Ovdje ima najmanje navijaca Zelje iz Sarajeva sve je to sirom Bosne!drajkula_zlo je napisao/la:pa navijaci zar ne treba te bit na jugu ili u dolini cupova ???
svaka cast
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
19’
Zeba
21’
Popović
24’
Svraka
26’
Zeba
@Hamo igramo sa 2 spica(rova i pop)
Zeba
21’
Popović
24’
Svraka
26’
Zeba
- fanatic1991
- Kontakt:
da u pravu si ja sam iz Brcko DCdrH je napisao/la:Ovdje ima najmanje navijaca Zelje iz Sarajeva sve je to sirom Bosne!drajkula_zlo je napisao/la:pa navijaci zar ne treba te bit na jugu ili u dolini cupova ???
svaka cast

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
HVALAjocker12 je napisao/la:19’
Zeba
21’
Popović
24’
Svraka
26’
Zeba

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
nije jos ni poluvrijeme...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
33' Rowajocker12 je napisao/la:19’
Zeba
21’
Popović
24’
Svraka
26’
Zeba
Ostajemo vam dužni informaciju da se legendarni Ivica Osim pojavio na svojoj Grbavici. Ne treba ni napominjati kako su ga dočekali domaći navijači.
Nek opet navrati kad je ovako nafakali...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
rekord u premijer ligi od kako su se savezi ujedinili drzimo mi protiv posusja 7:1
MinistaR je napisao/la:Željezničaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
Koja igra, koje ludilo. Pet komada nakon pola sata igre. Idemo dalje! Po rekordnu pobjedu u Premijer ligi
Svaka čas!
Drago mi je da ste i vi osjetili šta znači dati peticu u pola sata a ne samo je primati. Posao je to!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ostajemo vam dužni informaciju da se legendarni Ivica Osim pojavio na svojoj Grbavici. Ne treba ni napominjati kako su ga dočekali domaći navijači.RADI OVOGA BIĆE JOŠ 5 KOMADA.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- cinclatorTM
- Kontakt:
Dobra prilika da ubaci kojeg ovog novajliju.
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
shkembe je napisao/la:rekord u premijer ligi od kako su se savezi ujedinili drzimo mi protiv posusja 7:1

Leotar-Bosna Visoko 9-0
A prije ujedinjenja savezaa, drzite rekord(nek me ispravi neko ako grijesim), Zmaj od Bosne - Zeljeznicar 9-1.
Radnički (Lukavac) - Velež 12:1, to ne obori niko...faba je napisao/la:shkembe je napisao/la:rekord u premijer ligi od kako su se savezi ujedinili drzimo mi protiv posusja 7:1Ne, ne.
Leotar-Bosna Visoko 9-0
A prije ujedinjenja savezaa, drzite rekord(nek me ispravi neko ako grijesim), Zmaj od Bosne - Zeljeznicar 9-1.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Pa cak ni viIsnar je napisao/la:Radnički (Lukavac) - Velež 12:1, to ne obori niko...faba je napisao/la:shkembe je napisao/la:rekord u premijer ligi od kako su se savezi ujedinili drzimo mi protiv posusja 7:1Ne, ne.
Leotar-Bosna Visoko 9-0

Ok, drago mi je sto si me editovo.
Mi smo ti i u kupu rekorderi Leotar - Velez 10:0faba je napisao/la:Radnički (Lukavac) - Velež 12:1, to ne obori niko...
Sta ti je mocni Velez! I kazu protiv bojkota! Heh

- Drugi način
- Kontakt:
E Lazo, Lazoo, ...Nešto i za rubrike "sve je moguće".
Sjajna akcija Želje, a onda je Popović sa pet metara promašio potpuno prazan gol.
- fanatic1991
- Kontakt:
Nešto i za rubrike "sve je moguće".
Sjajna akcija Želje, a onda je Popović sa pet metara promašio potpuno prazan gol.
hah ovo me nikako ne cudi hahahaha
hah ovo me nikako ne cudi hahahaha
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa, Napaceni87, Rahatlokum i 63 gosta.