Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Izbaci Vardar Fenerbahče. 

Ufatio 3.go Vardara na 8 kvotu na 20 unita i joj kad sam skocio nayebo se majke turske kebabdzijama u prepunom Tipicu. Koja gamad to ne zna civilizovano doci i gledat tekmu. Dobro je da me neko nije isjeko! Vriste svo vrijeme do 1:1 a muk nastupi kad Vardar povuce kontru za 1:1 doduse tad nisam igro go al jednako sam se radovo. Eto im sad nek idu u svoju saban nastimanu ligu pustat tekme tundurumbundurumSPORu! 
Haj sad Dariane Kinze i Damire!
Inace uzalud dobitak sve reinvestirano, Ajax okupo.

Haj sad Dariane Kinze i Damire!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Bravo pajdo.Effenberg je napisao/la:Ufatio 3.go Vardara na 8 kvotu na 20 unita i joj kad sam skocio nayebo se majke turske kebabdzijama u prepunom Tipicu. Koja gamad to ne zna civilizovano doci i gledat tekmu. Dobro je da me neko nije isjeko! Vriste svo vrijeme do 1:1 a muk nastupi kad Vardar povuce kontru za 1:1 doduse tad nisam igro go al jednako sam se radovo. Eto im sad nek idu u svoju saban nastimanu ligu pustat tekme tundurumbundurumSPORu!
Haj sad Dariane Kinze i Damire!Inace uzalud dobitak sve reinvestirano, Ajax okupo.

Ma yebes ti bravo kad ja to opet ispusi. Igram na 16 tekmi kasno da ce past go sve kome treba da prodje i dodje samo na Bragu. Dobro ide ovaj King a Damir bi mogo zaribat, da hoce to doci yebo Vardara! Vise sam iz inata odigro da se radujem ovim kebabdzijama u facu!Willy je napisao/la:
Bravo pajdo.

Hajde Kinze Dariane hajde Damire molim vas do kraja servirajte koliko toliko normalno!

EDIT: Hvala obojici!

Najvise me Cibulkova izyeba od 5:0 u 2.setu zamal da ispusi!

EDIT: Hvala obojici!

Vadiona je neka opasna izgleda, ali svaka čast opet. Dobar tiket.Effenberg je napisao/la:Hajde Kinze Dariane hajde Damire molim vas do kraja servirajte koliko toliko normalno!![]()
EDIT: Hvala obojici!![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima i plusa i namirivanja jucerasnje pusione. Dobro je ispalo.bodi123 je napisao/la:
Vadiona je neka opasna izgleda, ali svaka čast opet. Dobar tiket.
Mozel sad i sudoperu albina ruznog da dobije u SF? Jel mu doso vakat za finale vise? Edmund igra ko qurac cijeli turnir i dobija samo zato sto ovi svi chokiraju, reda mu je vise da leti, a Damir ima pozitivan h2h cini mi se.
ako mu je ostalo šta snage još, može naravno, iako će biti vjerovatno teže, Edmund je nezgodniji za Damira od Chunga, ima oružje s kojim ga može napatiti, očekujem 3 seta, u Australiji je Edmund fasovao sunčanicu u tom meču i Damir mu je okrenuo 2-1Effenberg je napisao/la:Ima i plusa i namirivanja jucerasnje pusione. Dobro je ispalo.bodi123 je napisao/la:
Vadiona je neka opasna izgleda, ali svaka čast opet. Dobar tiket.
Mozel sad i sudoperu albina ruznog da dobije u SF? Jel mu doso vakat za finale vise? Edmund igra ko qurac cijeli turnir i dobija samo zato sto ovi svi chokiraju, reda mu je vise da leti, a Damir ima pozitivan h2h cini mi se.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Prometheus
- Kontakt:
josipmusa je napisao/la:yeba te ibro kolega
??
Imal neko da zna gdje se moze vidit rezultat ove utakmice Ukrajina - Crna Gora u kosarci
Formula tip dana. Kaze tip: "Barcelonu je napustio Neymar ali je na njegovo mjesto stigao Paulinho tako da nebi trebalo biti puno razlike na lijevoj strani"
Dokle vise? Neymar i Paulinho, nema razlike. Lijeva strana (krilo) i Paulinho

Dokle vise? Neymar i Paulinho, nema razlike. Lijeva strana (krilo) i Paulinho

Paulinho kralj.
Barsa osvaja Ligu šampiona u ovoj sezoni. 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
ajde Mmoh okreći ovo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Prometheus
- Kontakt:
Jel Šušić ne trenira više Alanyu?
Koliko znam, trenira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Prometheus
- Kontakt:
Na rezultatima stoji neki Turčin kao trener. Imao je dobru statistiku
Na službenoj web stranici im još uvijek stoji Pape kao trener.Prometheus je napisao/la:Na rezultatima stoji neki Turčin kao trener. Imao je dobru statistiku
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Prometheus
- Kontakt:
Vidim sada. Začudilo me pravo
Ma možda je bio suspendovan ili nešto pa se u zapisniku nije vodio kao trener.Prometheus je napisao/la:Vidim sada. Začudilo me pravo
Ili najrealnija mogućnost, da su rezultati nešto pobrkali.

Doktor Damir

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.