Ajde Totti zabi ga vise rodila te majka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
zvanicno?A_d_0 je napisao/la:Evo Ibre evo ludla.
Da zvanicnije nemoze biti.Italia je napisao/la:zvanicno?A_d_0 je napisao/la:Evo Ibre evo ludla.
Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
Sheva?Italia je napisao/la:Uno Due Trezege
najbolji strani napadac u zadnjih 10 godina Calcia..
pa taman na našeg lijevog beka taj napada a to je mega giga ultra jaki antonini, al valjda ćemo uspjeti njih riješiti, tad će i ibra vjerovatno zaigratiAdmir_Sa je napisao/la:Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
pa nije valjda toliko los?tony-mortale je napisao/la:pa taman na našeg lijevog beka taj napada a to je mega giga ultra jaki antonini, al valjda ćemo uspjeti njih riješiti, tad će i ibra vjerovatno zaigratiAdmir_Sa je napisao/la:Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
da nije Schelotto ?Admir_Sa je napisao/la:Odbrana dobra i desna strana napada, igra neki cupo, dobar je skroz. Bogdani im u spicu, 5min prije kraja fulio zicertony-mortale je napisao/la:jel gledo iko romu, vidim 0-0 s cesenom, a milan im gostuje u drugom kolu pa me interesuje kakva su ekipa, mada pretpostavljam da su igrali bunkerčinu kao da im život o tome zavisi, opasni su ti što uđu u viši rang naročito prvih 5-6 kola dok ih euforija drža, a milan prva 2 kola s takvima, jbg
Trezegol.Tuzla-BiH je napisao/la:Sheva?Italia je napisao/la:Uno Due Trezege
Ma joooookItalia je napisao/la:Trezegol.Tuzla-BiH je napisao/la:Sheva?Italia je napisao/la:Uno Due Trezege
gledao sam ga par puta, protiv slabijih ekipa doduse i cini mi se kao solidantony-mortale je napisao/la:@nail, ma nije on sad odron, al nije ni kvalitet za milana, al pošto inače u evropi nema 5 dobrih lijevih bekova moramo se šlepati s njim, on je onako osrednji i u odbrani i u napadu, a pošto je na toj strani dinjo koji odbranu zapravo ni ne igra tu bi nam trebao jedan defanzivno jak bek