"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet…Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem " - Husref Musemić

Dobrodosao Sefe, nek si ti nama zdrav i ziv jos 100 godina.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
Dali je rekao "divna publika, Visočkog mi nosa"RichmanBiH je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
Sta kaze sef?
Da mu dzeka muminovic( inace haver od dibe selimovica u to doba) nije uzimao pola plate i reket mu udaro mozda bi se lakse nosio sa pritiskom tribina i igro bolje , a inace je momak jedva ceko da ide iz SaMortemHz je napisao/la:Mislim da je on najbolji primjer igraca koji moze igrati samo pred 100-200 domacih navijaca poput Ultrasa. On ocito igra fenomenalno kada nema pritiska ali svi smo vidjeli sta bude na Koševu. Frajer se totalno gubio po terenu, k'o da je sport promasio. Tesko ce on ikad karijeru napraviti jer je slabic u glavi a i samo je kuk'o nesto po fb svaki put kad je zasr'o, sjecam se toga dobro. Ostvarit ce mozda osrednji transfer kad ode iz Zrinjskog i izgubit ce se u sljedecem klubu. Ako imaju 1.000 navijaca na tribini on ce se expresno vratiti sa 50 odigranih minuta u tom klubu.
Vjeruje mi smo se jako ogrijesili o Todorevica. Momak nije uopste dobijao pravu priliku. Ne znam koji je razlog tome. Jest da smo tada imali koliko toliko jak sastav, al , bar po meni, trebao je dobiti dosta vise minuta. Kad je otisao ja sam pisao da to nije dobar potez. Garantujem ti da bi bio jedan od boljih igraca u trenutnoj postavi FKSskoroalen je napisao/la:Meni je cijeli naš trio koji je sad u Mostaru podjednak. Bilbija, Todorović i Barić. Kod nas niko ništa posebno nije pokazao. Još kad se sjetim Barića na onom derbiju u 28. kolu, kad vrati loptu Delaču... onda mi je srce stalo na tribini.
Klinicku smrt dozivio kunem ti se.skoroalen je napisao/la:Meni je cijeli naš trio koji je sad u Mostaru podjednak. Bilbija, Todorović i Barić. Kod nas niko ništa posebno nije pokazao. Još kad se sjetim Barića na onom derbiju u 28. kolu, kad vrati loptu Delaču... onda mi je srce stalo na tribini.
simidobar je napisao/la:
"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet…Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem " - Husref Musemić![]()
![]()
![]()
.
Sjećam se kad zabi onu golčinu u BL.Zagor je napisao/la:Vjeruje mi smo se jako ogrijesili o Todorevica. Momak nije uopste dobijao pravu priliku. Ne znam koji je razlog tome. Jest da smo tada imali koliko toliko jak sastav, al , bar po meni, trebao je dobiti dosta vise minuta. Kad je otisao ja sam pisao da to nije dobar potez. Garantujem ti da bi bio jedan od boljih igraca u trenutnoj postavi FKSskoroalen je napisao/la:Meni je cijeli naš trio koji je sad u Mostaru podjednak. Bilbija, Todorović i Barić. Kod nas niko ništa posebno nije pokazao. Još kad se sjetim Barića na onom derbiju u 28. kolu, kad vrati loptu Delaču... onda mi je srce stalo na tribini.
Sto nemoj nazad bratE? pa bolji je od Ahmetovica 4298xSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo Bekic objavio sliku u dukserici Sarajevo i napisao back. Nemoj ga nazad
Pratis li ti Sarajevo.f0rest1946 je napisao/la:Sto nemoj nazad bratE? pa bolji je od Ahmetovica 4298xSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo Bekic objavio sliku u dukserici Sarajevo i napisao back. Nemoj ga nazad
Fino bi nas pojacao haha, a malog Hadzica u kup utakmice ubacivat
Ma ovo je valjda ono throwback, sjeća se najljepših vremena u karijeri.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo Bekic objavio sliku u dukserici Sarajevo i napisao back. Nemoj ga nazad
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, ronaldo99, UltraNorth i 62 gosta.