Sunce mu poljubim da hoce jos ovaj da oba ne daju Banfield kako, imam na njemu servis 1.gem Damira u 3.setu na 4.5 kvotu posao na 15:40 al yebada kako on prebrzo servira i ne ceka i obori mi na 2.25

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moja kvota je bolja!bodi123 je napisao/la:
Doktor Damir![]()
Ja se sjecam ko je mene u gofna prvo uvalio!shminka je napisao/la:Sjetite se sljedeći put kad krenete srat po njemu ko vas je iz govana izvadio xD
nikad nisam po Damiru srao, molim lijeposhminka je napisao/la:Sjetite se sljedeći put kad krenete srat po njemu ko vas je iz govana izvadio xD
Vidi ovih magaraca pustaju go s igracem vise. Ogradi se na 9 kvotu al nedovoljno u pm. Crveni karton danas dana = 100% go slijedeci za onog ko ga dobije. Bas kod ovih magaraca latinosa sam jednom i skino sl. go na neke sto su 3 crvena imali!bvb je napisao/la:Ide ovdje TB u drugom setu po kvoti 5.00. Na sitno ispratit i lagano na spavanje.
Belgrano? Pa sta je problem, U2.50?Effenberg je napisao/la:Vidi ovih magaraca pustaju go s igracem vise. Ogradi se na 9 kvotu al nedovoljno u pm. Crveni karton danas dana = 100% go slijedeci za onog ko ga dobije. Bas kod ovih magaraca latinosa sam jednom i skino sl. go na neke sto su 3 crvena imali!bvb je napisao/la:Ide ovdje TB u drugom setu po kvoti 5.00. Na sitno ispratit i lagano na spavanje.E jbg ako je ovo realno da moras na najretardiraniju stvar se okladiti da im uzmes pare!
Problem je oba ne daju!bvb je napisao/la:
Belgrano? Pa sta je problem, U2.50?
Niposto. 2:1 sam 300 puta vidio na njih. Znam uvijek kad kod 1:1 odigram nema gola padnem a under 3.5 prodjem al se moram tresti jer daju ga oko 70-75. Al uglavnom ostane 2:1.josipmusa je napisao/la:sreca pa nisam tovario hendi na Emelec
Ne znam fakat razloga, samo sto znam iz dugogodisnjeg iskustva je da se ovakve tekme ne smiju igrati. Fulham u formi i naletu Ipswich u qurcu i oni te tekme zovu "momentum switch" mada je to samo bacanje prasine u oci da se narikta tekma. Manipulacija vjerovatno tjeraju od Fulhama kvotom i prave paniku, nekad i kladionice izmedju sebe i ogromni kapitalni ulagaci to rade samo da mogu trejdovati i poslije izaci (ograditi se) na vecu kvotu na domacina. Ako bi bas morao igrao bi 1x.admir12345 je napisao/la:Sto je kvota na Ipswich protim Fulhama 3,3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.