FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 11:35

Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 11:45

Iskreno,ja bih volio vise da igraju iz Modrice i Samca.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 12:07

Žbljohar je napisao/la:Iskreno,ja bih volio vise da igraju iz Modrice i Samca.

I ja bih iskreno volio,čak i iz BIleće,nego iz Gradačca,Travnika,al želje su jedno stvarnost je drugo. :D :D :D

Mada mislim da se to više odnosilo zato što su vam navedeni krajevi bliži,msm na navijače?!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 12:27

Upravo tako,zbog blizine,a zasto bi ti volio vise iz Bileće.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 12:35

Žbljohar je napisao/la:Upravo tako,zbog blizine,a zasto bi ti volio vise iz Bileće.
Ma zbog daljine,obožavam se na 37stepeni u autobusu š kategorije voziti na utakmicu... :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 28 avg 2010, 14:13

drinin vuk je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Upravo tako,zbog blizine,a zasto bi ti volio vise iz Bileće.
Ma zbog daljine,obožavam se na 37stepeni u autobusu š kategorije voziti na utakmicu... :D :D :D
vidim da voliš,zato si i otišao u Gradačac danas

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 14:17

drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dok , ti god ovo stoji u potpisu DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA od , mene nemaš podrsku a , zato i ne zelim da ostane tvoja DRINA !
Eto , da ne bi bilo nacionalizma moje misljenje . :idea:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 avg 2010, 15:20

CoDe je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Rano vi nas svi otpisujete,al dobro ,valjda vam Drina smeta,ili imate neke svoje antipatije,ili je nesto drugo u pitanju,ili vam svi ostali su zanimljiviji.Naravno za sada je Drina najmanje pokazala,al isto tako ima u tim momcima potencijala,samo što nikako da ostvare pobjedu koja bi im dala krila,neiskustvo pojedinaca,ne svih takodje dolazi do izražaja.Isto tako msm da bi i za PL bilo dobro da klub iz Zvornika opstane,jer po nekoj logici stvari msm da je za PL daleko bolje da ligu igra klub iz Zvornika nego iz Modriče,Laktaša,Šamca,Ugljevika....NIKO KAO DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dok , ti god ovo stoji u potpisu DRINA ZVORNIK REPUBLIKA SRPSKA od , mene nemaš podrsku a , zato i ne zelim da ostane tvoja DRINA !
Slažem se, sve je BiH, kakve veze ima Federacija, RS...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 16:04

CoDe je napisao/la:

E što me i briga što ti ne želiš i šta ti želiš! :D :D :D :D Ama baš me briga zabole!
A pod tom mojom konstatacijom nema trunke šovinizma,niti vrijedjanja koga,to je navijačka parola koja se pjeva i na utakmicama Drine.A sad na kraju krajeva i znam,mada opet ponavljam,ne potresam se zbog toga ni malo,zbog čega vama smeta Drina.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 20:54

I ja bih iskreno volio,čak i iz BIleće,nego iz Gradačca,Travnika,al želje su jedno stvarnost je drugo. :D :D :D

Mada mislim da se to više odnosilo zato što su vam navedeni krajevi bliži,msm na navijače?!
Imao si sansu da gledas utakmicu u Gradaccu i nikada vise,zelja ce ti se ispuniti i igrat cete sa Bilecom u ligi,vidis da su zelje ostvarive.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 21:14

Žbljohar je napisao/la:

Imao si sansu da gledas utakmicu u Gradaccu i nikada vise,zelja ce ti se ispuniti i igrat cete sa Bilecom u ligi,vidis da su zelje ostvarive.

Ne znam čime sam zaslužio takvu tvoju konstataciju,nisam te vrijedjao nijednom svojom izjavom ,ali ok.Isto tako nisam vrijedjao ni Gradačac ni Zvijezdu,na kraju krajeva ,jedini razlog mog praćenja ovog takmičenja je Drina,jedini!
Tako da ti iskren budem,ama baš me briga za Gradačac,ali i Sarajevo,Mostar,Trebinje s te strane,jer u ovoj smeće ligi i nema neke prevelike draži,a ton kojim si to rekao,odnosno način na koji si to napisao mi se učinio kao da ti imaš viziju Gradačca kao da se radi o Monte Karlu,a da je Drina,odnosno Zvornik neka rupetina,nažalost mislio sam da si na višem nivou,bez obzira na navijačku strast i duh totaliteta,pogriješio sam,a vjerovatno ćeš me pitat na proljeće kako ćemo vas dočekat,počinjem da mijenjam mišljenje.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 21:31

Klub bez navijaca je 0 (Leotar,Drina,Olimpik ....)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 21:37

Samo F.K.S !! je napisao/la:Klub bez navijaca je 0 (Leotar,Drina,Olimpik ....)

