Ja jos cekam da vidim Hakana kako izvodi slobodnjak iz blizine. Ne sjecam se da sam ga vidio da izvodi slobdnjak.
Kessie proigra i RR se trznuo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
+1rope11 je napisao/la:i kessie poslije one greške dođe sebi, kao da je drugi igrač istrčao
hajde samo više da završi ova utakmica, previše su me neočekivano stresirali večeras
Stari on odigra prvom do sebe i to je to, nema kreacije , nema pasa , samo defanzivna trka.meho-medo je napisao/la:Pa to Biglia i radi, nije kvalitet Pirla definitivno ali vrlo inteligentno igra
Nisi ti onda gledao Bigliu puno prethodnih sezona.I ne znas o kakvom tipu igraca se radi.meskalin je napisao/la:Stari on odigra prvom do sebe i to je to, nema kreacije , nema pasa , samo defanzivna trka.meho-medo je napisao/la:Pa to Biglia i radi, nije kvalitet Pirla definitivno ali vrlo inteligentno igra
Po meni je problem sto mi u veznom redu imamo 3 veznjaka koji su skroz slicni po stilu igre, fali zavrsnog pasa i kreacije!
Imao je i pasova naprijed i to dobrih, ja se sjecam kad je gurnuo loptu u prostor za Borinija i jedna lijepo dignuta lopta za Susa.meskalin je napisao/la:Stari on odigra prvom do sebe i to je to, nema kreacije , nema pasa , samo defanzivna trka.meho-medo je napisao/la:Pa to Biglia i radi, nije kvalitet Pirla definitivno ali vrlo inteligentno igra
Po meni je problem sto mi u veznom redu imamo 3 veznjaka koji su skroz slicni po stilu igre, fali zavrsnog pasa i kreacije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.