8-0!!!!saninhz87 je napisao/la:Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 3.000
hahahahaha
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- KB-TM87
- Kontakt:
Amar Osim : Nisam pretjerano zadovoljan

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Eto vam inovacije, **** vas inovacija...
HAJDE LAZAREEEEEEEEEE, HAJDE LAZAREEEEEEEE...
HAJDE LAZAREEEEEEEEEE, HAJDE LAZAREEEEEEEE...
ma sve ovo treba otjerati cuj 8 komada
Lazare kralju,sahu matu
...onaj promasaj ce uci u rubriku vjerovaliu ili ne...
Vecares se vidjelo da nema pljuvaca,derby navijaca i pored onakvih promasaj Laze raja se dobo zezeala....hajde lazareee,hajde lazareeee...sjever poludio..respect
samo sudije su bile uzasne,pa cist go poniste Zebi iz kornera,onaj pomocni na istoku nas unistio,valjda se i oni smilovali
ZAJKO ZEBA PAO S NEBA
P.S cuj 3000 hiljade,sramite se administracijo

Lazare kralju,sahu matu

Vecares se vidjelo da nema pljuvaca,derby navijaca i pored onakvih promasaj Laze raja se dobo zezeala....hajde lazareee,hajde lazareeee...sjever poludio..respect

samo sudije su bile uzasne,pa cist go poniste Zebi iz kornera,onaj pomocni na istoku nas unistio,valjda se i oni smilovali

ZAJKO ZEBA PAO S NEBA

P.S cuj 3000 hiljade,sramite se administracijo

Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 28 avg 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
gledalaca je bilo koliko je bilo, nije mnogo važno, važno je da su na utakmici bili oni pravi željovci, bolesnici plave boje
atmosfera je bila odlična, prije svega mislim na sjever
atmosfera je bila odlična, prije svega mislim na sjever
Vidjeces sutra u avazu, kolko gledalaca, 6.000 minsaninhz87 je napisao/la:Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 3.000
hahahahaha
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Na nasoj oficijelnoj pise 6000 i nemam nikakvog razloga da im ne vjerujem...EdinTM87 je napisao/la:Vidjeces sutra u avazu, kolko gledalaca, 6.000 minsaninhz87 je napisao/la:Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 3.000
hahahahaha

P.S. I ovi su prepravili na 5000...

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 28 avg 2010, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
OSIM: LJUT SAM ŠTO NISMO DALI VIŠE
GOLOVA
HAHAAHHAH NAJJACI JE

GOLOVA
HAHAAHHAH NAJJACI JE

Zeljeznicar za zivot cijeli !
- KB-TM87
- Kontakt:
Slažem, se, večeras su bili pravi navijači, zaljubljenici svete boje i kluba !
RESPECT veliki, a pogotovo sjeveru
RESPECT veliki, a pogotovo sjeveru

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
5100 gledalaca. 

I mi tebi vjerujemo... aj sad listaj spise jel kad njanjajvo dalo vise od 5 golova...Larry David je napisao/la:Drug mi je zakleti Manijak, samo Zeljo Zeljo Zeljo, ali je realan, osim kad sudjenje derbija komentarise.
Svaki me gol zvao da me zajebava, pitam ga koliko vas ima, kaze oko 3 000, a ovdje citam 6 000.
Poznavajuci njega, znam kome vjerovati.
6 000 malo sutra.

OSIM: LJUT SAM ŠTO NISMO DALI VIŠE GOLOVA
Iako je Željezničar protiv Leotara slavio s visokih 8:0 menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim na press konferenciji je rekao da nije pretjerano zadovoljan, pogotovo odnosom u drugom poluvremenu.
"Slavili smo s visokih 8:0, a ja sam razapet između dva osjećaja. Zašto ovo govorim? Iz jednog jedinog razloga. U drugom dijelu je Leotar bio raspadnut, a mi im 30 minta nismo uspjeli zabiti gol. Radi toga sam razočaran", rekao je Osim i dodao:
"Stajao sam u liniji s Leotarovom odbranom i svaki napad je trebao biti šansa, no pojedini igrači nisu mogli iskorisiti takvu igru Leotara. Zbog toga gubimo u Tuzli i Travniku jer jednostavno ne znamo. Da smo imali još dva igrača kao što je Zeba uz dužno poštovanje prema Leotara, dali bismo im 15 golova. Zadovoljniji sam pobjedom nad Zvijezdom nego ovom večerašnjom."
Trener Leotara Goran Skakić čestitao je Željezničaru na zasluženoj pobjedi i rekao je da za ovakvo izdanje njegovih izabranika nema opravdanja.
"Nakon ovakvog poraza teško je naći opravdanje. Dobro smo ušli u utakmicu, no po meni prestrogo dosuđen penal i malo potom drugi gol su nas presjekli. U drugom dijelu sam želio da postignemo barem počasni gol, no nismo uspjeli. Željezničar je pokazao kvalitetu i po mom mišljenju s ovakvom igrom može odbraniti titulu.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ne mogu da dođem sebi, pa šta ovo bi 

- KB-TM87
- Kontakt:
Primio sam informacije da je Carla Del Ponte dolazila na Grbavicu da vidi šta se desilo sa igračima Leotara. Kazala je da ovo liči na jedan GENOCIDOmar500 je napisao/la:Ne mogu da dođem sebi, pa šta ovo bi

