FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 28 avg 2017, 01:18

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Nema to veze sa fasizmom, kakvi su prije bili sada su zlatni, malo nesportsko ponasanje, sitne provokacije koje nikad nisu uspjele i to je to, jednom su tako probali sa nekim turcima pa su bili brutalno ponizeni na sred Banja Luke i nije im vise palo napamet :lol: samo gospodski treba uvijek bez obzira kakvi su ostali ali danas je bilo koliko toliko ok osim onoga prije utakmice. Na onoj maloj koreografiji ne znam sta je bilo a ispod je pisalo ''I zlo nas se plaši'' tako nesto uglavnom.
Koliko sam ja vidio, lešinar "razapeo" onog našeg Grim Reapera, tako nešta.
@AlfredNobel k'o onda kad smo avionom sletjeli u Banja Luku i nabili ih 1:3. Tad je Todor zabio skoro identičan gol kao Karić nama, a Dulja ih ušutkao sedždom usred Banja Luke. Jbg, najbolje bi bilo na terenu pokazat dominaciju i onda nek provociraju.
Te tekme se sjećam kao da je jučer bila. Kad sjede Todoru, pocijepao mrežu. A još kao gospoda sletili avionom u Banja Luku, eee vremena su to bila, nismo ni sanjali da će ovako biti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2017, 01:19

A sta je ovo crno onda sa strana? ovo malo bordo smrt? Ovo isto neki pacov grob te jjebo :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 28 avg 2017, 01:26

ajdohordas je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza :kafa:
Ako dobro plati, onda Da :kafa:
Nemoj, nije Crni loš momak, a i menadžer mu... :kafa:
Meni je samo krivo sto nas je taj papak od menadzera nagu.zio. Prvo Kadusic je izgleda morao bit u prvih 11 (vidicemo oce li i kod Husrefa isto biti), Crnkic pravi sprdanciju od kluba, cirkus sve u svemu...
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 01:29

MortemHz je napisao/la:A sta je ovo crno onda sa strana? ovo malo bordo smrt? Ovo isto neki pacov grob te jjebo :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neko p'jan crtao ovo sve, nema drugog objašnjenja. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 28 avg 2017, 01:34

ajdohordas je napisao/la:Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza :kafa:
boli ga cuna odmara lik
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 01:39

Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2017, 01:49

skoroalen je napisao/la:Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku. :mrgreen:
Svaka njemu cast na svemu, u pravu je u vecini toga. On jednostavno mora imati neku poziciju u klubu, necemo ga sad postaviti kao direktora ili predsjednika ali sto ne bi mogao biti skaut? On je za tu dole regiju odlican. Mislim da je on zasluzan za Cimirota i jos neke?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 28 avg 2017, 01:50

skoroalen je napisao/la:Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku. :mrgreen:
Covjek je istinu rekao realno, evo gledam po komentarima neki brane Svrakica I Repuha,kao vole Sarajevo, uvijek su tu za klub, realno gledajuci onda da toliko vole otisli bi sa Calom i mirna Bosna.

I neki na ovoj stranici je dobro napisao, nazalost sve je palo u vodu postavljanjem Husrefa, svi mirni nikom ne smeta sto imamo samo bod vise od raspalog Celika, sto nam prvi bjezi 10 bodova, sto je ista ekipa u upravi samo sto su zamazali oci postavljanjem Husrefa, sve isto.. nazalost.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 02:00

Zastone je napisao/la:
Covjek je istinu rekao realno, evo gledam po komentarima neki brane Svrakica I Repuha,kao vole Sarajevo, uvijek su tu za klub, realno gledajuci onda da toliko vole otisli bi sa Calom i mirna Bosna.

