Champions League 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko osvaja LP 2017/18?

Liverpool FC
54
52%
Real Madrid CF
50
48%

Ukupno glasova: 104

Mariboraway
Kontakt:

Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la Mariboraway » 26 avg 2017, 01:07

Pa u zadnjih 10 godina se sigurno nije najavljivala titula. Pa evo nadji mi nekog forumasa da se zadnjih 6-7sezona prije pocetka sezone nada tituli dam ti sta hoces.
Kad vec pricas o luzerstvu gdje je Inter u toj prici? Da nije bilo Calciopolia gdje je stradao Juve,a Inter se Bog zna kako izvukao ne bi ni vi vidjeli titule a i necete sigurno narednih 15+godina sve dok Crotone,Genoa i Frosinone ubijaju brasno u vama. Cuj bgt Liverpool luzerski klub. Drzi se ti Citya i brojanja njihovih stativa/precki.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2017, 01:08

invincible1921 je napisao/la: Pa kazem ne pored ih niko po uspjesima naravno da je Liverpool trfojeniji, pa zeljo je trofejniji od rome :D Pa osim te noci u istanbulu sta jos ima vrijedno pomena? Koliok je samo predsezona proteklo u najavama titula za Liverpool , a koliko ih osvojise :?: Pa koliko ima ljudi na ovom forumu koji pamte zadnju liverpoolovu titulu

@Maribor govorim za zadnjih 20 i kusur godina a ne ovu sezonu ;)
S obzirom na finansijsku moć liverpula, i konkurenta šta je tu luzersko? Je li ijedne sezone Liverpul bio favorit broj 1 zadnjih 20 godina? Nije. Luzer je Siti koji srca milijardu na igrače, prvi favorit, a jedva uđe u LŠ. Luzer je Junajted, koji je najbogatiji klub na svijetu dovede najboljeg trenera, dovede sjajne igrače i ne može da da gola, daleko od titule, iza liverpula na tabeli. A favoriti za titulu bili. To su ti sinak luzeri..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 avg 2017, 01:11

Pa jasta "najbolji" i "najveci" englski klub eto kako vi rekoste ne moze ni najaviti titulu zadnjih 10 godina :lol: :lol:
=\_1921_/=

Mariboraway
Kontakt:

Post Postao/la Mariboraway » 26 avg 2017, 01:14

@Dantes haj ti to objasni simpatizeru Citya.
Njegovo rezonovanje : Klubovi s pobjednickim mentalitetom :City,Psg
Luzerski klubovi (trofejniji klubovi koji imaju krizu kao i svaki klub ali on to ne zna.)
Vjerovatno ne zna da je njegov Inter ceko toliko dugo titulu u evropi,jer da zna ne bi Liverpool nazivao luzerskim klubom.
Real je 6-7 godina u nizu ispadao u osmini finala ( Liverpool i Roma po jednom)jel ih cini to luzerskim klubom? Ne.
United je cekao titulu 20 + godina

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2017, 01:14

invincible1921 je napisao/la:Pa jasta "najbolji" i "najveci" englski klub eto kako vi rekoste ne moze ni najaviti titulu zadnjih 10 godina :lol: :lol:
Ne moći i biti luzer su dvije različite stvari. Dok ih ne kupi neki rus ili arap.. Onda će moći. I znaš šta taj liverpul bi harao opet, jer klub ima tradiciju. I ovako će prije osvojiti LŠ nego siti i slični..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 26 avg 2017, 01:15

Kome smeta jak Liverpool?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Mariboraway
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la Mariboraway » 26 avg 2017, 01:16

invincible1921 je napisao/la:Pa jasta "najbolji" i "najveci" englski klub eto kako vi rekoste ne moze ni najaviti titulu zadnjih 10 godina [emoji38] [emoji38]
Saint Etiene je najveci i najtrofejniji francuski klub pa vidis li ih da najavljuju titulu ili su i oni luzeri? Nisi mi bas najinteligentniji.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 avg 2017, 01:20

Ja za City nisam nista rekao osim da ih simpatisem iz engleske jer ne znam jbg eto mocni su mi: plavi su, imaju de bruynea, sta ja znam lijepi im dresovi... :crazy: nisam nigdje reko ni da je veci klub od liverpoola nit ista drugo

Sto se Intera tice navijam za njih od 1998. i daleko od toga da tvrdim ista posebno i za njih. Objektivno nisnu ni drugi najveci klub u Italiji...Uostalom eto uzeo je liverpool u Istanbulu, pa uzeo je i Inter u Madridu pa sta sad ?

