UEFA Evropska liga 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Evropska liga 2017/18
Kad je izvlacenje grupa?
Za 45 minuta.Ramsey16 je napisao/la:Kad je izvlacenje grupa?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- JohnCleese
- Kontakt:
I meni je godra zbog konacnog posrtaja bas takvog Dinama kakvog si opisaobadblueboylivno je napisao/la:
Nije krah.![]()
Hajduk dobio najtežeg protivnika, šanse su bile 5%. Očekivano, mada tko zna da Gylfi nije zabio bolestan gol, možda bi "tribine" utrpale još jedan gol.
Osijek dobio al-pari protivnika, nije bilo sreće (isto bi bilo da je Osijek prošao, Austrijanci bi mogli reći da nije bilo sreće), odlučio promašen penal u prvoj - umjesto 5-0 izgube 1-2. Jučer izdominirali, yebiga. A nitko ih nije vidio ni u trećem pretkolu, a izbacili su dva nositelja, među njima ex europskog prvaka. Realno, daleko iznad očekivanja, skupina bi bila šlag na tortu. Šteta propuštene šanse, tko zna kad će imati ovakvu situaciju. Žalosno je bilo gledati branjenje Austrije 90 minuta pa onda slavlje kao da su, u najmanju ruku, osvojili domaći kup preokretom protiv Salzburga.![]()
A kriminalna organizacijajooooj
konačno nestalo sreće pa ih opale kokičari koji su lani izbačeni zbog namještanja utakmica.
![]()
![]()
Protiv onog norveškog jada se vidjelo da je to užas od momčadi, trenera, igre, ali se provuklo. Dosta je bilo guženja, zadnjih godina se europska jesen igrala isključivo zbog neshvatljivo velike doze sreće. Zanima me, a jasno, nikad neću dobiti odgovor, čime je lopovčina i kriminalčina zaslužila toliku sreću. Davno se trebala preskočiti (malo je reći) jedna skupina, ali ne, golovi u 97., neshvatljive obrane golmana koji kasnije ništa nisu napravili, stative protivnika, crveni kartoni, autogolovi, sve najlošije u nogometu što te može zadesiti, dešavalo se protivnicima kriminalne skupine s Maksimira... da ne spominjemo konstantne pomore nositelja u LP pa upadanje u povlaštene i playoffove s Mariborom i Skenderbejom za ulazak u LP
... sad je došao kraj.
![]()
![]()
Čestitke Vardaru! Yeben rezultat Zvezde.

