Od vremena dok su Dossena i Degen igrali tamo. Ovaj prvi je cak i gol zabio.Hendo je napisao/la:Kawhi odakle tolika mržnja prema Liverpoolu?
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ja sam mislio da je zbog Benayuna.Jeftha je napisao/la:Od vremena dok su Dossena i Degen igrali tamo. Ovaj prvi je cak i gol zabio.Hendo je napisao/la:Kawhi odakle tolika mržnja prema Liverpoolu?
Kocka je bačena
Odakle ti to? Nisam ih spomenuo nigdje.Hendo je napisao/la:Kawhi odakle tolika mržnja prema Liverpoolu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam otkud vam ideja da Liverpool može proći ovu grupu. kuknjava
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma prolazi Liverpool grupu, ipak Spartak nije nivo jednog Basela.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne znam da li je neko spominjao, ali ovaj Karabag Agdam je ispiso historiju Lige prvaka. Naravno ovo sto su oni postigli je nemoguce oboriti. Klub Karabag je osnovan 1951 (nista neobicno) u Agdamu. Zanimlivo je da danas grad Agdam broji 0 stanovnika. Usljed rata u drzavi, grad se totalno iselio. Zanimljivo, nakon rata niko se nije vratio. Klub je naravno promjenio sjediste, te danas igra u Baku.
Skoro pa 100% stanovnista Agdama su bili Azeri, a u tom ratu su pobjedu odnijeli Armenci i iako regija Karabag sluzbeno pripada Azerbajdzanu, tu glavnu rijec vode Armenci, ta regija je nazavisna drzava, samo sto to nije sluzbeno. Skoro milijun Azera se od tuda iselilo i obzirom da je grad Agdam etnicki skoro 100% bio naseljen Azerima, poslije rata se tu nije imao tko vratiti, mozda neka 1.000 Armenaca, al nemaju ni oni sta raditi u tolikom i jos k tome razorenom gradu.FliX je napisao/la:Ne znam da li je neko spominjao, ali ovaj Karabag Agdam je ispiso historiju Lige prvaka. Naravno ovo sto su oni postigli je nemoguce oboriti. Klub Karabag je osnovan 1951 (nista neobicno) u Agdamu. Zanimlivo je da danas grad Agdam broji 0 stanovnika. Usljed rata u drzavi, grad se totalno iselio. Zanimljivo, nakon rata niko se nije vratio. Klub je naravno promjenio sjediste, te danas igra u Baku.
Skoro pa 25 godina je proslo od preseljenja kluba u Baku, a imaju jako lijep stadion koji ima 5.800 sjedecih mjesta rasporedjenih na tri tribine
- akisarajevo92
- Kontakt:
za one koji još prate Ligu Prvaka preko OBN-a slijedi mali šok u drugom kolu kada pored utakmica PSG - Bayern i Atletico - Chelsea u prenosu bude Sporting - Barcelona 
Don't believe the hype.
Atletico Chelsea ce da frsti od uzbudenja i golova, utakmica koja se ne smije propustitiakisarajevo92 je napisao/la:za one koji još prate Ligu Prvaka preko OBN-a slijedi mali šok u drugom kolu kada pored utakmica PSG - Bayern i Atletico - Chelsea u prenosu bude Sporting - Barcelona
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa u toj su najujednaceniji protivnici. Katarani ce nabiti Kasaiane, a Chelsea nije ni blizu Atletija. Sporting je samo malo slabiji od Barce.akisarajevo92 je napisao/la:za one koji još prate Ligu Prvaka preko OBN-a slijedi mali šok u drugom kolu kada pored utakmica PSG - Bayern i Atletico - Chelsea u prenosu bude Sporting - Barcelona
Kad smo vec kod toga ja ocekujem da OBN ne prenosi nijednu tekmu PSGa. Ako budu igrali finale/polufinale pustice trening Barce umjesto toga.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nije ni to nista novo. Prosle sezone su u uzvratu 1/8 finala pustili trening Barcelone.Kawhi je napisao/la:
Kad smo vec kod toga ja ocekujem da OBN ne prenosi nijednu tekmu PSGa. Ako budu igrali finale/polufinale pustice trening Barce umjesto toga.
To bi objasnilo neke stvari.Donnie Darko je napisao/la:Pa nije ni to nista novo. Prosle sezone su u uzvratu 1/8 finala pustili trening Barcelone.Kawhi je napisao/la:
Banujte Kawhi odmah. Stavio je najbolji ostrvski klub u isti rang sa Valensijom i romom pušikurcima evropskog fudbala...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kawhi je napisao/la: Ne volim kvazivelike klubove poput Liverpoola i Valencie recimo
You'll never walk alone.
- invincible1921
- Kontakt:
Mislim da Romu i Liverpul mrzi isto zbog onoga zbog cega ih i ja mrzimDANTES je napisao/la:Banujte Kawhi odmah. Stavio je najbolji ostrvski klub u isti rang sa Valensijom i romom pušikurcima evropskog fudbala...
=\_1921_/=
-
Mariboraway
- Kontakt:
Rece lik koji navija za Manchester City i baca drkitzu svako malo na njih.
- invincible1921
- Kontakt:
Navijam za Inter a city simpatiziram iz Engleske jer voilm engleski fudbal pa ono daj nekogaMariboraway je napisao/la:Rece lik koji navija za Manchester City i baca drkitzu svako malo na njih.
=\_1921_/=
Kako možeš uopšte porediti jedan liverpul i romu. Ljudi koji u finalu LŠ gube 3-0 i vrate se i dobiju meč su luzeri? Roma kad gubi 3-0 onda izgubi 7-0invincible1921 je napisao/la:Mislim da Romu i Liverpul mrzi isto zbog onoga zbog cega ih i ja mrzimDANTES je napisao/la:Banujte Kawhi odmah. Stavio je najbolji ostrvski klub u isti rang sa Valensijom i romom pušikurcima evropskog fudbala...Busaju se u prsa a luzerski mentalitet lvl1000....dva najsmesnija kluba u zadnjih 20+godina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Mariboraway
- Kontakt:
Ajde Roma i nekako ispada smijesna i bruka se sa onim 7-1 rezultatima ali nigdje ne vidim da se guraju u neku elitu. Pa u trecem sesiru su i oni i Liverpool. Prvi i drugi su rezervisani za tu elitu. Liverpoolu je godinama cilj top 4 jer nemaju kvalitete za nesta vise i to trener javno kaze prije pocetka sezone. Ne znam da je neko rekao da ce se boriti za titulu. To sto si vidio da u Bosni na nekom beznacajnom forumu gura Liverpool u elitu dovoljno govori o tebi kao veoma neinformisanoj osobi i ogranicenoj na samo nase portale.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa kazem ne pored ih niko po uspjesima naravno da je Liverpool trfojeniji, pa zeljo je trofejniji od romeDANTES je napisao/la:Kako možeš uopšte porediti jedan liverpul i romu. Ljudi koji u finalu LŠ gube 3-0 i vrate se i dobiju meč su luzeri? Roma kad gubi 3-0 onda izgubi 7-0invincible1921 je napisao/la:Mislim da Romu i Liverpul mrzi isto zbog onoga zbog cega ih i ja mrzimDANTES je napisao/la:Banujte Kawhi odmah. Stavio je najbolji ostrvski klub u isti rang sa Valensijom i romom pušikurcima evropskog fudbala...Busaju se u prsa a luzerski mentalitet lvl1000....dva najsmesnija kluba u zadnjih 20+godina
@Maribor govorim za zadnjih 20 i kusur godina a ne ovu sezonu
=\_1921_/=