Ne znam gdje ste procitali da sam ja uzdigao i jedan od ova dva kluba koja sam naveo :crazy:
=\_1921_/=

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2017, 01:20

Mariboraway je napisao/la:@Dantes haj ti to objasni simpatizeru Citya.
Luzerski klubovi (trofejniji klubovi koji imaju krizu kao i svaki klub ali on to ne zna.)
Vjerovatno ne zna da je njegov Inter ceko toliko dugo titulu u evropi,jer da zna ne bi Liverpool nazivao luzerskim klubom.
Real je 6-7 godina u nizu ispadao u osmini finala ( Liverpool i Roma po jednom)jel ih cini to luzerskim klubom? Ne.
Naravno. Danas je tako. Liverpul nema pare da bi bio favorit za titulu. Igrači radije biraju jače plate. Barselona je manji klub od liverpula ali je postala brend. Jer je lakše osvojiti trofeje u ligi gdje imaš jednog i po rivala, gdje igraš svake godine LŠ bez obzira kako igraš i kakav tim imaš, gdje je lijepo mjesto za život. More, plaže, sunce. I gdje su veće pare. Igrač će svaki prije izabrati barselonu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

invincible1921
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la invincible1921 » 26 avg 2017, 01:22

Mariboraway je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Pa jasta "najbolji" i "najveci" englski klub eto kako vi rekoste ne moze ni najaviti titulu zadnjih 10 godina [emoji38] [emoji38]
Saint Etiene je najveci i najtrofejniji francuski klub pa vidis li ih da najavljuju titulu ili su i oni luzeri? Nisi mi bas najinteligentniji.
Pa i ne znam bas marsej ima LP :kafa: i samo jednu titulu manje
=\_1921_/=

Mariboraway
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2017/18

Post Postao/la Mariboraway » 26 avg 2017, 01:23

invincible1921 je napisao/la:
Mariboraway je napisao/la:
Pa i ne znam bas marsej ima LP :kafa: i samo jednu titulu manje
Kad su je osvojili? Uhhh prije 25 godina,kakvi luzeri (tvoja logika)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 avg 2017, 01:33

Ponavljam Liverpool i Roma se stalno busaju u prsa i dizu sami sebe :kafa: :kafa: to mozda je malo prestalo sa fanovima Liverpoola u zadnje vrijeme,,..
=\_1921_/=

Mariboraway
Kontakt:

Post Postao/la Mariboraway » 26 avg 2017, 01:36

Pa de mi objasni kako dizu sami sebe ? Jel igraci prije sezone na preskoferenciji kazu :"Ove godine cemo osvojiti ligu bez poraza,zabit cemo 200 golova i necemo primiti nijedan jer je Mignolet najbolji golman u svemiru,dok cemo ligu prvaka igrati sa drugom postavom i dobiti Romu u finalu na penale".

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 26 avg 2017, 01:43

DANTES je napisao/la:Banujte Kawhi odmah. Stavio je najbolji ostrvski klub u isti rang sa Valensijom i romom pušikurcima evropskog fudbala...
Mislim da Romu i Liverpul mrzi isto zbog onoga zbog cega ih i ja mrzim :) Busaju se u prsa a luzerski mentalitet lvl1000....dva najsmesnija kluba u zadnjih 20+godina
To je to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 avg 2017, 03:21

Mariboraway je napisao/la:Pa de mi objasni kako dizu sami sebe ? Jel igraci prije sezone na preskoferenciji kazu :"Ove godine cemo osvojiti ligu bez poraza,zabit cemo 200 golova i necemo primiti nijedan jer je Mignolet najbolji golman u svemiru,dok cemo ligu prvaka igrati sa drugom postavom i dobiti Romu u finalu na penale".
Ma daj ba Roma se nada tituli deceniju i nikad nista :rol: Liverpool sad ti kazem zadnjih par godina fanovi su se usutili ali do one sezone kad se gerard okliznuo nadali su se itekako :kafa: nemoj mi suplje
=\_1921_/=

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2017, 09:18

Mariboraway je napisao/la:Pa de mi objasni kako dizu sami sebe ? Jel igraci prije sezone na preskoferenciji kazu :"Ove godine cemo osvojiti ligu bez poraza,zabit cemo 200 golova i necemo primiti nijedan jer je Mignolet najbolji golman u svemiru,dok cemo ligu prvaka igrati sa drugom postavom i dobiti Romu u finalu na penale".
Ma daj ba Roma se nada tituli deceniju i nikad nista :rol: Liverpool sad ti kazem zadnjih par godina fanovi su se usutili ali do one sezone kad se gerard okliznuo nadali su se itekako :kafa: nemoj mi suplje
Ali nisu bili favoriti ni tada. Pored šeika i ruskih tajkuna. Imali su šansu, ali nisu bili top 5 favorita prije početka sezone.. Mnogo si mi nešto neupućen
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 avg 2017, 09:27

Jeftha je napisao/la:Kome smeta jak Liverpool?

