi pjevalo bez ijednog pogrdnog stiha.
U cemu je problem sa vama? Odjednom mars na drinu smeta jer NE PRIPADA SPORTSKIM TERENIMA. Ok ne pripada, ali to su stvari koje delegat biljezi kao i sipanje alkohola, kao i zakrcene prolaze, baklje itd itd. Znaci obicna proceduralna stvar.
Odjednom Mars na drinu nije slobodarska pjesma koja je izvodjena u UN skoro, vec je pjevale fasiste i teroristi...daj dozovite se vise i dosta mrznje i paranoje. Pjesma je tu da digne adrenalin i atmosferu, nista posebno...nema bijednu rijec kojom vas pominje ili koja vrijedja bilo koga.
Tacno imam osjecaj da ovdje vecinom kucaju nalozeni klinci...a i ovaj portal je blago receno neozbiljan....da ne upotrijebim neku tezu rijec...
U cemu je problem sa vama? Odjednom mars na drinu smeta jer NE PRIPADA SPORTSKIM TERENIMA. Ok ne pripada, ali to su stvari koje delegat biljezi kao i sipanje alkohola, kao i zakrcene prolaze, baklje itd itd. Znaci obicna proceduralna stvar.
Odjednom Mars na drinu nije slobodarska pjesma koja je izvodjena u UN skoro, vec je pjevale fasiste i teroristi...daj dozovite se vise i dosta mrznje i paranoje. Pjesma je tu da digne adrenalin i atmosferu, nista posebno...nema bijednu rijec kojom vas pominje ili koja vrijedja bilo koga.
Tacno imam osjecaj da ovdje vecinom kucaju nalozeni klinci...a i ovaj portal je blago receno neozbiljan....da ne upotrijebim neku tezu rijec...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni ono sto si napisao u proslom postu ne znam jel iko spomenuo da je bilo sinoc jer bi se ocito culo.. sta se sve tamo dozivljavalo u nekim prijasnjim godinama jucer je bilo zlatno izuzev onoga prije utakmice sto je onaj debil pustio. Izgleda da ce biti kazna od 4 hiljade maraka z vas, tako sam cuo mada nas savez je retardiran, bitna je repka i potencijalni milioni od nje, **** ligu i one koji prate svoje lokalne voljene klubove izgleda..vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
Taj ravnogorski pokret? I to je bilo sinoc na stadionu u bl??? I neka mi neko kaze da se ne pretjeruje!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne kakite više...Baka dok je selektor bio na treningu u šeher multikulti gradu redovno mu skandirali ustašo pa je to okarakterizirano kao izraz patriotizma u bošnjačkim medijima. A manijaci redovno parole dižu u čast nasera itd. Al zaboga oni su bošnjaci to je patriotizam, nema u njih eksremista među navijačima.
ZaNjuBoriSe je napisao/la:postavili standard posjete u ovoj ligi,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Tristan
- Kontakt:
Ti si bolestan lik. Kakve aspiracije, vama je ispran mozak nasom navodnom teznjom za Velikom Srbijom.tuzlak1987 je napisao/la:Mars na Drinu - Gavrilo Princip - Crna Ruka. Jel Crna ruka fasisticki i teroristicki pokret? Jeste. Iz Crne Ruke proizilazi Cetnicki pokret, a bili su nalogodavci Mladoj Bosni. Mars na Drinu nije izolovano nista vec samo dio jedne vece price. Zato ne znam sta se pravite blentavi kada vama u glavama Mars na Drinu predstavlja neke aspiracije o okupaciji BIH od strane Srbije.vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
A mene iskreno boli i briga radite sta hocete, samo nemojte izvrtati ovima koje nervira.
Mladu Bosnu su cinili i Muslimani i Hrvati, bila je projugoslovenska, a ne prosrpska organizacija.
Cetnicki pokret je nastao u Makedoniji krajem 19. vijeka. Nemate vi pojma o zivotu.
Odosmo u off, ocekujem banove.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za nekog slobodarska, za nekog okupaciona. Bosnjacima (tada muslimanima) i Hrvatima sigurno nije slobodarska niti su takvu slobodu trazili.ZaNjuBoriSe je napisao/la:
Slobodarska pjesma onih koji su usli 1918. u BIH i uveli reformu 1991 u kojoj su Bosnjacima preoteli zemlju. (Bosnjaci imali 91% zemlje). A tu na scenu dolazite bas vi BL Srbi jer se u BL naseljavate 1919. kada vam kralj dodjeljuje otetu zemlju Bosnjaka u BL, a onda u drugom naletu 1969. nakog zemljotresa kada vam daju stanove i poslove u armiji itd.
