Je li to ona s njim?DANTES je napisao/la:Ili da te yebe Kanga..arelinho je napisao/la:I ja bih onako plakao da znam da ću sa Zvezdom obići čitavu grupu u EL.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko suza radosnica na Jovaninom licu![]()
UEFA Evropska liga 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Evropska liga 2017/18
Pa sve ove voditeljice guze igrači, al ona Mina Pavlovicarelinho je napisao/la:
Je li to ona s njim?

Ko je Jovana? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Guzijan, voditeljica na Areni. Ona je Zvezdašica, a ima i Dijana PartizanKaunas je napisao/la:Ko je Jovana?
Mina

Atga stra jw ico. Idaj imeSF6 je napisao/la:![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel to lijevom pisesOsim13 je napisao/la:Atga stra jw ico. Idaj imeSF6 je napisao/la:![]()

15.10.2013.
Eto kolega iznad mene je napisao.Osim13 je napisao/la:Atga stra jw ico. Idaj imeSF6 je napisao/la:![]()
Evo samo za tebe i video

- QUARTERBACK
- Kontakt:
vratite je na sportklub 

Re: RE: Re: UEFA Evropska liga 2017/18
SF6 je napisao/la:![]()

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tko je ova na slici?
Topim se ko kocka šećera kad vidim Jovanu, kakva žena!
Topim se ko kocka šećera kad vidim Jovanu, kakva žena!

Hayley <3
Bravo momcino, dobar si prognozer. Samo tako nastavivozdra je napisao/la:I vama je ovo zadnja utakmica, a u Rusiju samo na izlet idete.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
da je završilo 2:2 ja mislim da bi i sudija završio svoje prisustvo među živima xD
kakva utakmica
pravo uživanje bilo gledati večeras sve tekme, jedino ko me razočarao je Dinamo. Hajduku i Osijeku se nema šta prigovoriti
kakva utakmica

pravo uživanje bilo gledati večeras sve tekme, jedino ko me razočarao je Dinamo. Hajduku i Osijeku se nema šta prigovoriti
Pa zar da Evropa 10-tu godinu zaredom bude uskracena za ovakvu atmosferu i ludnicu?! E pa nece da moze! Cigani ludaci se vracaju na velika vrata!
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 25 avg 2017, 09:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- JohnCleese
- Kontakt:
Krah hrvatskog nogometa
0/4
Skenderbeg, Vardar, Partizan, Zvezda
vazda vrelija krv na jugu i istoku 

0/4

Skenderbeg, Vardar, Partizan, Zvezda

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
1/4JohnCleese je napisao/la: 0/4![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje se mogu pogledati svi golovi od sinoć?!
- JohnCleese
- Kontakt:
Rijeka lucky losers Wolfgang Loitzlrio_Ferdy88 je napisao/la:1/4JohnCleese je napisao/la: 0/4![]()
![]()

Ma za Rijeku se znalo poslije Red bulla da su upali.
Kada je doslo svima ono pravo, konacno i bitno, iscezli su kao jutarnja rosa i zakasnili na svoje perone srece

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije krah.JohnCleese je napisao/la:Rijeka lucky losers Wolfgang Loitzlrio_Ferdy88 je napisao/la:1/4JohnCleese je napisao/la: 0/4![]()
![]()
![]()
Ma za Rijeku se znalo poslije Red bulla da su upali.
Kada je doslo svima ono pravo, konacno i bitno, iscezli su kao jutarnja rosa i zakasnili na svoje perone srece

Hajduk dobio najtežeg protivnika, šanse su bile 5%. Očekivano, mada tko zna da Gylfi nije zabio bolestan gol, možda bi "tribine" utrpale još jedan gol.
Osijek dobio al-pari protivnika, nije bilo sreće (isto bi bilo da je Osijek prošao, Austrijanci bi mogli reći da nije bilo sreće), odlučio promašen penal u prvoj - umjesto 5-0 izgube 1-2. Jučer izdominirali, yebiga. A nitko ih nije vidio ni u trećem pretkolu, a izbacili su dva nositelja, među njima ex europskog prvaka. Realno, daleko iznad očekivanja, skupina bi bila šlag na tortu. Šteta propuštene šanse, tko zna kad će imati ovakvu situaciju. Žalosno je bilo gledati branjenje Austrije 90 minuta pa onda slavlje kao da su, u najmanju ruku, osvojili domaći kup preokretom protiv Salzburga.

A kriminalna organizacija

Čestitke Vardaru! Yeben rezultat Zvezde.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.