Nama. :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 26 avg 2017, 12:38

Od 2001. do 2017. Liverpool je osvojio UEFA Cup i pobjedio Alaves.
Osvojio je Super Cup Europe pobjedivšu Bayern.
Osvojio je Ligu Prvaka pobjedivši Milana.
Osvojio je Liverpool ooet Super Cup Europe pobjedivši CSKA.
Izgubio je jedno finale Lige Prvaka od Milana.
Izgubio je Svejtsko klubsko prvenstvo uzgubivši od Sao Paola.
Izgubio je finale Europa Luge od Seville.
7 finala u zadnjih 16 godina ali eto oni se nešto folirajui guraju sa velikanima. Na prste možeš nabrojati ekipe koje su imale veći usojeh u Europi od Liverpoola u tom periodu.

Tebi nema potrebe da objašnjavam koliko je unazadio Liverpool tragedija sa Juventusovim navijačima i tragedija u finalu FA Cupa. Od ovog zadnjeg se 20 godina sudski pkušava sprati ljaga i napokon se uspjelo.
Kocka je bačena

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 avg 2017, 15:46

Hendo je napisao/la:Od 2001. do 2017. Liverpool je osvojio UEFA Cup i pobjedio Alaves.
Osvojio je Super Cup Europe pobjedivšu Bayern.
Osvojio je Ligu Prvaka pobjedivši Milana.
Osvojio je Liverpool ooet Super Cup Europe pobjedivši CSKA.
Izgubio je jedno finale Lige Prvaka od Milana.
Izgubio je Svejtsko klubsko prvenstvo uzgubivši od Sao Paola.
Izgubio je finale Europa Luge od Seville.
7 finala u zadnjih 16 godina ali eto oni se nešto folirajui guraju sa velikanima. Na prste možeš nabrojati ekipe koje su imale veći usojeh u Europi od Liverpoola u tom periodu.

Tebi nema potrebe da objašnjavam koliko je unazadio Liverpool tragedija sa Juventusovim navijačima i tragedija u finalu FA Cupa. Od ovog zadnjeg se 20 godina sudski pkušava sprati ljaga i napokon se uspjelo.

I niti jednom nisu bili favoriti sem onda u finalu sa Alavesom.. Nikad nisu imali ni top 4 budžet u premijer ligi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 28 avg 2017, 11:36

DANTES je napisao/la:
Mariboraway je napisao/la:@Dantes haj ti to objasni simpatizeru Citya.
Naravno. Danas je tako. Liverpul nema pare da bi bio favorit za titulu. Igrači radije biraju jače plate. Barselona je manji klub od liverpula ali je postala brend. Jer je lakše osvojiti trofeje u ligi gdje imaš jednog i po rivala, gdje igraš svake godine LŠ bez obzira kako igraš i kakav tim imaš, gdje je lijepo mjesto za život. More, plaže, sunce. I gdje su veće pare. Igrač će svaki prije izabrati barselonu
Hajmo se malo uozbiljiti.
Jedan ipo rival ?
Mislis jedan ipo rival nivoa Barcelone, to realnije zvuci.
Real Madrid je rival gdje da imas opciju da izaberes 99 top klubova ili Real Madrid , vjerujem da bi 99% strucnjaka izabralo ovu prvu opciju.Pricamo o klubu koji je renomiran kao najveci na Svijetu, a o Barceloni koja je stoljece nazad jedini klub u Svijetu koji ga prati u svim mogucim segmentima.
Atletico Madrid je klub koji je zadnjih 8 godina dozivio expanziju koja ga je ubacila u top 4 kluba na Svijetu u svakom mogucem segmentu.Rezultati i sam igracki kadar govori u njihovo ime.Nemoj mi spominjati Arsenale,Totenhame i ostale kilave klubove kao konkurente i opasne rivale jer su to klubovi koji bi u svakoj drugoj konkurenciji bili u igri za Evropa Ligu.Liverpool je klub koji nikada nije bio i nikada nece biti veci klub od Barcelone.Barcelona je najtrofejniji klub na Svijetu i ujedno jedini klub koji je dostojan rivalstva sa Real Madridom.Generalno , Barcelona je najtofejniji klub na Svijetu.Real Madrid je klub koji u riznici ima najvise onih ultra znacajnih trofeja.
Da onda kazemo kako je Juventus maleni jer je izgubio 8 finala LP , a Milan smatramo gigantom za njih jer se ne mogu mjeriti po trofejima LP ?

Barcelona i Real Madrid su atraktivni zbog svega navedenog , zbog tih cinjenica sama crema Svijeta bira njihov dres jer su to klubovi koji te stavljaju u pol poziciju da budes bolji od drugih igraca.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.