Kao da je to neki poduhvat bio.wobly92 je napisao/la: E nek si mu se nagovorio. Pobio si sve argumente njegove. Ova rasprava više nema smisla. Tuzlak je razoren, prosto. U pravu si, totally.
Što se kaže, direktnost je najbolji šamar neznanju i licemjerstvu.
p.s. Borac najgledaniji tim lige... to smeta... današnje novinarstvo se svelo na dva plaćena piva.
Evo ga još jedanTristan je napisao/la:nasom navodnom teznjom za Velikom Srbijom.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vidis da se stvari mijenjaju na bolje i jedini si koji je to primjetio.MortemHz je napisao/la:Ni ono sto si napisao u proslom postu ne znam jel iko spomenuo da je bilo sinoc jer bi se ocito culo.. sta se sve tamo dozivljavalo u nekim prijasnjim godinama jucer je bilo zlatno izuzev onoga prije utakmice sto je onaj debil pustio. Izgleda da ce biti kazna od 4 hiljade maraka z vas, tako sam cuo mada nas savez je retardiran, bitna je repka i potencijalni milioni od nje, **** ligu i one koji prate svoje lokalne voljene klubove izgleda..vlakanje je napisao/la:Manite se istorije/historije/povijesti.
Zadnja izmjena: vlakanje, dana/u 28 avg 2017, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
-Zelite Veliku SrbijuTristan je napisao/la:
Ti si bolestan lik. Kakve aspiracije, vama je ispran mozak nasom navodnom teznjom za Velikom Srbijom.
Mladu Bosnu su cinili i Muslimani i Hrvati, bila je projugoslovenska, a ne prosrpska organizacija.
Cetnicki pokret je nastao u Makedoniji krajem 19. vijeka. Nemate vi pojma o zivotu.
Odosmo u off, ocekujem banove.
-Mladu Bosnu su cinili Srbi koji nisu imali Srpska imena, a ne nikakvi muslimani i Hrvati jer se tako nisu predstavljali.
-Cetnicki pokret u drugom Sv. ratu je produkt sovinizma koji je stvroen 20ak godina prije od strane Crne Ruke.
Pa onda još jedanNeshaFCB je napisao/la:p.s. Borac najgledaniji tim lige... to smeta...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:
Za nekog slobodarska, za nekog okupaciona. Bosnjacima (tada muslimanima) i Hrvatima sigurno nije slobodarska niti su takvu slobodu trazili.
Slobodarska pjesma onih koji su usli 1918. u BIH i uveli reformu 1991 u kojoj su Bosnjacima preoteli zemlju. (Bosnjaci imali 91% zemlje). A tu na scenu dolazite bas vi BL Srbi jer se u BL naseljavate 1919. kada vam kralj dodjeljuje otetu zemlju Bosnjaka u BL, a onda u drugom naletu 1969. nakog zemljotresa kada vam daju stanove i poslove u armiji itd.

Ovo je vec bolest!!!
Kakvi isprani mozgovi, ovo treba da bude na vrhu ove teme zakaceno, da vide ljudi ko sve ima mogucnost da iskaze svoje misljenje u javnosti.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Broj Bošnjaka u BiH na popisu 1910. godine?tuzlak1987 je napisao/la:
Za nekog slobodarska, za nekog okupaciona. .
Broj muslimana u BiH na popisu 1910. godine?
Broj muslimana u Četničkom pokretu 1941. godine?
Thank you. 91% grohotom se smijem...
Ipak, ovo je moj pobjednik za danas i zaslužuje da se nađe i na ovoj stranici.Virtu4l je napisao/la:ZaNjuBoriSe je napisao/la:postavili standard posjete u ovoj ligi,![]()
![]()
Posjeta na sinoćnjoj utakmici je postavila novi standard u ligi, jednostavno tih 7 hiljada liga nikad prije nije vidjela. Hvala Banja Luci

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fasisti iz cp-a jel vam krivo sto sam vas ubio argumentima?

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 avg 2017, 11:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ali sad stvarno ode prica u kur.ac hajde ba svi prestanite eto bilo je meni smeta ali odosmo u istoriju i priču ko je počeo rat, gdje je ko kome šta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.