Klub bez stadiona je dupla 0.
A iako ne podnosiš Drinu,Drina ima kakvu takvu navijačku grupu,čak i da je čine 2 čovjeka ima ta 2 čovjeka.
Puno se vi uzdižete,a većina vas Pitara se umislila da su eto oni iz neke prestonice,a svi ostali su neki seljaci.SPUSTI SE MALO!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 21:45

Eh jaka ste mi vi navijacka skupina koliko ste gostovanja odradili u ovih 5 kola ?

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 28 avg 2010, 21:52

Nedirajte Drinu i Zvornik! Za pola lige Vukovi su i više nego dobra navijačka grupa a Zvornik velegrad! Biće bodova nadam se već od sljedećeg kola!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 21:56

LEŠINAR je napisao/la:Nedirajte Drinu i Zvornik! Za pola lige Vukovi su i više nego dobra navijačka grupa a Zvornik velegrad! Biće bodova nadam se već od sljedećeg kola!

Brate neka diraju,ne potresam se ja mnogo,samo mi krivo što većina njih nikad i ne ode na utakmicu,to je ono što je tragično.A eto do sad ko je u ZV bio vidio je da postoji kakva takva navijačka grupa,komparacije praviti nije realno,jer ne može veličina grupe bit jednaka u gradu od 35 000 i gradu od 450 000....Sve u svemu,većina jedva čeka da Drina ispadne,neka to je još veći motiv Vukovima da napune stadion i objasne neke stvari protiv Pitara....
Zadnja izmjena: drinin vuk, dana/u 28 avg 2010, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 21:58

Super sto volis FKS ali brate prije mjesec dana ti si najavljivao da ste vi prejaki skoro pa najjaci u BiH a vi ne mozete gostovanje da odradite , inace nema nnista protiv drine zelim joj sve najbolje poz

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 avg 2010, 22:00

Sta mislis Vuce da cu traziti tvoje odobrenje da dodem u Zvornik,hehe,smijesan si,danas su iza mene sjedili momci iz Zvornika,njih 5-6, niko im nije ruznu rijec rekao,skakali su na svaki dobar potez Drine.Mi dolazimo zapeti ko tregeri,niko nas nemoze uplasiti,o vuce sto su ti tolike oci.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 22:02

Samo F.K.S !! je napisao/la:Super sto volis FKS ali brate prije mjesec dana ti si najavljivao da ste vi prejaki skoro pa najjaci u BiH a vi ne mozete gostovanje da odradite , inace nema nnista protiv drine zelim joj sve najbolje poz

3 bitne stavke:
- nisam rekao da volim,al sam isto tako rekao da ne mrzim i da nemam ništa protiv FKS,naravno sem navijačkih prepucavanja
- drugo,bez obzira na antipatije prema Drini,iz razloga koji su meni poznati,mislim da iako ne daj Bože Drina ispadne biće mnogima žao,ako ni zbog čega onda zbog toga što će ispasti klub koji ima 3 čovjeka koji ga dodju bodrit,klub koji ima skroman stadion,al ipak nešto što se može nazvat stadionom
- grad u kome je od svih najmanje izraženo sve ono što ne treba sportu,šovinizam prije svega.
Al dobro što kažu ,nama Vukovima Drina je u srcu i igrala 3 ligu RS ili PL za nas će uvijek bit jedna i najbolja....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 avg 2010, 22:06

Žbljohar je napisao/la:Sta mislis Vuce da cu traziti tvoje odobrenje da dodem u Zvornik,hehe,smijesan si,danas su iza mene sjedili momci iz Zvornika,njih 5-6, niko im nije ruznu rijec rekao,skakali su na svaki dobar potez Drine.Mi dolazimo zapeti ko tregeri,niko nas nemoze uplasiti,o vuce sto su ti tolike oci.
To nisu bili navijači,to su bili možda momci koji inače prate Drinu,ali niko od Vukova nije išao u Gradačac,tako da nemoj od tih 5-6 pravit navijačku grupu,jer nije objektivno i realno.Ne želim otkrivati razloge zbog kojih nismo došli,jer nije u mojoj nadležnosti pričati o tome,al znam da za svako gostovanje bi se skupilo 30-50 ljudi koji bi išli navijati.O odobrenju ti niko riječi nije rekao,ovo je valjda država gdje bi svak smio ići u bilo koji njen dio,naravno ponašati se fer i sportski ,ne vandalski,al kažem kod ljudi mrzim dvoličnost,tipa dan prije utakmice,ma hoćete li doći,ma nećete,ma gdje ste,šta vas ne bi,nećete više nikad doći,itd.Tako da pusti se te priče,Lešinari su primljeni kao i svako drugi,doduše oni su došli i navijali za Borac,svoj klub,ponašali se normalno,svi ostali koji dodju i urade isto vratiće se sa svim dlakama na glavi...
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.