Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bvb
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bvb » 28 avg 2017, 03:55

Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:Ljudino, spava li se kad?

A Real je Real, nisu ni oni ludi da daju prevelike kvote, igraj kontra i sumnjam da ces bit dobar. :D
Spavao do podne juce sad opet ne mogu. Cekam ovu kolumbijsku bitku za Cali da se nerjeseno zavrsi! :lol:
Da mi se krene odmotavat tiket sa tenisima sutra, da ne moram odmah zestoke uloge rokat pa da nesto ovako live ubacim da pojacam kvotu.

A sto ti ne spavas?
Isto tako, pomjereno sve za nekoliko sati. Ja samo bez kladjenja. :D

Sta tenisa sutra?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 04:05

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:
bvb je napisao/la:Ljudino, spava li se kad?

A Real je Real, nisu ni oni ludi da daju prevelike kvote, igraj kontra i sumnjam da ces bit dobar. :D
Spavao do podne juce sad opet ne mogu. Cekam ovu kolumbijsku bitku za Cali da se nerjeseno zavrsi! :lol:
Da mi se krene odmotavat tiket sa tenisima sutra, da ne moram odmah zestoke uloge rokat pa da nesto ovako live ubacim da pojacam kvotu.

A sto ti ne spavas?
Isto tako, pomjereno sve za nekoliko sati. Ja samo bez kladjenja. :D

Sta tenisa sutra?
Joj ima opasnih kvoti ne znam skontat jel cascenje ili navlaka. Npr. Muller, Querrey i Shapovalov. Kvitova sumnjiva (strah me set da ne pusti, ali realno JJ je tu samo da kasira pare za 1.rundu), Haase Edmund ja bi na Haasea al bolje zaobici skroz (ni overe cak ne dirat) Gulbisa -1.5 set probat mozda? :hmmmmm: Cila opasan neki hendi ima a malo li je 1.33 za 3:0, Kachanov bi trebao @1.4 dobiti ali ja ga ne diram jer ja kad ga darnem nemam nafake heftu dana! :lol:

Lacko Paire kontra hendi, Coru isprobat protiv Veselog ili neki over mozda.

Kod zena, ja cu na svoje Mugaru i Garciu po 2:0 ili gem hendije, Zaja ova mozda kontrahendi, Goerges bi ovu trebala Beck lagano spakovat u 2 seta, Seva Witthoft (nagazna mina), Larson mislim da ce dobit Tomljanovicku, Woz i Suarez Navaro bi trebale u 2 seta i sa hendijima. Van Uytvanck bi mogla isto u 2 seta dobiti.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 05:33

Nema zaspat sve dok se zadnji meridijan kugle zemaljske ne okrene gdje igdje iko igra! :lol:

slika

Eh sad je sunce zaslo i na zapadnoj obali, treba pricekati kuglu dok se zaokrene i dok sunce popodnevno ne obasja Aziju i Evropu ponovo! :lol:
slika
Evo ponude u sl.par sati, sabanski turniri tenisa i konji po Australiji trke! To kad vidis znas da je kraj! :zzz: :zzz:

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 28 avg 2017, 06:05

Ovaj Seattle je **** od tima.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 avg 2017, 08:44

Jedan moj poznanik dize u Subotu 7000 eura pa u Nedelju 2800eura...Ja gledam listice,i pitam se gdje su te tekme na mojim listicima:)

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 28 avg 2017, 09:08

lumani je napisao/la:Jedan moj poznanik dize u Subotu 7000 eura pa u Nedelju 2800eura...Ja gledam listice,i pitam se gdje su te tekme na mojim listicima:)
Sta je igrao i koliko ulog?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 avg 2017, 09:10

Prometheus je napisao/la:
lumani je napisao/la:Jedan moj poznanik dize u Subotu 7000 eura pa u Nedelju 2800eura...Ja gledam listice,i pitam se gdje su te tekme na mojim listicima:)

za 20 :arrow: 12 pogodio digao 7200 ..a ovaj drugi za 100 igrao sistem 9 od 11 a pogodio 10 :mrgreen: zajebo ga Zenit za 10000
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 28 avg 2017, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 28 avg 2017, 09:29

lumani je napisao/la:
Prometheus je napisao/la:

za 20 digao 12 pogodio 7200 ..a ovaj drugi za 100 igrao sistem..
Životinja :mrgreen: 00 ja nemogu 3 partije da pogodim

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 11:20

Ma to ja ne gledam. Pricaju i meni nasi po tipicu sto vide neke turcine sto isplate po 5-6 milja na 10-20€ uloga. Jbg sine dodje cova pogodi 4-5 x-eva u glavu i gadja keceve kvote po 4.5. Haj zdravo, to je cista sreca.

