NK Zvijezda Gradačac

zvijezdica
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvijezdica » 28 avg 2010, 11:35

Utakmicu će gledati i Jašarević Ešef, a taj Mersed će mu se klanjati do koljena. :P :P

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 28 avg 2010, 12:09

Zvijezda danas nastupa bez Hažiđulbića, Moranjkića i Delića zbog povreda.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 12:24

altai je napisao/la:sutra nema hadzidulbica , moranjkica, delica povreda
zmaj od b. je napisao/la:Zvijezda danas nastupa bez Hažiđulbića, Moranjkića i Delića zbog povreda.
Dobro jutro,ocito ne citate postove,pa ponavljate.

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 28 avg 2010, 13:50

zvijezdica je napisao/la:Utakmicu će gledati i Jašarević Ešef, a taj Mersed će mu se klanjati do koljena. :P :P
Daj Bogati informiši se o ovom covjeku pa onda nešto pričaj... Moj ti je savjet nemoj se Džabe provaljivati..Jel Ešef ikada igrao za Yugoslaviju Nije a Mersed jeste...
Ps. Mersed je igrao 7 sezona u Turskom Galatasaray-u s tim sto je 3 puta bio najbolji strijelac te lige ...Za vise iformacija obrati se Forumu FK "Sloboda" neka ti neko stariji objasni ko je bio taj igrac u svoje vrijeme...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 avg 2010, 14:07

Koga boli neka stvar gdje je i šta radio taj Tuzlak. Sve i da je igrao za Real Madrid i bio najbolji strijelac Primere, koga to zanima?

Vratimo se temi.

Zvijezda danas MORA pobijediti Drinu. Ne pobijede li sa dva-tri gola razlike, onda se stvarno trebamo zabrinuti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 28 avg 2010, 14:42

Pa mislim da nema potrebe da se zabrinjavama jer lakše će Zvijezda pobijediti ovdje Želju, Sarajeva ili Široki (zato što ljudi dođu i igraju otvoreno) nego Drinu. Svi znamo da će drina danas igrati klasični bunker i da njihov najistureniji igrač neće ni preći centar a zna se kako teško dajemo gol takvim ekipama. Ja se ipak nadam da ćemo pobijediti jedno 2:0.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 28 avg 2010, 14:49

A ima neka ekipa kojoj lako dajemo gol? :roll:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 avg 2010, 19:58

Danas je MASIC bio najbolji Zvijezdin igrac,covjek je pretrcao kao citava Zvijezdina ekipa,presjecao napade.Pored njega jos je odlican bio NIKIC ali vidi se da nema dovoljno snage,ali kada bude 100% spreman to ce biti najbolji Zvijezdin igrac.Jos su dobri bili TOSUNOVIC i VASILJEVIC.VEDO totalno izgubljen na lijevom beku,vidi se da to nije njegova pozicija ali trener u ovom trenutku nije imao drugog igraca za tu poziciju.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 28 avg 2010, 20:41

MinistaR je napisao/la:Koga boli neka stvar gdje je i šta radio taj Tuzlak. Sve i da je igrao za Real Madrid i bio najbolji strijelac Primere, koga to zanima?

Vratimo se temi.

Zvijezda danas MORA pobijediti Drinu. Ne pobijede li sa dva-tri gola razlike, onda se stvarno trebamo zabrinuti.
Kad si već zapeo za njega mati mu je rodom iz gradačc tako da ima i naše krvi, čovjek nije ništa loše pisao.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 20:43

Masic nula bodova,Nikic najbolji,slijedi Tosunovic koji je najvise pretrcao,cak je Doric bio bolji od Masica,sta tebi dode Masic pa ga hvalis,gledas li ti utakmicu ili pises napamet.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 28 avg 2010, 20:44

husein veličanstveni je napisao/la:Pa mislim da nema potrebe da se zabrinjavama jer lakše će Zvijezda pobijediti ovdje Želju, Sarajeva ili Široki (zato što ljudi dođu i igraju otvoreno) nego Drinu. Svi znamo da će drina danas igrati klasični bunker i da njihov najistureniji igrač neće ni preći centar a zna se kako teško dajemo gol takvim ekipama. Ja se ipak nadam da ćemo pobijediti jedno 2:0.
Valjda si danas bio na utakmici, jer ako i gore nabrojani budu igrali kao ovi danas gadno nam se piše.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 20:48

zmaj od b. je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Koga boli neka stvar gdje je i šta radio taj Tuzlak. Sve i da je igrao za Real Madrid i bio najbolji strijelac Primere, koga to zanima?

