Nek se Gegić i kompanija ugledaju na Musu i njegovu radnu etiku.Ne bi škodilo malo manje prosipanja seljakluka po ovim društvenim mrežama.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zato će neko u NBA, a neko u seosku ligu.Anatomija je napisao/la:Tu je i herr Djedović.
Nek se Gegić i kompanija ugledaju na Musu i njegovu radnu etiku.Ne bi škodilo malo manje prosipanja seljakluka po ovim društvenim mrežama.
da je bogdom bolje zapjevoguillermo je napisao/la:Minutica na parketu u prvoj pripremnoj Bayerna
A još Jović nije tu, znaci kad se on vrati Gegi minutaža ide u minusguillermo je napisao/la:Minutica na parketu u prvoj pripremnoj Bayerna
3isamagicnumber je napisao/la:Momak treba traziti posudbu negdje. Greska da provodi jos godinu dana u Bayern B koji igra u trecoj Njemackoj ligi. Koliko sam vidio to je praksa kod njih sa svim mladim igracima, drze ih u tom B-timu godinama i jedino presjede na klupi poneku tekmu za prvi tim. A koliko se ja mogu sjetiti ni jednog talenta nisu izbacili na taj nacin zadnji godine sem Zipsera. Nema teorije da zaigra znacajne minute koje su mu potrebne kod Dzordzevica, treba traziti posudbu kvalitetnu pod hitno.
Prosle godine je bio pecarski i eno ga u partizanu, jednostavno nisam optimistican sa bayeromlumani je napisao/la:3isamagicnumber je napisao/la:Momak treba traziti posudbu negdje. Greska da provodi jos godinu dana u Bayern B koji igra u trecoj Njemackoj ligi. Koliko sam vidio to je praksa kod njih sa svim mladim igracima, drze ih u tom B-timu godinama i jedino presjede na klupi poneku tekmu za prvi tim. A koliko se ja mogu sjetiti ni jednog talenta nisu izbacili na taj nacin zadnji godine sem Zipsera. Nema teorije da zaigra znacajne minute koje su mu potrebne kod Dzordzevica, treba traziti posudbu kvalitetnu pod hitno.
Samo Zipsera ,samo nba.Polako sa Gegicem on je sada prvo ime drugog tima,prosle godine nije bio glavni...
Pecarski je opće poznat kao problematično dijete.nerminh74 je napisao/la:Prosle godine je bio pecarski i eno ga u partizanu, jednostavno nisam optimistican sa bayeromlumani je napisao/la:3isamagicnumber je napisao/la:Momak treba traziti posudbu negdje. Greska da provodi jos godinu dana u Bayern B koji igra u trecoj Njemackoj ligi. Koliko sam vidio to je praksa kod njih sa svim mladim igracima, drze ih u tom B-timu godinama i jedino presjede na klupi poneku tekmu za prvi tim. A koliko se ja mogu sjetiti ni jednog talenta nisu izbacili na taj nacin zadnji godine sem Zipsera. Nema teorije da zaigra znacajne minute koje su mu potrebne kod Dzordzevica, treba traziti posudbu kvalitetnu pod hitno.
Samo Zipsera ,samo nba.Polako sa Gegicem on je sada prvo ime drugog tima,prosle godine nije bio glavni...
guillermo je napisao/la:Nadam se da su Musini skauti zapazili ovog momka ima sve predispozicije za NBA( osim suta)
Nevjerovatno je sazrio i zasluzuje barem 5min u odsustvu Jovica u Bayernu.
Kada može Satoransky u NBA može i Amar!lumani je napisao/la:guillermo je napisao/la:Nadam se da su Musini skauti zapazili ovog momka ima sve predispozicije za NBA( osim suta)
Bice dobar igrac,ali nema nista za nba...Euroliga vrh.
Upravo takoZiggs je napisao/la:Kada može Satoransky u NBA može i Amar!lumani je napisao/la:guillermo je napisao/la:Nadam se da su Musini skauti zapazili ovog momka ima sve predispozicije za NBA( osim suta)
Bice dobar igrac,ali nema nista za nba...Euroliga vrh.
Bravoooolumani je napisao/la:Koji je u njegovim godinama igrao u acb...Jako lako poredite igrace,samo fali da neko kaze Sani je kao Popovic..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.