Ja da sam te srece loto bi uplatio one euromilione. Jer ista ti je sansa da ces ubost dzekpot a kad ubodes skines 100 miliona a ne par milja. Umjetnost je moci konsistentno skidati neke kvote bara-bara i imati dobar procenat.

Znam jednog starijeg lika tamo, lik ima nevjerovatne srece. Sav je on frljav nekakav, pola zuba nema ma ne bi mu dao ovce da cuva. Lik dodje s fix idejama nekim, evo npr. proslu sezonu dok je Tottenham bio u utrci za prvaka dodje kaze nece Tottenham dobiti West Hama to je dvica ko kuca. Pa pitam ga ja dobro lave koji argumenti razlozi. Kaze eto vidices. Hehehe, super objasnjenje. Lik stavlja x2, i tako jos 7-8 tekmi sve preko 2.5 kvote skida sistem na 4€ preko 2000. Ne zna ni ofsajd sta je. [emoji38] To je zalosno ali je tako, ne kaze se dzabe rodi me majko sretna i u septicku me jamu baci ako hoces! :urnebes:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 avg 2017, 11:27

Effenberg je napisao/la:Ma to ja ne gledam. Pricaju i meni nasi po tipicu sto vide neke turcine sto isplate po 5-6 milja na 10-20€ uloga. Jbg sine dodje cova pogodi 4-5 x-eva u glavu i gadja keceve kvote po 4.5. Haj zdravo, to je cista sreca.

Ja da sam te srece loto bi uplatio one euromilione. Jer ista ti je sansa da ces ubost dzekpot a kad ubodes skines 100 miliona a ne par milja. Umjetnost je moci konsistentno skidati neke kvote bara-bara i imati dobar procenat.

Znam jednog starijeg lika tamo, lik ima nevjerovatne srece. Sav je on frljav nekakav, pola zuba nema ma ne bi mu dao ovce da cuva. Lik dodje s fix idejama nekim, evo npr. proslu sezonu dok je Tottenham bio u utrci za prvaka dodje kaze nece Tottenham dobiti West Hama to je dvica ko kuca. Pa pitam ga ja dobro lave koji argumenti razlozi. Kaze eto vidices. Hehehe, super objasnjenje. Lik stavlja x2, i tako jos 7-8 tekmi sve preko 2.5 kvote skida sistem na 4€ preko 2000. Ne zna ni ofsajd sta je. [emoji38] To je zalosno ali je tako, ne kaze se dzabe rodi me majko sretna i u septicku me jamu baci ako hoces! :urnebes:

ovaj gore zna sta radi ;) Pogodim i ja cesto,ali nikada kao ovaj lik.Kladionice se uvijek raduju nama koji igramo svaki dan,znaci nema listica da igram za dva dana,ja zelim pare danas :mrgreen: a oni koji odigraju listic na 3,4 dana to su opasni igraci.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 11:33

Ma mozes ti znat sve i imat kristalnu kuglu al kad stavis 14 tipova na tiket ti visis o sreci i to je matematicki fakt. Nek se on suta u guzicu od srece.

Ja bi tuko singl da sam na njegovom mjestu da se manje sikiram i zivciram radi glupih padova koji su neminovni na igranje toliko parova.

Ako on skida kvotu 4 i to 70% puta, jbg moze igrat i ruski rulet sa 4/6 metaka u cilindru i na 12 pokusaja pucanja ce ostati netaknut. :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 avg 2017, 12:22

Effenberg je napisao/la:Ma mozes ti znat sve i imat kristalnu kuglu al kad stavis 14 tipova na tiket ti visis o sreci i to je matematicki fakt. Nek se on suta u guzicu od srece.

Ja bi tuko singl da sam na njegovom mjestu da se manje sikiram i zivciram radi glupih padova koji su neminovni na igranje toliko parova.

Ako on skida kvotu 4 i to 70% puta, jbg moze igrat i ruski rulet sa 4/6 metaka u cilindru i na 12 pokusaja pucanja ce ostati netaknut. :D

bolje pasti na 12 paru,nego odigrati single i pasti :mrgreen: ;)

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 12:41

Stavio live ovaj kriket na Banglades protiv Australije. Do kad se ovo igra? :urnebes:

Hocel bar danas zavrsiti, ja sam tu vezara totalna, ne znam ni sta je ono, samo kvotu lupio. Sta im je ono overs nesto sto pise, nema li to veze sa Over, under? :rol:

A glupa sporta braco draga, Amerikanac zna ismislit svakakva sr.anja al ovo sto australski i hindu neandertalci izmisle to je neprevazidjeno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 avg 2017, 13:24

@Willy @Effe

Može li Jankovićka bar do seta protiv Kvitove?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 28 avg 2017, 13:31

@Effe

Sta kažeš za ovu strategiju. 2+ igrati kao Willy I Admir?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 avg 2017, 13:33

Dobra je to taktika samo treba DisZipline imati. :mrgreen: :mrgreen: :urnebes:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 13:39

Raonffa je napisao/la:@Willy @Effe

Ma kakvi. Ne bi ja na to. @1.65 Kviti na 2:0 ima, poklon, nadam se da nije navlaka. Kakva Jankovicka, skuplja pare od nastupa cuva za penziju.
Kviti, Mugu, Garcia, Görges, Woz, Suarez Navarro, to je sve ili 5/6 2:0 rezultat. Treba danas protiv svih ovih hrvatica igrati, i na ovu Van Uytvanck.