HahahahahhahaaKB-TM87 je napisao/la:Primio sam informacije da je Carla Del Ponte dolazila na Grbavicu da vidi šta se desilo sa igračima Leotara. Kazala je da ovo liči na jedan GENOCIDOmar500 je napisao/la:Ne mogu da dođem sebi, pa šta ovo bi![]()
![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Na zvaničnoj web stranici kluba piše 6.000. Ne znam šta je tu nejasno...
onaj trener hapeola gledo tekmu iz izraela i govorio, nemojte vise nemojte
- zlaya_tm87
- Kontakt:
hahahahhaha joj amara kontrasa, kad dobijemo 8:0 lose smo odigrali, kad izgubimo onda je igra bila dobra, ali je falilo srece
prica mi stari da je svabo imao identicne izjave
... kakav otac, takav sin 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Po mojoj skromnoj procjeni na pocetku bilo 2,500 ali je na kraju bilo oko 5,000 na stadionu
Hmmm Leotar neozbiljna ekipa mogli smo jedno 13 ili 14 zabit,ali eto
JOj najdrazu su mi ovi mrzitelji (kompleksasi) njihovi blekani pobjede opet cudno pa idi te ba slavite prvi ste jupi

Hmmm Leotar neozbiljna ekipa mogli smo jedno 13 ili 14 zabit,ali eto

JOj najdrazu su mi ovi mrzitelji (kompleksasi) njihovi blekani pobjede opet cudno pa idi te ba slavite prvi ste jupi

svoj ti pos'o !
Sad s tekme, sta reci sto je mnogo mnogo
Utakica vise nego odlicna. Neki moje misljenje o svakom igracu koji je igrao veceras:
Sehic - nedovoljno posla da bih nes napisao...
Bogicevic - standardno dobar, borben i neprelazan...
Kerla - cvrst, neprelazan, ne nadadmasan u skok igri, cisti sve pred sobom...
Radovanovic - standardno dobar, po njegovoj strani nije bilo uopste prodora, sve zatvorio, a ucestvovo je i u igri u napadu...
Markovic - pozitivno iznenadjenje, siguran, borben i brzo se oslobadja lopte, za prvu utakmicu izvanredan, nesto onako nam je trebalo...
Culum - napokon se vraca u formu koju je imao na pocetku prosle sezone, nema izgubljene lopte(osim 2 pogresna dodavanja)
ostalo je odradio na visokom nivou...
Svraka - taj covjek me iz utamice u utamicu sve vise iznenadjuje, covjek ne stoji na terenu pravi destruktivac presjeca lopte, daje golove jedino nije na golu jos bio, svaka cast majstore...
Zebe - hmmmm ne znam odakle da pocnem da pisem, MAESTRO, GENIJE, CAROBNJAK, ne znam sta jos da napisem, 2 gola 3 asistencije ... pisoa bih jos ali bi mi trebalo 3 stranice
Rovcanin - jedno slalom je uradio mislim da je predriblao 5 igraca leotara, postigao gol otkrivao se, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji...
Beslija - kapa dole majstore u jednom poluvremenu napravis toliko posla kao neki igraci za 5 utamica i jos jednom kapa dole...
Lazo - fulio je sto se ne smije fuliti nikako, ali 3 gola su tri gola nek je probio ovosezonski led, neki ce ga kritikovati ovdje to znam ali od mene pohvale samo nastavi po 3 zabijati HAJDE LAZAREEE HAJDE LAZAREEE istinski manijak je uz tebe samo naprije...
Stanic - nesebican, pokretan, prodoran, agresivan...
Savic - dostojana zamjena za Milana zabio gol za onu minutazu koju je igrao prolazna ocjena
Perak - u nekoliko navrata je bio spor u predaji lopte a ostalo je sve ok...
8 komada je 8 komada sto je mnogo mnogo je

Sehic - nedovoljno posla da bih nes napisao...
Bogicevic - standardno dobar, borben i neprelazan...
Kerla - cvrst, neprelazan, ne nadadmasan u skok igri, cisti sve pred sobom...
Radovanovic - standardno dobar, po njegovoj strani nije bilo uopste prodora, sve zatvorio, a ucestvovo je i u igri u napadu...
Markovic - pozitivno iznenadjenje, siguran, borben i brzo se oslobadja lopte, za prvu utakmicu izvanredan, nesto onako nam je trebalo...
Culum - napokon se vraca u formu koju je imao na pocetku prosle sezone, nema izgubljene lopte(osim 2 pogresna dodavanja)

Svraka - taj covjek me iz utamice u utamicu sve vise iznenadjuje, covjek ne stoji na terenu pravi destruktivac presjeca lopte, daje golove jedino nije na golu jos bio, svaka cast majstore...
Zebe - hmmmm ne znam odakle da pocnem da pisem, MAESTRO, GENIJE, CAROBNJAK, ne znam sta jos da napisem, 2 gola 3 asistencije ... pisoa bih jos ali bi mi trebalo 3 stranice

Rovcanin - jedno slalom je uradio mislim da je predriblao 5 igraca leotara, postigao gol otkrivao se, iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji...
Beslija - kapa dole majstore u jednom poluvremenu napravis toliko posla kao neki igraci za 5 utamica i jos jednom kapa dole...
Lazo - fulio je sto se ne smije fuliti nikako, ali 3 gola su tri gola nek je probio ovosezonski led, neki ce ga kritikovati ovdje to znam ali od mene pohvale samo nastavi po 3 zabijati HAJDE LAZAREEE HAJDE LAZAREEE istinski manijak je uz tebe samo naprije...
Stanic - nesebican, pokretan, prodoran, agresivan...
Savic - dostojana zamjena za Milana zabio gol za onu minutazu koju je igrao prolazna ocjena
Perak - u nekoliko navrata je bio spor u predaji lopte a ostalo je sve ok...
8 komada je 8 komada sto je mnogo mnogo je
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ovo se mora potvrditi pobjedom u Širokom. Mora!