Za Osijek ne znam sta da kazem. Zapostavili su ih i Hrt- ovci i Arene pa ih nisam ni gledao kako su se zaista predstavili u EL samo sam citao vijesti o senzacionalnim rezultatima, a nemogu mi tek tako postati simpaticni. Samo ih mogu zaliti kao klub sa ovih prostora koji nije uspio do kraja.
Hajduk i Rijeku pratim uvijek u Europi i cesto u ligi i zbog tog ih iskreno zalim.
Hajduku bi prolaz u grupu (financijske injekcije ) znacio upotpunosti povratak na pravi kolosijek.
Recimo, moje misljene za Rijeku je takvo da su se sad uspjeli plasirati u LS dugo (mozda nikad) nijedan klub sa ovih prostora ih ne bi stigao niti u organizacionom niti u sportskom smislu.
Steta.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Prenosi li itko ždrijeb? Arena ili Eurosport
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
AS1KingJamesMVP je napisao/la:Prenosi li itko ždrijeb? Arena ili Eurosport
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- KingJamesMVP
- Kontakt:
HvalaDANTES je napisao/la:AS1KingJamesMVP je napisao/la:Prenosi li itko ždrijeb? Arena ili Eurosport
LeBron James
- DragonReborn
- Kontakt:
2/5rio_Ferdy88 je napisao/la:1/4JohnCleese je napisao/la: 0/4![]()
![]()
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Rijeka i Partizan od hrvatskih klubova su se kvalifikovali.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Joj valja sve ovo povadit iz ovih kuglica 749 ekipa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pardon, nek mi halale TuđmanovciDragonReborn je napisao/la:2/5rio_Ferdy88 je napisao/la:1/4JohnCleese je napisao/la: 0/4![]()
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hahaha prekuco sa prognozom, nema šta sretno dalje u evropi.marconato je napisao/la:Bravo momcino, dobar si prognozer. Samo tako nastavivozdra je napisao/la:I vama je ovo zadnja utakmica, a u Rusiju samo na izlet idete.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Nakon zdrijeba kad se izvukao PSV, nitko im nije davao puno sansi, cak su one bile minimalne sto je i razumljivo obzirom da je s druge strane PSV a Osijek igra Europu nakon dugo godina i tek je 4. ekipa u HR prvenstvu. Pa i nakon one pobjede u Eindhovenu opet je vecina sumnjala da Osijek moze do senzacije i prolaza protiv velikog PSV-a.JohnCleese je napisao/la:Za Osijek ne znam sta da kazem. Zapostavili su ih i Hrt- ovci i Arene pa ih nisam ni gledao kako su se zaista predstavili u EL samo sam citao vijesti o senzacionalnim rezultatima, a nemogu mi tek tako postati simpaticni. Samo ih mogu zaliti kao klub sa ovih prostora koji nije uspio do kraja.
Onda su uslijedila ona vrijedanja od strane Nizozemaca, ponizavanja i slicno, a nasih 200-300 navijaca je bilo glasnije od njihovih 25 000-30 000 tamo. Kad su stigli u Gradski vrt tek su tamo dozivjeli pakao i Pero ih je utisao onim slobodnjakom. Kad pobjedis PSV dvaput u tjedan dana to ipak nesto govori, znaci da vrijedis. Protiv Austrije nazalost nije bilo srece, pogotovo u prvoj utakmici i nakon tog promasenog penala je sve krenulo nizbrdo a siguran sam da bi pobjedili, mozda 2:0, mozda 3:1 ali pobjeda bi sigurno bila tu.
Deckima se nista ne moze prigovoriti, odigrala su koliko su mogli, ostavili srce na terenu i navijaci to primjete i cijene. Nitko se nije nadao da ce doci na korak do grupne faze, nitko se nije nadao da ce izbaciti jednog PSV-a, ostvarili su najvecu pobjedu u povijesti kluba i nadam se da ce iduce godine biti jos bolje. Sad samo da ostanu na okupu i da se dovede kakvo pojacanje kao sto je najavljeno, da se posvete NHL-u i da se napadne top 3 sto realno mislim da se moze ostvariti.
Na drugom forumu je jedan dobro objasnio stanje u Osijeku, kaze: Osijek je preko ljeta mrtav grad, napokon se nesto dogadjalo, i hvala igracima za ovo, sljedece godine nadam se da ulazimo u grupe i isto tako pravimo zajedno jesen za pamcenje.
Da, grad je mrtav pogotovo preko ljeta kad su ljudi na moru a vecina ih je vec odavno otisla negdje van ali ovo Europsko ludilo je potreslo cijeli grad i atmosfera je bila fantasticna.
Ova slavlja s igracima su meni iskreno nesto odlicno, nakon onih godina dok su bili na pragu ispadanja i kad igraci nisu uopce primali placu napokon je doslo sve na svoje mjesto i ekipa igra odlicno.
Zadnja minuta videa.

Svu sreci zelim Partizanu, Zvezdi, Rijeci i Vardaru u grupnoj fazi EL

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Au bit će ludilo u BG-u i Tirani, ne znam hoće li dati gostima da dođu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DragonReborn
- Kontakt:
A razdvoje Ruse i Ukrajince, al nema veze evo nas da punimo kasu UEFE.Osim13 je napisao/la:Skenderbeg aaaa bice makljaze opet
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Pa nije ih bilo kad su repke igrale pa opet belajrio_Ferdy88 je napisao/la:Au bit će ludilo u BG-u i Tirani, ne znam hoće li dati gostima da dođu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Re: RE: Re: UEFA Evropska liga 2017/18
Probaj na fullmatchesandshows.comEdoBa je napisao/la:Gdje se mogu pogledati svi golovi od sinoć?!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se, to bi bio ogroman priljev love i bili bi mirni par sezona, a imaju trenera koji ne bi odustao od lova na rezultat kao što su odustajali treneri najboljeg kluba u regionu ovih 10-ak godina, ne bi im europska jesen bila škola kao što su to govorili iz GNKDZ ovih 10-ak godina.JohnCleese je napisao/la:Recimo, moje misljene za Rijeku je takvo da su se sad uspjeli plasirati u LS dugo (mozda nikad) nijedan klub sa ovih prostora ih ne bi stigao niti u organizacionom niti u sportskom smislu.
Steta.
Šteta, ali dobro, mislim da su dobili skupinu po mjeri, mogla bi im biti treća sreća, ali se moraju pojačati i nipošto prodavati.
A Osijek je navodno odyebao HTV koji ih je preskočio protiv Luzerna, a onda htio PSV. Ovi su onda rekli da HTV, zbog sramotnog odnosa prema svima osim prema GNK-u i Hajduku, neće raditi prijenose njihovih utakmica, pa su prodali prava HNTV-u.

Hayley <3
Kako uefasko mafijaski bolesnici nariktaju grupu da 2 redbull kluba dobiju najlakse protivnike a ovi ambiciozni istocnjacki klubovi ko Karabeg, Zvezda, Vardar etc. njih ko yebe baci ih u kavez lavovima da ih raskomadaju u grupi smrti. Pomrla stoka dabogda, nema stvari koju su cestito i regularno sproveli u djelo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, JackW i 9 gostiju.