To je duplo više nego što su Čala i Repuh uzeli u prvih 5 utakmica.Pitar6785 je napisao/la:U naredni 5 utakmica hus nece uzet vise od 8 bodova.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je duplo više nego što su Čala i Repuh uzeli u prvih 5 utakmica.Pitar6785 je napisao/la:U naredni 5 utakmica hus nece uzet vise od 8 bodova.
Hajde da se kladimo u tri mjeseca izbivanja sa ove teme kad si tako siguran?Pitar6785 je napisao/la:U naredni 5 utakmica hus nece uzet vise od 8 bodova.
Nemojte se kladiti,dragi ste mi obojicaSabinho je napisao/la:Hajde da se kladimo u tri mjeseca izbivanja sa ove teme kad si tako siguran?Pitar6785 je napisao/la:U naredni 5 utakmica hus nece uzet vise od 8 bodova.
Ja sam spicko sve sa racuna a tek sest jbq moram nesto cekati makar na forumuzagorski je napisao/la:Nemojte se kladiti,dragi ste mi obojicaSabinho je napisao/la:Hajde da se kladimo u tri mjeseca izbivanja sa ove teme kad si tako siguran?Pitar6785 je napisao/la:U naredni 5 utakmica hus nece uzet vise od 8 bodova.
Je l' i tebe Palace oborio? Mamu im kristalnu.Sabinho je napisao/la:Ja sam spicko sve sa racuna a tek sest jbq moram nesto cekati makar na forumu
Svedska cetvrtaskoroalen je napisao/la:Je l' i tebe Palace oborio? Mamu im kristalnu.Sabinho je napisao/la:Ja sam spicko sve sa racuna a tek sest jbq moram nesto cekati makar na forumu
Može se reći da nije niko bolji od nas, al isto onda tako možeš reći da nije niko ni slabiji od nas.ajdohordas je napisao/la:De nek mi neko kaže ko se to pojačao u ligi bolje od nas ? Ko to individualno ima bolje igrače nego mi ? Pošto su pojedinci ovdje previše pametni, volio bi da mi neko navede kakve to kvalitete imaju drugi sastavi a da mi nemamo. ALi igračke kvalitete, a ne rad uprave, funkcionisanje kluba itd...
Fakat ste neozbiljni ako mislite da nećemo izboriti LZP... koliko god situacija bila loša, mi smo Sarajevo i ja garantujem životom da ćemo na kraju završit u gornjem dijelu tabele, al nejse to sve, nikako ne treba zaboravit katastrofalan rad uprave, ovo je privremeno rješenje i sretno Husrefu, a mi se i dalje trebao trudit da istjeramo ova **** iz uprave, ili ih natjerat da počnu radit svoj posao kako treba.
Joj jest glupa priča ta nije nam bio dobar.bordobijeli je napisao/la:Bica 3 komada , najbolji igrac bh lige posljednji par godina jedino nije nama bio dobar . Musemic kad je bio u slobodi plakali za njim sad ni on nije dobar . kakvi smo i dobro nam je .
sta je momcino bilouNbx je napisao/la:Što me tripuješ sa tim avatarom.BTX je napisao/la:pametan frajkozlo87 je napisao/la:Sretno, šefe!
Realno, Bilbija kod nas nije pokazivao ni 30% onog što sad pokazuje. Čekali smo ga pola godine, trebao je da zamijeni Komazeca u špicu al' je tu polusezonu bio Torres premijer lige BiH, nema zicera koji nije oful'o, plus neki penali itd. Kasnije vraćen na AMFa a i opet ništa specijalno nije pokazao, solidan igrač al' tad smo u timu imali 3-4 puno bolja igrača koji su veći doprinos dali. Pa sad kad izvrtim film u glavi, od tog Bilbije se mogu sjetit samo golova u Grčkoj (s 3 metra oba) i gola Slobodi kojim smo potvrdili titulu. Ništa više.SiouxLukavac je napisao/la:Joj jest glupa priča ta nije nam bio dobar.bordobijeli je napisao/la:Bica 3 komada , najbolji igrac bh lige posljednji par godina jedino nije nama bio dobar . Musemic kad je bio u slobodi plakali za njim sad ni on nije dobar . kakvi smo i dobro nam je .
Posjećanja radi, i Bilbija i Todorović i Barić su kod nas igrali kada smo osvojili titulu.
Hajde ovako, nije nam valjao Okić, gdje je sad?
Nije nam valjao Melunović, gdje je sad?
Nije nam valjao Krajišnik, gdje je sad?
Nije nam valjao Simeunović, gdje je sad?
Nije nam valjao Cezar i Emerson, gdje su sad?
Ok . samo pljujte odma otjerajte Husrefa i sve igrace a zrinjski ce uzimat te nase otpadke i osvajat titule . Zrinjski ima mir ne prave ljudi frku odu im Tomic,Petrak,Kajkut,Mesanovic kao da se nista nije desilo idu dalje . doveli su iz druge lige pojacanje i iz celika da smo mi to uradili bojkotovali bi utakmice .SiouxLukavac je napisao/la:Joj jest glupa priča ta nije nam bio dobar.bordobijeli je napisao/la:Bica 3 komada , najbolji igrac bh lige posljednji par godina jedino nije nama bio dobar . Musemic kad je bio u slobodi plakali za njim sad ni on nije dobar . kakvi smo i dobro nam je .
Posjećanja radi, i Bilbija i Todorović i Barić su kod nas igrali kada smo osvojili titulu.
Hajde ovako, nije nam valjao Okić, gdje je sad?
Nije nam valjao Melunović, gdje je sad?
Nije nam valjao Krajišnik, gdje je sad?
Nije nam valjao Simeunović, gdje je sad?
Nije nam valjao Cezar i Emerson, gdje su sad?
Oni su bili popunjeni odlično, tako da im odlazak tih igrača i nije neki problem jer su imali na svakoj poziciji po 2 dobra, iskusna igrača, a da su im ostali ti igrači, prošetali bi se ligom, mada, kako su krenuli i bez njih će.bordobijeli je napisao/la:Ok . samo pljujte odma otjerajte Husrefa i sve igrace a zrinjski ce uzimat te nase otpadke i osvajat titule . Zrinjski ima mir ne prave ljudi frku odu im Tomic,Petrak,Kajkut,Mesanovic kao da se nista nije desilo idu dalje . doveli su iz druge lige pojacanje i iz celika da smo mi to uradili bojkotovali bi utakmice .
Vikendi se ne racunaju.Pitar6785 je napisao/la:Necu se kladit al ako hus uzme vise od 8 bodova u naredni 5 kola ja necu ovde pisat 90 dana
Trenutno korisnika/ca: Lecler, TheTruth34, Vanja8 i 39 gostiju.