Kod muskih ce biti izvala, ATP je postao i gori od WTA za tipovanje. Jos se tamo lakse pusta set jer se na 3 igra. Sve preniske kvote, i Tsonga, i PCB, i Anderson i Cila, jbg. pametno danas ljudi nemojte glavu u vrecu. Bolje live i polako. Da ne bi cika William otiso kuci sa vrecom punom nasih para! :rol:
Prometheus je napisao/la:@Effe

Sta kažeš za ovu strategiju. 2+ igrati kao Willy I Admir?
Sta kazem. Ah, tesko brate reci ista. Ja znam da sam jednom 5 tipova stavio, 4 ta 2+ i jedan tip 1.8 kvotu koju sam pogodio, i te 1.18-1.25 mi je jedna zaribala na 2:0 od 25e minute. Hoce mene to tako. To je kletva underasa! :lol: :lol: A ja sam jedan takav, mi kad odigramo 1.go ili over nece pa nece. Island sam jednom ceko favorita domacina Akureyri 1.go da dadne, 0:0 se zavrsilo. Island heeeej, imal vecih divlja od njih. Pa da bar gost zabi da me rijesi muke. Elem razlicita vrsta napetosti i ocekivanja kad pratis, kod undera docekujes, dok kod overa ocekujes, vamo se zatvara a vamo otvara opcija tehnicki gledano.

Matematikom se to radi ibro. Under se uvijek uzima rano, over kasno (za live mislim) Radi kvote. Tesko se onom ko uzme prekasno precjenjeni under misleci da je zicer, i ko urani na over dok ne valja kvota. To treba neki princip da bude. Tajming. O/U je nebitno, bitno je da opcija se gadja ispravna i isplativa.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 avg 2017, 13:59

Effenberg je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:@Willy @Effe

Ma kakvi. Ne bi ja na to. @1.65 Kviti na 2:0 ima, poklon, nadam se da nije navlaka. Kakva Jankovicka, skuplja pare od nastupa cuva za penziju.
Kviti, Mugu, Garcia, Görges, Woz, Suarez Navarro, to je sve ili 5/6 2:0 rezultat. Treba danas protiv svih ovih hrvatica igrati, i na ovu Van Uytvanck.

Kod muskih ce biti izvala, ATP je postao i gori od WTA za tipovanje. Jos se tamo lakse pusta set jer se na 3 igra. Sve preniske kvote, i Tsonga, i PCB, i Anderson i Cila, jbg. pametno danas ljudi nemojte glavu u vrecu. Bolje live i polako. Da ne bi cika William otiso kuci sa vrecom punom nasih para! :rol:
Dobro magijo, poslušat ću te.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 28 avg 2017, 14:05

Raja, sta velite na ovo?

Cepelova, J. - Cibulkova, D.

Tipp 2
1,30
Sharapova, M. - Halep, S.

Tipp 2
1,40
Edmund, K. - Haase, R.

Über/Unter Sätze im Match (3,5) +
1,45
Nadal, R. - Lajovic, D.

Satzwette 3:0
1,27
Bedene, Aljaz - Rublev, A.

Über/Unter Sätze im Match (3,5) +
1,45

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 28 avg 2017, 14:24

E ovo je fino kad kvota 3 ko iz pichke krene, igro ove mlade Sparte 3:0 bilo O4.5 i odmah za 5 min 2 gola @1.51 da dodje, ovog Vavasorija O17.5 uzeo servu jednu samo da donese @1.55 kvotu i sad ova plavusa ukrajinka Yastremskaya da se doceka evo ima brejk, mala je talent valjda me nece syebat!

@Volvic Malo me strah za tog Rubleva, oba su igraca dijabole i mogu se lako predati, bolje ti igraj kontra hendi na Rubleva, Aljaz je u smijesnoj formi. Nadal na hardu i 3:0 ne znam, ne bi nikad bar ne na tu kvotu. Ta dva dripca sudopera i Haso bi morali doci, Halep je public bet a 6:0 je h2h, ja to necu. Cibulkova je igrala finale neki dan a ova joj je zemljakina i jako neugodna ali vjerovatno ce doci.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.