I neki na ovoj stranici je dobro napisao, nazalost sve je palo u vodu postavljanjem Husrefa, svi mirni nikom ne smeta sto imamo samo bod vise od raspalog Celika, sto nam prvi bjezi 10 bodova, sto je ista ekipa u upravi samo sto su zamazali oci postavljanjem Husrefa, sve isto.. nazalost.
Baš to, da oni vole Sarajevo ne bi se prihvatali posla za koji nisu sposobni, jer će upropastit svoj klub. Kaže Repuh, dječački san mu bio da vodi Sarajevo. I meni je dječački san bio da vozim avion za Australiju al' sad da mi neko dadne avion sa 50 putnika, nisam lud da prihvatim. Nisam za tog posla i zdravo.
@MortemHz Mislim da je on i Mihojevića i Anđušića doveo, jer su svi oni Trebinjci, to je vjerovatno ta veza. :D

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 28 avg 2017, 02:09

A mene iskreno dusa boli sto je Musemic pristao biti trener, okruzen je ovakvim amaterima i igracima i ovim u upravi, doduse ovi u upravi i nisu toliki amateri, postave Musemica jer znaju da ce raja njega prije istrpiti i kad kiksa nego tamo nekog Thomasa.. I mene bas zanima na sta li su njega navukli pa se prihvati ovog..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 avg 2017, 04:14

Zastone je napisao/la:A mene iskreno dusa boli sto je Musemic pristao biti trener, okruzen je ovakvim amaterima i igracima i ovim u upravi, doduse ovi u upravi i nisu toliki amateri, postave Musemica jer znaju da ce raja njega prije istrpiti i kad kiksa nego tamo nekog Thomasa.. I mene bas zanima na sta li su njega navukli pa se prihvati ovog..

Kes, da je naveca budala nista drugo ga nebi moglo navuc.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 28 avg 2017, 06:28

Cuj radno vrijeme, nigdje na svijetu to nema sem u akademija gdje djeca uce I idu u skolu uz treninge. Sinoc heric fino odigro. Trco je puno, njegovim izlaskom je pala sredina. Dobar rezultat uzimajicu u obzir sta se sve izdesavalo.
UPRAVA NAPOLJE!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 avg 2017, 08:06

Ptica lesinar iznad razapetog 'onog sa kapuljacom', kako ste ga vec nazvali :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2017, 08:09

A vidim ko malo sad

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2017, 08:20

Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Zato ovim momcima treba pruziti maksimalnu sansu,zajedno sa Hadzicem u vrhu napada pa da u toj afirmaciji igraca iz vlastitog pogona vidimo bar nesta pozitivno ove sezone.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 28 avg 2017, 09:23

zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Zato ovim momcima treba pruziti maksimalnu sansu,zajedno sa Hadzicem u vrhu napada pa da u toj afirmaciji igraca iz vlastitog pogona vidimo bar nesta pozitivno ove sezone.
+1 igra nam se raspala akd je heric izasao, usao hebib, a saric presao u sredinu..dvije minute nakon smo go primili i nismo lopte vise sastavili

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 09:43

Protiv Viteza ubacit Mujakića od prve minute. Možda i Pidru. Sigurno neće bit gori od Novakovića i Bekića.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 avg 2017, 10:18

zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Sta ravnopravno, momak mora imati prednost nad ovim polovnjacima. Pa kad ga "strateg" izvadi, ljudi nam prodjose kroz sredinu kao da je nema i zabise gol. Raspala nam se sredina kad je izasao.
Da mi je samo jednom docekati kad zabijemo jedan da krenemo i po drugi, a ne ove pic.kaste izmjene i povlacenja zbog kojih vazda prospemo bodove na kraju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 28 avg 2017, 10:28

pasica je napisao/la:
Sta ravnopravno, momak mora imati prednost nad ovim polovnjacima. Pa kad ga "strateg" izvadi, ljudi nam prodjose kroz sredinu kao da je nema i zabise gol. Raspala nam se sredina kad je izasao.
Da mi je samo jednom docekati kad zabijemo jedan da krenemo i po drugi, a ne ove pic.kaste izmjene i povlacenja zbog kojih vazda prospemo bodove na kraju.
Za Radovca i Sarića je Lampard. A ta igra na gol više, bez stajanja, to smo zadnji put imali s Dženom. Bez kalkulacija, puni do vrha.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2017, 10:55

pasica je napisao/la:
:thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Haksss, OsmanhodzicBuco, Proximic i 44 gosta.