Vratimo se temi.

Kad si već zapeo za njega mati mu je rodom iz gradačc tako da ima i naše krvi, čovjek nije ništa loše pisao.
Ma pustite se alhosa teskoga,danas je Tuzlak(Fukara)pio crno vino kao i obicno,nasi placali,fuj,uz to da odgovorim ovome gore gospdinu da je i Jasarevic igrao za Jugoslaviju,znate podatke o drugim ljudima,a ne o svojima.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 28 avg 2010, 21:01

Što se tiče današnje utakmice moje viđenje je sljedeće, Drina nije ni tako loša ekipa ali su evidentno loše fizički pripremljeni, imaju nekoliko igrača koji zavređuju pažnju.
Danas neko reče trener još traži ekipu, pa to čini kako ja znam evo godinu dana od kako je došao.
Smajić solidan za debitanta na našem stadionu i više nego dobar, za gol nije kriv
Nezić je pokazao svoj potencijal, ali vidi se neuigranost sa Nuhanovićem koji ga nije zatvarao kad ode u napad, fali mu kontinuitet utakmica
Omeragić je odigrao solidno na mjestu koje nije svojstveno njemu, također kada bi imao kontinuitet igranja mislim da bi bio još bolji.
Jusić veoma dobar
Vasiljević odličan
Mašić je odigrao dobro utakmicu, puno trčao trudio se, presijecao napade, ali čest bespotrebno davao duže lopta bočnim igračima koje je uvaljivao a ima ispred sebe Hamzu i Nikića
Hamzić konstantno dobar
Nikić zna igrati, bespotrebno izvodi finte, često previše vuče loptu i kada mu je nestalo snage pobjegao uz aut liniju i bio beskoristan, može čini mi se puno bolje
Husić iz utakmice u utakmicu sve bolji a danas je imao i dvije asistencije
Tosunović i pored gola po mom viđenju bio je najlošiji na terenu, napravio puno grešaka i valjda mu je ovo samo loš dan
Nuhanović nije pokazao ništa posebno, prva mu je utakmica pa možemo reć da je bilo i malo treme
Husejnbašić kada uđe zadnjih 20 min. odigra odlično pa i danas
Đorić je za klupe, tamo je najkorisniji
Vidović je bio kratko na terenu da bi nešto pokazao.
Na kraju suđenje je bilo pa možda i na strani gostiju ali u najmanju ruku realno.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 avg 2010, 21:49

Utakmica je bila puna ritma, ali se vidjelo da Drina nema neku kvalitetu. Nažalost ni mi nismo nešto posebno, možda treba nam još jedna sezona da se uigramo :D
Mašić bio danas od boljih, Husić kao što je napisao Zmaj od b. sve bolji, Vedo izgubljen na toj poziciji, Nikić veoma dobar prvo poluvrijeme poslije pao, Tosunović proradio ;) , odbrana kompletna na nivou, Hamzić standarno među najboljim, Nuhanović neprimijetan, Doro dobar, Đorić :lol: , Vidović kratko bio i ništa posebno.
Kako ćemo prolazit kada nam budu dolazile "jače" ekipe, Sarajevo, Čelik, Željo, Borac ???

P.S. kako samo ovaj sudija dobije licencu, pa taj nema pojma o sudjenju. Nije nas nešto posebno oštetio, ali neke su odluke totalno smiješne. Npr. kada naš igrač izvodi aut i pomjeri se u naprijed 5-6 metara od mjesta gdje je lopta izbačena, sudija oduzima loptu (dva puta na utakmici) i daje gostima da bi gostima dopustio da izvede aut 5-6 metar od tog mjesta gdje je lopta izašla van terena. U drugom slučaju kada je dao loptu gostima da ubaci iz auta vraćao je igrača gostiju na mjesto izlaska lopte vani, dok to nije radio u našem slučaju već je odmah dao kontra aut gostima.
Zadnja izmjena: zmaj_Bosne, dana/u 28 avg 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Dragon Town

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 21:53

Drina je losa ekipa,nema losije u PL,nemojte procjenjivati po ovoj utakmici da je solidna ekipa i mi smo losi zato vam se i cini solidna sto smo se morali nasmuciti sa njima,mi smo katastrofa.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 avg 2010, 22:03

Žbljohar je napisao/la:Drina je losa ekipa,nema losije u PL,nemojte procjenjivati po ovoj utakmici da je solidna ekipa i mi smo losi zato vam se i cini solidna sto smo se morali nasmuciti sa njima,mi smo katastrofa.
meni se uopšte Drina ne čini solidnom ekipom, šta više Drina je za nijansu slabija ekipa od nas po prikazanom u ovih 5. kola. Lijepo ćemo se mi opet boriti za opstanak ;)
Dragon Town

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 22:26

zmaj_Bosne je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Drina je losa ekipa,nema losije u PL,nemojte procjenjivati po ovoj utakmici da je solidna ekipa i mi smo losi zato vam se i cini solidna sto smo se morali nasmuciti sa njima,mi smo katastrofa.
meni se uopšte Drina ne čini solidnom ekipom, šta više Drina je za nijansu slabija ekipa od nas po prikazanom u ovih 5. kola. Lijepo ćemo se mi opet boriti za opstanak ;)
Eto imamo srece sto ima Drina i Banovici,usli su a izgleda da ce i ispasti,posve nespremne dvije ekipe za PL,pa mislim da se necemo sikrati za opstanak.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 28 avg 2010, 23:06

Patnja!(utakmica)
Evidentno je kod svih vas da koje igrace gotivite,to je to, i oni ne mogu podbacit, a koga ne, sta god da uradi kaka je.Zalosno!

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 avg 2010, 23:27

zvijezda je danas realno trebala zabit bar 4-5 komada al nam nedostaje veznjak, koji ce dosta radit i klasicni spic razarac.s obzirom da nije bilo delica i moranjkica moramo biti zadovoljni rezultatom i trenutnim stanjem na tabeli.moja ocjena danasnje utakmice je sljedeca:
Smajić solidan
Nezić je pokazao svoj potencijal i borbenost na terenu, ali fali mu kontinuitet utakmica
Omeragić izgubljen na ovoj poziciji.danas najslabija karika
Jusić dobar
Vasiljević odličan
Mašić je bio danas odlican,pretrcao najvise na terenu i da je imao uz sebe jos i delica rezultat bi bio uvjerljiviji
Hamzić , s obzirom na godine odlican
Nikić može puno bolje, ali nema kondicije za vise od 60 minuta
Husić dobar i jos ga malo moramo istrpit ali bice to jos bolje
Tosunović napravio puno grešaka , fizicki nespreman i previse folira.svaki duel je na travi
Nuhanović - mozda sam i vise od njega ocekivao
Husejnbašić ubio se za zadnjih pola sata
Đorić - treba mu kupiti kartu u jednom smjeru za modricu
Vidović -

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 28 avg 2010, 23:34

Ekipa Drine se pokazao kao dobar protivnik...Lijepo su igrali otvoreno nije bio neki bunker kao sto je igrao Leotar pa smo jedva zabili gol i to iz penala...Drina kao ekipa igra leprsavi fudbal sire puno igru preko bokova,malo koriste sredu...

Ekip Zvijezde igrala je danas ja mislim najbolji fudbal od kada je krenula ova sezona...Slabosti ove ekipe su sto neznaju cuvati loptu u nogama,neznam dali ste vi to primjetili ali nema nikako centar sutova i protivnicki kazneni prostor...Bekovi (Knezevic, i Moranjkic) mi puno igraju defanzivno, malo ih mozemo vidjeti gore u napadu..Neka se sjeti neko ili neka pregleda video snimke kada su bekove u prvoj sezoni igrali (Ivica Babić i Zoran Brković),koliko su samo oni isli naprejed...

Rezultat neka nes ne zavarava i dalje je ovo slabo kakve igrace imamo mislim da mozemo puno bolje igratil,trener ako je imalo pametan treba sjesti prouciti ovu utakmicu i na treninzima pokusati ispraviti greske...

PS. jedino kaznama mozemo dovesti igrace u red i da daju svoj maksimum na utakmicama...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.